Şimdi Ara

Cimerin hiçbir işe yaramaması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birçok kez cimere başvuru yaptım. Hiçbirinden sonuç alamadım. Şimdi buraya yaptığım başvuruları yazayım. 20 den fazla başvurum var bir tanesi mi çözüme kavuşmaz. Bir iki tanesini buraya yazayım.

1. Dar bir caddede çeritte dubalar vardı. Trafiği engelliyordu.Esnaf duraklama yapamıyor diye el birliğiyle söktü koparttı. 3 yıl geçti sonuç ne ? sıfır.

2. Taksim delisi cenk olarak bilinen abimizin şiddet görmesi ve buna karşı hiçbirşey yapılmaması.Herşey açık açık belli. Adamın adı soyadı belli kim olduğu belli. Cidden üzülüyorum bu adama.

3. Yaya geçidinde karşıdan karşıya geçerken öleceğiz. Şikayet ediyoruz hiç bir çözüm yok.

Kısacası hiçbir işe yaramayan bomboş bir site

• insanlar tanıdık akraba kısmındaki fedoncuları kolayca ispiyonlasınlar diye oluşturulmuş bi kurum. o zamanlar anonim şekilde fedoncu ihbarı yapabiliyodun. yani senin ihbar ettiğin kişiyi tutukluyolar ama sen ihbar ederken seni kayda almıyolardı. herif mahkemeye çıkıyo hakkında ihbar var mahkeme diyo ki yav kim ihbar etmiş. diyolar ki yaa ihbar edenin kaydı yok şuanda. sonra düzenleme yaptılar artık ihbar eden de kaydedilecek diye.

millet kıskandığı akrabasını tutuklattı. full Atatürkçü olan Edirne'li arkadaşım var, sülalesi laik ve içkici. bunların iki yaşıt akraba, biri komiser diğeri okuyamamış. eleman komiser olanı yalandan ihbar etmiş işten atsınlar da akrabalar arasında rezil olsun diye. ama hem işten atıp hem de hapse atmışlar. eleman sonra bunu görünce vicdan azabı çekip gidip söylemiş ben ihbar ettim, yalan söyledim demiş. hapisten çıkartmışlar. eleman vicdan azabı çekmiş olmasaydı, ihbar edenin o olduğunu kimse bilmeyecekti. sonra bu sistem değişti ve artık cimer üzerinden ihbar eden kişi de mahkemeye çıkıyo, tanık olarak.

yani mantık falan arama. o dönem malum siyasi parti ile fedoncular iç içeydi. ayıklamak için böyle bi cadı avı sistemi uygulanmıştı.

bunun dışındaki alanlarda cimer işe yaramıyor olabilir. devlet senin gibi bireysel vatandaşın derdi için uğraşmaz. devlet kendi derdinde. sistemi elde tutanlar kendi 7 sülalelerini bizden sömürülen parayla hanedan gibi yaşatmak istiyolar. tek dertleri bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 5 Şubat 2025; 10:41:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İlan içerikleriklerine bakarsan taksim cenkten pek fark yok gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle zaten cimer dostlar pazarda görsün yeri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk çıktığı zamanda baya etkiliydi şimdi pek işe yaramıyor,

• Yani sadece sen 20 başvuru yaptıysan
    O kadar iletiyi okumak mesai
    Çözüm üretmek ayrı mesai

Dediğn problemlere çözüm önerin de çok abartı sanki
    Sürekli trafik denetimi olsun gibi değişik şeyler istemişsin

Dediğin şeylerin daha etkili ve uygulanabilir çözümlerini de yazarsan daha olumlu sonuç alırsın

• Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

https://www.cimer.gov.tr/50sorudacimer.pdf

Cimer e başvuranların şu pdf dosyasını okumaları zorunlu olmalı bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Çevremde birçok akademisyen cimer e savunma yazmaktan yorulmuş vaziyette hocam

En çok onları vuruyor sistem

• Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

Hocam aile hekimi anlatıyor mesela Cimer e şöyle şikayetler gidiyormuş "doktor istediğim ilacı yazmadı" ya da "doktor nasılsın demedi" , " doktorun yüzü asıktı vatandaşa gülümsemedi"

İnanır mısın yüzde 90 ı bu sekilde dedi ben de inanırım dedim niye inanmayayım. Oturup onlara cevap yazdıklarından bahsetti bağlı oldukları yere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 5 Şubat 2025; 16:8:38 >
  • Dediğinde haklısın ancak sen de dilekçe yazmayı bilmiyorsun hocam. “Taksim delisi cenki kurtarın” diye dilekçe mi olur

• CİMER başvurularını okumuyorlar bile. Anahtar kelimeleri seçip, hazır şablon cevaplardan birini seçip yapıştırıp geçiyorlar. Bazen cevap yazısında şikayetiniz ile hiçbir alakası yok ifadeler görürsünüz. İşte buradan anlayabilirsiniz. Örneğin senin başvurunda yola koyulan dubalardan bahsetmişsin. Oradan "duba" kelimesini veya "park" kelimesini aratıyor, hazır cevaplar çıkıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.