Şimdi Ara

★ CITROËN C4 CACTUS ★ (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.130
Cevap
26
Favori
84.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CooLStyLe

aracın EAT6 sahibi olduğunu nasıl anlarım EAT6 sadece bluehdi olan versiyonda mı var yoksa e-hdi lerde de var mı yardımcı olur musunuz ?

Alıntıları Göster
    Benzinli 1.2 versiyon ETG5 yarı otomatik
    Dizel 1.6 e-HDI ETG6 yarı otomatik

Benzinli 1.2T EAT6 tam otomatik
    Dizel 1.6 BlueHDI ETG6 yarı otomatik

Dizeller eski/yeni kasa mevcut olan ETG6 yarı otomatik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 9 Ağustos 2018; 15:3:30 >
  • İstanbul-İzmir arası klima hep açık ortalama 4.1 ile geldim. Tüketime dikkat etmeden kullandım. Çıkarken fulledim tam yarım depo gitti. (500 km civarı)

Bagajı 2 büyük bavul bir bebek arabası ıvır zıvırla doldurdum fazlasıyla memnun etti polodan sonra.

Şanzımana alıştım artık rahatsız etmiyor sadece bazen çok kararsız kalıyor yokuşta vs o biraz can sıkıyor ama bu tüketim ve konfor için görmezden geliyorum.

Hem tüketim hem yakışıklılık daha ne isterim, hala her bakışımda hayran kalıyorum aracıma :) :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Benzinli 1.2 versiyon ETG5 yarı otomatik
    Dizel 1.6 e-HDI ETG6 yarı otomatik

Benzinli 1.2T EAT6 tam otomatik
    Dizel 1.6 BlueHDI ETG6 yarı otomatik

Dizeller eski/yeni kasa mevcut olan ETG6 yarı otomatik

Alıntıları Göster
    hocam yanlış bilmiyorsam cactus ün bağzı 1.6 bluehdi modellerinde de EAT6 şanzıman bulunmuyor mu? yanlışım varsa lütfen düzeltin.

ayrıca 1.2 olan modellerin etg5 mi yoksa eat6 mı olduğunu sahibinden sitesinin 2.el ilanlarından nasıl anlarız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooLStyLe -- 10 Ağustos 2018; 13:22:48 >
  • CooLStyLe kullanıcısına yanıt
    1.6 dizele EAT6 tam otomatik gelmedi, 1.2 ye geldi.

BlueHDI de olsa tam otomatik halen kullanımda değil, eğer olmuş olsaydı vites gövde de düğme değil yeni kasa 1.2T de olduğu gibi klasik vites topuzu olurdu.

1.2 82bg ETG vitesler tuş basmalı malyajsız kada, 1.2T 100bg EAT ortada klasik yollu otomatik vites ve yeni kasa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

1.6 dizele EAT6 tam otomatik gelmedi, 1.2 ye geldi.

BlueHDI de olsa tam otomatik halen kullanımda değil, eğer olmuş olsaydı vites gövde de düğme değil yeni kasa 1.2T de olduğu gibi klasik vites topuzu olurdu.

1.2 82bg ETG vitesler tuş basmalı malyajsız kada, 1.2T 100bg EAT ortada klasik yollu otomatik vites ve yeni kasa.
    Yeni kasadan kastınız 2018 modelleri ise onu hiç beğenmiyorum eski air bumper li modelleri seviyorum ben ;(

İlk kasa da; benzinli ETG5, dizel ETG6

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Aslında eski kasadan OneTone modeli bulunup o alınmalı sanırım bir tek onda eat6 şanzıman mevcut. Vites geçişleri izlediğim videolarda cidden rahatsız edici derecede (bu arada mini cooper sahibiyim) tıpkı 2. Aracın lancia delta daki gibi onun da geçişleri çok hissedilir ve pedalbox ta taktırdım ama öyle vites geçişini falan indirgemedi. Vites geçişini hissetmeyeceğim alt kasaya ait ve manüel hariç bir modeli yok anladığım kadarı ile

Cactus den bahsediyoruz dimi?

Fell ve Shine var. Birde aksesuar farkı olan Rip Crul versiyon vardı.

One Tone hiç duymadım, görmedim.

İlk kasa da EAT6 yok, hiç olmadı...

• quote:

Cactus den bahsediyoruz dimi?

Fell ve Shine var. Birde aksesuar farkı olan Rip Crul versiyon vardı.

One Tone hiç duymadım, görmedim.

