Merhaba arkdaşlar,beni bazılarınız hatırlar ücretsiz öğrenci koçluğu yapıyordum.olay iyi gidiyo bazı arkadaşlar ders programlarını hazırladktan sonra geri dönüş yapmadılar ve ayrıldılar programdan.
gözlemlediğim kadarıyla sınav öğrencilerinin büyük çoğunluğuna yeteri kadar destek olunmuyo gerek rehberlik gerek danışmanlar tarafından.Ve neredeyse hepsinin bir yol göstericiye bu konuda ciddi anlamda bilgili birine ihtiyacı var şimdi size sormak istediğim şu:
ben ciddi bir özel öğrenci rehberliği hizmeti yapsam katılım ne kadar olur?
şunları yapmayı düşünüyorum; -günlük sms veya mail ile kontroller - sınav sonuçlarının takibi -3günlük-bir haftalık-bir aylık kişinin drumuna- ilerlemesine göre program çıkarmalar -her çalışılan konu için taktikler,kolay öğrenme yolları -sınav anı psikolojisi ve sınav maratonu boyunca psikolojik destek -motivasyon -kariyer-meslek seçiminde ipuçları ve bilgilendirme
gibi hizmetler versem ve bunlar için sadece sms gideri falan dahil 4tl gibi bir ücret istesem bu online-mobil hizmet için katılım ne olur?
bu hizmeti veriyorsn da sen kimsin diyenlere; ders çalışma stratejileri,nlp konusunda bilgili bu sınavla ilgili olarak herşeyi 3-4 senedir araştıran,takip eden neredeyse tüm meslek grubundan kişilerle görüşmüş,konuşmuş ve araştırmış lys yerleştirmede sonucunda kendi alanımda %0,5-%0,6 lık diliminde olan biriyim.
arkadaşlar yorumlarınız önemli sadece sorumun cevabını merak ediyorm. pm ile de bildireblirsiniz görüşünüzü
Bunun için lütfen, diğer ikinci el ürünler bölümüne konu açınız. Bölümümüzde maalesef böyle konulara izin veremiyoruz.