Şimdi Ara

★ CITROËN C4 CACTUS ★ (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.130
Cevap
26
Favori
84.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Valla o bayi o fiyata nasıl veriyor bilmiyorum geçen gün ankara citroen bayisi 2017 model 15.000 kmde ikinci el aracı 91.000 tl ye sattı.

O fiyat şu günün şartlarında fırsat fiyatıdır.

Alıntıları Göster
    Iki aracda 2017 model sifir stok araclarmis

Bilemiyorum bende yorum yazan arkadasin yalancisiyim

Gerci bu ulkede sifir arac satisinda cakallik yapan bayilerde yok degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son sayfalari okudum yakit tuketimleri dizeller icin sanirim

1.2 etg5 i 78.500 e veriyorlarmis gaziantep bayisi

Yakit tuketimi nasildir bu motor sanzimanin ?

Alip 2 sene sonra satarsam zarar ettirirmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: HardLoveBaby

Son sayfalari okudum yakit tuketimleri dizeller icin sanirim

İlk sayfa 2. mesajda 1.2 ETG5 için Antalya şehir içi verisi mevcut.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/125181996
  • quote:

Son sayfalari okudum yakit tuketimleri dizeller icin sanirim

8 ay önce samsun bayisi 1.2 etg 2017 model feel donanımı gözümün önünde 80.000 liraya sattı.

Bugünkü piyasa koşullarında bedava.

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

8 ay önce samsun bayisi 1.2 etg 2017 model feel donanımı gözümün önünde 80.000 liraya sattı.

Bugünkü piyasa koşullarında bedava.

Alıntıları Göster
    O araclarda 2017 model o yuzden bayinin zarari olmuyor aslinda fakat ben arayip sormadim o yuzden bilgi kesin degil belkide otvsiz felandir

Eski bir 308 kullanicisi olarak sorunlardan korkuyorum yoksa almayi dusunuyorum cactusu fakat leonda al beni diye bagiriyor 1.2 tsi dsg

4-5 ay daha bekleyip yilsonu firsatlarini kovalayacagim artik

• HardLoveBaby H kullanıcısına yanıt
    O herkesin beklediği yıl sonu fırsatları pek işe yaramayabilir. O zamana kadar gelen zamlara karşı indirim/kampanya olsa dahi, şimdiki fiyata geldiğini farz etsek, kullanılmayan zaman zarar yazar.

Artık devir; "Aldın aldın"...
  • HardLoveBaby H kullanıcısına yanıt
    Durduğun her an senin için zaman ve para kaybı.Yakıt düşük şanzıman idare eder.Çift kavrama şanzuman bekleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

O herkesin beklediği yıl sonu fırsatları pek işe yaramayabilir. O zamana kadar gelen zamlara karşı indirim/kampanya olsa dahi, şimdiki fiyata geldiğini farz etsek, kullanılmayan zaman zarar yazar.

Artık devir; "Aldın aldın"...
    Sıkıntı yok paradan para kazanilan bir devir

• quote:

Sıkıntı yok paradan para kazanilan bir devir

Alıntıları Göster
    Son dönemde dövizdeki aşırı dalgalanma, doğru yeri bilen/tahmin eden için çok iyi para bıraktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Son dönemde dövizdeki aşırı dalgalanma, doğru yeri bilen/tahmin eden için çok iyi para bıraktı.

Alıntıları Göster
    Evet ben fazla risk almadan portfoyumun en fazla %50 si ile dovizde durdum cikis zamanlarinda

• quote:

Bu verdiğin link de yazılanlar Türkiye'ye gelmedi, buna istinaden bir şeyler yaratmaya yada biliyormuş gibi yapmaya çalışıyorsan, boşa kürek çekersin.

Evet o verdiğin lnke tıklayınca dışarıda olan versiyonların buraya da gelebileceği gibi bir anlam/yazı/bilgi vs. çıkıyor ama HİÇ GELMEDİ...
    Linkdeki fiyatları tıklarsan EURO fiyatı; yani yurt dışı...