İlk kasa da EAT6 yok, hiç olmadı...
    anlaşılan o ki çok gezen değil de çok okuyan daha çok kırıyormuş kafayı :)) konudan şaşmadan önce yukarıda da yazdığım üzere vites geçişlerini hissetmeyeceğim bir ilk kasa cactus var mıdır ? (manuel harici)

son olarak "HİÇ OLMADI.." lafınıza istinaden şuraya bırakıyorum farklı kaynaklardan da bakabilirsiniz çünkü ben bayağı farklı kaynaklardan da baktım :) (Türkiye'ye girmemiş olabilir ama aramalarda onu da araştırdım sahibinden de 1 adet daha önce OneTone satılmış belki TR'deki versiyonu eat6 değildi ama..)

Cactus Eat6 İlk Kasa

• bu arada live ve w modellerini de unutmuşsunuz rip curl shine ve feel gibi ayrıntıları sayarken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooLStyLe -- 10 Ağustos 2018; 23:25:58 >
  • quote:

anlaşılan o ki çok gezen değil de çok okuyan daha çok kırıyormuş kafayı :)) konudan şaşmadan önce yukarıda da yazdığım üzere vites geçişlerini hissetmeyeceğim bir ilk kasa cactus var mıdır ? (manuel harici)

son olarak "HİÇ OLMADI.." lafınıza istinaden şuraya bırakıyorum farklı kaynaklardan da bakabilirsiniz çünkü ben bayağı farklı kaynaklardan da baktım :) (Türkiye'ye girmemiş olabilir ama aramalarda onu da araştırdım sahibinden de 1 adet daha önce OneTone satılmış belki TR'deki versiyonu eat6 değildi ama..)

Cactus Eat6 İlk Kasa

Alıntıları Göster
    Bu verdiğin link de yazılanlar Türkiye'ye gelmedi, buna istinaden bir şeyler yaratmaya yada biliyormuş gibi yapmaya çalışıyorsan, boşa kürek çekersin.

Evet o verdiğin lnke tıklayınca dışarıda olan versiyonların buraya da gelebileceği gibi bir anlam/yazı/bilgi vs. çıkıyor ama HİÇ GELMEDİ...
    Linkdeki fiyatları tıklarsan EURO fiyatı; yani yurt dışı...

1-2 tane özel sipariş(yada yanlış girişli araç) geldi diye bu versiyon Türkiye'de satılıyor anlamına gelmez. Ve buraya özel/yanlış getirilen versiyon EAT6 değil ise; "hiç gelmedi/hiç olmadı" yanlışı vermiyor.

Distüribütör resmi olarak satış listesine hiç koymadı ise; HİÇ OLMADI nın nesi yanlış?

Bize ne yurt dışı versiyonundan?? Biz buradaki araçlardan konuşuyoruz.
    Vites soruyorsun, Türkiye satışını söylüyoruz, çıkıp; şurada burada şöyle böyle!

Bana ne ondan bundan? Yok burada eski kasa EAT6, sıkıntı nedir anlamak zor? O versiyon bu versiyon bana ne?
    Dediğine göre, zaten tek gelmiş/satılmış araç ve Eat6 bile değil, manuel miş? Neyin çabası bu?

"W modeli falan buralarda yok" hiç gelmedi bu sınırlara. İngiltere de Flair versiyon satsalar bize ne fayda? Boşa ısrarcı olmayın...
    Fransa da yada İngiltere de olsak dediklerin bir yere çıkar daa; burada bunlar çıkmaz sokak...

LİVE var ama ilk dönem geldi ve manuel 1.2 atmosferik olduğu için pek satılmadı. Sonradan da listeden kaldırıldı. O yüzden adını anmaya bile gerek yok. Ama çok istiyorsan evet vardı, manuel olduğu için bana yok sayılır...

3 tane sıfır Cactus aldım kullandım. Var mı "mevcut satışta olanlar" hakkında başka soru?

Soruya gelirsek; yukarıda da yazdığın ve "benim de daha önce cevapladığım" üzere vites geçişlerini hissetmeyeceğim bir ilk kasa cactus; YOK.

Ama Fransaya giderseniz orada bir tane istediğiniz versiyon bulma ihtimaliniz yüksek olur.
    Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 11 Ağustos 2018; 1:6:1 >

• quote:

hocam yanlış bilmiyorsam cactus ün bağzı 1.6 bluehdi modellerinde de EAT6 şanzıman bulunmuyor mu? yanlışım varsa lütfen düzeltin.

ayrıca 1.2 olan modellerin etg5 mi yoksa eat6 mı olduğunu sahibinden sitesinin 2.el ilanlarından nasıl anlarız ?

Alıntıları Göster
    Dizel cactuste hiç tam otomatik yok 2018 benzinlide tam otomatik var sadece

• quote:

Bu verdiğin link de yazılanlar Türkiye'ye gelmedi, buna istinaden bir şeyler yaratmaya yada biliyormuş gibi yapmaya çalışıyorsan, boşa kürek çekersin.

