Şimdi Ara

Çin de iPhone şu fiyatlarda... (Canlı Bağlantı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an da Çin de, iPhone fiyatları şöyledir arkadaşlar;

iPhone 2G- 4 GB - 2700 Yuen=620 YTL
    iPhone 3G- 8GB - 3750 Yuen=860 YTL
    iPhone 3GS- 16GB - 5800 Yuen=1330 YTL

Fiyatları bizzat kendim yerel saatle 17:00 civarında aldım, cihazlarda Türkçe dil mevcut, ülkemizde satılanlardan hiçbir farkı yok.

Bilgilerinize arz ederim... Bu arada yurtdışından iphone getirmenin dezavantajları nedir bilenler söylerlerse memnun olurum. TR ye girerken hangi işlemlerin yapılması gerekiyor ve bu işlemlerin masrafı nedir??

Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makel -- 13 Temmuz 2009; 15:44:16 >

• çok ucuz ama gümrük sorun olurmu bilemem böyle aletleri yurtdışından almak daha mantıklı bence
  • Sırf biraz ucuz diye Çin gibi üçkağıtçılığı devlet politikası yapmış bir yerden almam şahsen.Kesin bir pislik çıkar.
  • 2g 4gb iphone mu var yaw direk cin kopyası olmasın o
  • 2G nin fiyatı garip. Ben 2008 Mart ayında 2G 16 GB sıfır iPhone u Guangzhou'dan 3.000 Yuen e almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingpin54 -- 13 Temmuz 2009; 22:07:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingpin54

2G nin fiyatı garip. Ben 2008 Mart ayında 2G 16 GB sıfır iPhone u Guangzhou'dan 3.000 Yuen e almıştım.

Hmmm, Ben şu an Tianjin deyim burda büyük çok katlı bir plaza da 100 civarında elektronik mağaza var. Ordan alınmış fiyatlardır bunlar. Acaba biraz daha mı pazarlık etsek???

Türkiye de garantisi olmuyor sanırım doğrumudur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kingpin54

2G nin fiyatı garip. Ben 2008 Mart ayında 2G 16 GB sıfır iPhone u Guangzhou'dan 3.000 Yuen e almıştım.

şu anda satış varmı acaba
    bide saın aldığın yerin web sitesini alabilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D9369ED2 -- 13 Temmuz 2009; 20:23:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Döviz kuru değişti mi bilmiyorum , ondan olabilir.
    Garanti falan yok tabi , bütün garanti kendiniz oluyorsunuz bu cihazlarda. Nedir , yoksa uluslararası garanti tarzı birşey mi var yoksa?

mbbatu site falan bilmiyorum. Telefoncular çarşısından almıştım.
  • Fazla miktarda getirmeyince bir sorun çıkmıyor gümrükte gelincede kaydını yaparsınız...
  • 3GS fiyatı yinede diğerlerine oranla fazla gibi ne dersiniz?
  • cihazlar sim kilit limi acaba çin deki ler
  • sim kilitsiz olduğu soyleniyor. zaten çinde iphone un resmi satışı yok.
  • ARKADAŞLAR ALLAHINIZI SEVİYORSANIZ..ŞU TELEFONLARA BAKIP DA İNANMAYIN... BUNLARI HEPSİNİN FARKLI OLAN YANI KASALARI VE İSİMLERİ BU7 FORUMU ALLAH RIZASI İÇİN EĞER SATICI DEĞİLSENİZ BİR İNCELEYİN........
    YADA GOOGLE CİN TELEFONUYAZIN BAKIN ADSIZ MARKASIZ TELEFONLAR VAR......BUNLARIDA ZATEN GİTTİ GİDİYOR.COM......SAHİBİNDEN.COM......GİBİ SİTELERDE SATILIYORLAR..HİÇ BİRİNİN MERKEZİ BÜYÜK ŞEHİRLERDE DEĞİL HİÇ BİRİNİN SABİT TELEFONU YOK ..KAPTI KAÇTI.....LÜTFEN BİRAZ ARAŞTIRIN...SAĞLIĞINIZ VE PARANIZA DEĞER VERİN M ALI ALIPDA SATICIYI BULAMAYAN BİR ÇOK KULLANICININ GÖRÜŞLERİ BURADA YAZILDI....ALLAH RIZASI İÇİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

ARKADAŞLAR ALLAHINIZI SEVİYORSANIZ..ŞU TELEFONLARA BAKIP DA İNANMAYIN... BUNLARI HEPSİNİN FARKLI OLAN YANI KASALARI VE İSİMLERİ BU7 FORUMU ALLAH RIZASI İÇİN EĞER SATICI DEĞİLSENİZ BİR İNCELEYİN........
    YADA GOOGLE CİN TELEFONUYAZIN BAKIN ADSIZ MARKASIZ TELEFONLAR VAR......BUNLARIDA ZATEN GİTTİ GİDİYOR.COM......SAHİBİNDEN.COM......GİBİ SİTELERDE SATILIYORLAR..HİÇ BİRİNİN MERKEZİ BÜYÜK ŞEHİRLERDE DEĞİL HİÇ BİRİNİN SABİT TELEFONU YOK ..KAPTI KAÇTI.....LÜTFEN BİRAZ ARAŞTIRIN...SAĞLIĞINIZ VE PARANIZA DEĞER VERİN M ALI ALIPDA SATICIYI BULAMAYAN BİR ÇOK KULLANICININ GÖRÜŞLERİ BURADA YAZILDI....ALLAH RIZASI İÇİN

Dostum ne alaka ben çözemedim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.