Şimdi Ara

ÇIT SESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar harici ses kartı kullanıyorum örneğin windows ses kısıp açma işlemini gerçekleştirdiğimde çıt sesleri duyuyorum yahut midi klavyede herhangi enstrüman çaldığım zaman ufak çıtlamalar duyuyorum uzun zamandır uğraşıyorum çözüme kavuşamadım ses kartında problem olduğunu düşünmüyorum teşekkürler
    Not: KULAKLIK KULLANIYORUM SES KARTINA BAĞLI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil123321 -- 22 Ağustos 2020; 1:16:42 >

• Bu tür kırılma ve distorsiyonlar genelde iyi izole edilmemiş ses kanalları, kablolar ve dandik komponentler ile üretilen ses kartlarında oluyor. Sürücü güncellemesi deneyin ama düzelmezse ve büyük ihtimal ses kartı kaynaklıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    ses kartında olduğunu zannetmiyorum hocam şöyle bi durum var ses kartını kullanmadan kendi dahili kartıylada aynı problem var
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil123321

ses kartında olduğunu zannetmiyorum hocam şöyle bi durum var ses kartını kullanmadan kendi dahili kartıylada aynı problem var
    3. Parti Boost/Effect veya Equalizer türevi mixer yazılımı kullanıyorsanız onu tamamen devre dışı bırakmayı denediniz mi? Başlangıçtan msconfig yoluyla veya kendi üzerinden. Bir de bağlandığınız speakerın konnektörü 3.5 mm ise ses soketini kontakt sprey ile güzelce temizleyip o şekilde de deneyin. Ses değişikliğinde speaker amflikasyon nedeniyle çıt sesi yapıyor olabilir. Tüm kartlarda oluyorsa tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 22 Ağustos 2020; 0:41:32 >
  • Kanka onu gidermek için bi eklenti vardı onu alman lazım. Ayrıca takılı olan prizde sıkıntı olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    herhangi 3. parti yazılım kullanmıyorum hocam 3.5mm jack değil bilgisayarı başlattığımda ses kartı kendini açarkende bu sesi duyuyorum acaba bilgisayarımdaki donanımlarla ilgili olabilir mi ne dersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonodias

Kanka onu gidermek için bi eklenti vardı onu alman lazım. Ayrıca takılı olan prizde sıkıntı olabilir.
    Topraklama sorunu varsa dediğiniz mantıklı ama onu da tespit etmek kolay değil. Topraklı priz kullansanız bile elektrik tesisat hattı/faz topraklaması hatalı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 22 Ağustos 2020; 0:51:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavandan çıt çıt ses geliyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    peki hocam böyle bir durum olsa ilk kullandığım zamanda yapmaz mıydı bu sorunu ? peki napmalıyım öneriniz nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anil123321

peki hocam böyle bir durum olsa ilk kullandığım zamanda yapmaz mıydı bu sorunu ? peki napmalıyım öneriniz nedir ?
    Özelden birşeyler yazdım. Kolay gelsin.

• Konuya hakim olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.