Evet o verdiğin lnke tıklayınca dışarıda olan versiyonların buraya da gelebileceği gibi bir anlam/yazı/bilgi vs. çıkıyor ama HİÇ GELMEDİ...
    Linkdeki fiyatları tıklarsan EURO fiyatı; yani yurt dışı...

1-2 tane özel sipariş(yada yanlış girişli araç) geldi diye bu versiyon Türkiye'de satılıyor anlamına gelmez. Ve buraya özel/yanlış getirilen versiyon EAT6 değil ise; "hiç gelmedi/hiç olmadı" yanlışı vermiyor.

Distüribütör resmi olarak satış listesine hiç koymadı ise; HİÇ OLMADI nın nesi yanlış?

Bize ne yurt dışı versiyonundan?? Biz buradaki araçlardan konuşuyoruz.
    Vites soruyorsun, Türkiye satışını söylüyoruz, çıkıp; şurada burada şöyle böyle!

Bana ne ondan bundan? Yok burada eski kasa EAT6, sıkıntı nedir anlamak zor? O versiyon bu versiyon bana ne?
    Dediğine göre, zaten tek gelmiş/satılmış araç ve Eat6 bile değil, manuel miş? Neyin çabası bu?

"W modeli falan buralarda yok" hiç gelmedi bu sınırlara. İngiltere de Flair versiyon satsalar bize ne fayda? Boşa ısrarcı olmayın...
    Fransa da yada İngiltere de olsak dediklerin bir yere çıkar daa; burada bunlar çıkmaz sokak...

LİVE var ama ilk dönem geldi ve manuel 1.2 atmosferik olduğu için pek satılmadı. Sonradan da listeden kaldırıldı. O yüzden adını anmaya bile gerek yok. Ama çok istiyorsan evet vardı, manuel olduğu için bana yok sayılır...

3 tane sıfır Cactus aldım kullandım. Var mı "mevcut satışta olanlar" hakkında başka soru?

Soruya gelirsek; yukarıda da yazdığın ve "benim de daha önce cevapladığım" üzere vites geçişlerini hissetmeyeceğim bir ilk kasa cactus; YOK.

Ama Fransaya giderseniz orada bir tane istediğiniz versiyon bulma ihtimaliniz yüksek olur.
    Kolay gelsin...

Alıntıları Göster
    değerli cevaplarınız için öncelikle teşekkür ederim ama burada gülerek eğlenerek birşeyler tartışıyoruz bilgi paylaşımı yapıyoruz nedendir bu sinir anlamadım. ama tekrar tekrar benim gibi konu hakkında bilgisi olmayan birini bilgilendirdiğiniz için teşekkür ediyorum.

size son sorum da şu şekilde. sizde hangi versiyonu var yada hangi versiyonunu öneriyorsunuz ilk kasadan yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooLStyLe -- 11 Ağustos 2018; 13:26:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Dizel cactuste hiç tam otomatik yok 2018 benzinlide tam otomatik var sadece

Alıntıları Göster
    canımı sıktı bu tam cactus e heveslenmişken o vites geçişleri yüzünden direk vazgeçebilirim, manuel vites te sevmiyorum yoksa manuele yönelebilirdim. 2018 kasası da pek hoşuma gitmedi açıkçası :(

• quote:

canımı sıktı bu tam cactus e heveslenmişken o vites geçişleri yüzünden direk vazgeçebilirim, manuel vites te sevmiyorum yoksa manuele yönelebilirdim. 2018 kasası da pek hoşuma gitmedi açıkçası :(

Alıntıları Göster
    Kişisel tercihler tabi, tek kavrama yarı otomatikler hoşunuza gitmiyorsa cactus size uygun bir araç değil gibi

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Size de sorayım cactus te ilk kasa olarak hangi modeli önerirsiniz neden ?

• quote:

Size de sorayım cactus te ilk kasa olarak hangi modeli önerirsiniz neden ?
    1.6 dizel otomatik shine paket öneririm.

Shine full olanı feelin donanımı düşük (bütçe belirtmediğiniz için full olanı yazdım) ve 1.6 dizel motor aracı uçurmasada yeterli bir performansa sahip ama 1.2. Olanı performans önemli değil deniyorsa ve bütçe sınırlı ise tercih edilebilir.

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    e-hdi mi yoksa bluehdi mi önerirsiniz ?
  • quote:

e-hdi mi yoksa bluehdi mi önerirsiniz ?
    Blue modeli yok diye biliyorum eski kasa otomatikte

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Blue modeli yok diye biliyorum eski kasa otomatikte

Alıntıları Göster
    hadi ya :S
    adamlar ard arda hayallerimi yıkıyorlar :D
    bizimkiler yanlış ilan koymuş olsa gerek sahibinden de bir iki tane yanlış katogoriye koymuşlar ben de diyorum 2015 model arabada blue hdi olmaz diye ama yine de insan araba alacakken inanmak istiyor :D
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.