Bi kıza wp den merhaba yazdım cevap yazmadı,instadan takip isteği attım bana istek atma rahatsız oluyorum falan dedi,başka birini partiye çağırdım görüldü attı,suratıma bile bakmıyor kızlar Zengin yakışıklı olsaydım kucağıma atlardı hepsi,hayat çok adaletsiz |
Çirkinim diye ünideki kızlar çok kötü davranıyor

-
-
+20 yanıt yükleniyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
I wrote hello to a girl via wp, she didn't reply, I sent her a follow request on Insta, she said don't send me a request, I feel uncomfortable, I invited someone else to the party, she was seen and sent me a message, girls don't even look at my face.
If I were rich and handsome they would all jump into my lap, life is so unfair
-
kırmızı şortli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sadece YaqışıQLi olman yeterli 👀👀😏😏😏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok mutsuzum
-
aslında görüldü atması kötü değil görülmedi atıp mesajını hiç açmayabilirdi de mesajını açıp okumaya değer bulmuş demek
-
kızlardan hayır mı gelir aga kendi yoluna bak
-
haklısın naz yapıyo kız
Scripsi salve puellae per wp, non respondi, misi ei petitionem in Insta sequendo, dixit noli mihi petitionem mittere, incommoda mihi, alium ad convivium invitavi, visa est et. mihi nuntium misit, puellae ne vultum quidem meum aspice.
Si essem dives et formosus, omnes in sinum meum salirent, vita tam iniqua est.
Bana istek atma diyen kız çok güzeldi aklım çıkıyor aklımdan çıkmıyor
-
Vardır bir kusuru onu düşünüp kafanda soğut .p
vardır vardır
-
kızların tipe bizim kadar önem verdiğini sanmıyorum, tipim 6.5/10 para da var fakat tek kıza henüz dokunmadım çünkü çok atılganlık yok. sokakta ise peri gibi kızların yanında max 5/10 tipli adamlar dolaşıyor
kızlar için %30 tip %50 atılganlık/sohbet/zeka %20 de kişiden kişiye değişse de maddi durum önemli diye düşünüyorum zaten eli ayağı tutan düzgün kızların birçoğu da benzer şeyi diyor
çözüm spor ortam ıvır zıvır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 20 Şubat 2024; 17:0:29 > -
Tipim nasil ss li gelir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Atılganlik işi boş,tip para varsa ayağına gelirler zaten
7/10 ise
Tipim nasıl ss'li gelmeli
Tipim nasıl ssli konusu bekliyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

I wrote hello to a girl via wp, she didn't reply, I sent her a follow request on Insta, she said don't send me a request, I feel uncomfortable, I invited someone else to the party, she was seen and sent me a message, girls don't even look at my face. If I were rich and handsome they would all jump into my lap, life is so unfair |
Benzer içerikler
- 345 tyt türkçe 12"li deneme cevap anahtarı 2024
- bıyıklı-matematik pdf indir
- matematik röntgeni yorumları
- tyt fen nasıl fullenir
- tyt kaç günde biter
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X