Şimdi Ara

Chevrolet - Nissan araç tercihi Bi yardım arkadaşalar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaç aydır uğraşıyorum bi türlü karar veremedim. En son şu ikisi arasında kaldım:

1- Chevrolet Lacetti 1.6 SX Sedan LPG li (BRC) 2005 model 50000 Km ve 18.500 TL isteniyor.

2- Nissan Almera 1.5 Tekna Sedan 2006 model 40000 km 19000 TL isteniyor. (LPG yok)

Bunlardan hangisi alınır? İkisi hakkında da çeşitli kötü yorumlar var.
    Bu fiyata şu an alınacak hangi araçlar olabilir?

Şimdiden teşekkürler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Chevrolet Lacetti

Edit:

Bu arada aklında bulunsun ınsanlara sorarsan iyi araba yoktur
    Herkes mutlaka bı arabayı karalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 18 Ağustos 2010; 13:31:21 >
  • hocam bence chevrolet çünkü sağlam ve kullanışlı bi araba kiA ise hem sağlam değil hemde çin malı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 66-can-66

hocam bence chevrolet çünkü sağlam ve kullanışlı bi araba kiA ise hem sağlam değil hemde çin malı

Chevrolet üretimini gerçekleştiren 66-can-66 nickli arkadaşımınza teşekkürü borç bilirim.

Bu kadarda sallanmaz ulan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

quote:

hocam bence chevrolet çünkü sağlam ve kullanışlı bi araba kiA ise hem sağlam değil hemde çin malı

Chevrolet üretimini gerçekleştiren 66-can-66 nickli arkadaşımınza teşekkürü borç bilirim.

Bu kadarda sallanmaz ulan.

hocam bır alemsınız

• Lacetti bi tanıdıkta var gaz taktırdıktan sonra baya problem yaşadı. Ama benim baktığım araba da şu an piyasaya göre gayet cazip.

Almera içinse 1500 motora kasanın ağır geldiği ve rampalarda zorlandığı söylendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noname74

Lacetti bi tanıdıkta var gaz taktırdıktan sonra baya problem yaşadı. Ama benim baktığım araba da şu an piyasaya göre gayet cazip.

Almera içinse 1500 motora kasanın ağır geldiği ve rampalarda zorlandığı söylendi.

Ben zaten almeraların 1.5 motor olmasını anlamıyorum. Arabanın gitmesi için çok devirli kullanmak gerekiyor.

Önyargılı olduğum bir araç olan Lacetti 1.6 yı geçen hafta sonu yakından biraz inceledim. Şahsen ben almaya değer bir araç olarak gördüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iki aracada binmedim ama almeradaki orta konsol hoşuma gitmiyor. lacetti sedanı bana ço ktipsiz geliyor. altarnatif olarak elentralara bakabilirsiniz.
  • quote:

kia hem çin malı diyip hemde nissanı kia diyen ilk kişi olarak seni kutluyorum

( arkadaş biraz )
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj appıah

quote:

kia hem çin malı diyip hemde nissanı kia diyen ilk kişi olarak seni kutluyorum

( arkadaş biraz )

heyecanına ver abisi
  • Lacetti 1.6 16 V otomatik sahibi olarak kesinlikle lacetti. komfor performans beklentilerin üzerinde.
  • Almera 1.5 olunca gitmiyo 1.6 olunca gidiyo mu???
  • 2 sinide alma cok tutulan araclar degil. Kredi cek 3 5 bin ytl hyundai era al sifir daha iyi sonra tup taktirirsin
  • Arkadaşlar, bütün yorumlar için teşekkürler.

Sonunda karar verdim gibi: ford focus Ghia 2000 model 65000 km de alıyorum nasipse. fiyat biraz yüksek (17000 tl) sanki ama araba çok temiz içime sindi.

Hayırlısı olur inşallah...
  • 6 yıl daha yaşlı bir araç almak en azından nissan la karşılaştırınca bana biraz garip geldi. 10 yıl ve 65.000 km. doğruluğunu mümkün olduğunca kontrol et. doğruysa yılda 6500 kmye gelir yaklaşık yatan araba pek iyi değildir derler. gene de sen bilirsin.
  • arkadasim da 2005 nissan primeria warda gerçekten konfor bakimindan mühtis bir arac piyasada pek tutulmamasina karşin inanilmaz derecede rahat bence.
    sonuc olarak iki arabayi da denemende fayda var. kullanacak olan sensin gidip her iki araba icinde sahipleriyle görüş. nissan in yakıt degerleri motorunun küçüklüğünden dolayi yüksek olabilir incelemen lazim güzelce ;)
    lacettiler ise opel motorunu kullaniyomus falan ama yine de işçilik 2. sinif...
  • quote:

• quote:

• bence iyi yapmissin ford ghia 65bin km de iyi birsecim fiyatida normal geldi bana. Her zaman satabilirsin 2 ci eli iyidir.
    Km olayinda katilmiyorum arkadaslara ben her gun kullaniyorum arabayi yilda 4 5 bin yapabiliyorum 5 yilda 24bine geldi arac sifir almistim. kucuk sehir arabalari genelde dusuk km li olurlar. hic bir sorunda olmaz az km yapti diye arkadslar nasil bu tip yorumlar yapiyorlar analamiyorum kullaktan dolma seyler herzaman az km yapan arac daha iyidir daha az asinma olmustur yada yorulma. O zaman dusuk km arabalarin alinmamasi lazim sattildiginda ilk giden dusuk km lidir..
    chev motorlari opel motorlari deegil sanirim cunku yakit tuketimleri cok yuksek motorlari var yalniz opel servisi ilgileniyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.