1-2 tane özel sipariş(yada yanlış girişli araç) geldi diye bu versiyon Türkiye'de satılıyor anlamına gelmez. Ve buraya özel/yanlış getirilen versiyon EAT6 değil ise; "hiç gelmedi/hiç olmadı" yanlışı vermiyor.

Distüribütör resmi olarak satış listesine hiç koymadı ise; HİÇ OLMADI nın nesi yanlış?

Bize ne yurt dışı versiyonundan?? Biz buradaki araçlardan konuşuyoruz.
    Vites soruyorsun, Türkiye satışını söylüyoruz, çıkıp; şurada burada şöyle böyle!

Bana ne ondan bundan? Yok burada eski kasa EAT6, sıkıntı nedir anlamak zor? O versiyon bu versiyon bana ne?
    Dediğine göre, zaten tek gelmiş/satılmış araç ve Eat6 bile değil, manuel miş? Neyin çabası bu?

"W modeli falan buralarda yok" hiç gelmedi bu sınırlara. İngiltere de Flair versiyon satsalar bize ne fayda? Boşa ısrarcı olmayın...
    Fransa da yada İngiltere de olsak dediklerin bir yere çıkar daa; burada bunlar çıkmaz sokak...

LİVE var ama ilk dönem geldi ve manuel 1.2 atmosferik olduğu için pek satılmadı. Sonradan da listeden kaldırıldı. O yüzden adını anmaya bile gerek yok. Ama çok istiyorsan evet vardı, manuel olduğu için bana yok sayılır...

3 tane sıfır Cactus aldım kullandım. Var mı "mevcut satışta olanlar" hakkında başka soru?

Soruya gelirsek; yukarıda da yazdığın ve "benim de daha önce cevapladığım" üzere vites geçişlerini hissetmeyeceğim bir ilk kasa cactus; YOK.

Ama Fransaya giderseniz orada bir tane istediğiniz versiyon bulma ihtimaliniz yüksek olur.
    Kolay gelsin...

Alıntıları Göster
    Kızdırmayın Panther abimi. Ne diyorsa o dur. Daha söylediği şeyin yanlış/hatalı çıktığını görmedim. Bilmediği konu hakkında yorum da yapmaz.

• Zulkarneyn_20 kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma bu mesajı daha önce görmemişim, bazen sonra cevapların diyerek unuttuğum da oluyor.

Uzun dönem için 32km/6.6lt gayet iyi, 1.2 kullanıcıları referans alabilir.
  • Merhaba arkadaslar aracima rot ayari yaptirmak icin rotculara gittimde hunter veya jon bean marka makinalarda c4 cactus secenegi goremediler bu konuda bilgisi olan varmi . Veya on teker arka teker izi olarak c3 dingil mesfafesi olarak c3 aircross cactus ile yakin degelerlerde bu modeller baz alinarak yapilabilirmi.

• Arkadaşlar merhabalar, kazasız belasız yolculuklar dilerim öncelikle. Arabamı bugün petrol ofisinde yıkarken ön kapının siyah kısımının yırtıldığını gördüm. İncir, kuş pisliği gibi birşey vardı. Onu silmek için yakın tuttum yıkama tabancasını. Ne yapabilirim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir6161

Merhaba arkadaslar aracima rot ayari yaptirmak icin rotculara gittimde hunter veya jon bean marka makinalarda c4 cactus secenegi goremediler bu konuda bilgisi olan varmi . Veya on teker arka teker izi olarak c3 dingil mesfafesi olarak c3 aircross cactus ile yakin degelerlerde bu modeller baz alinarak yapilabilirmi.
    Bence servise gidin servis yapsın

2008 ve c3 aircross aynı olabilir ama yinede risk almayın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeitgest

Arkadaşlar merhabalar, kazasız belasız yolculuklar dilerim öncelikle. Arabamı bugün petrol ofisinde yıkarken ön kapının siyah kısımının yırtıldığını gördüm. İncir, kuş pisliği gibi birşey vardı. Onu silmek için yakın tuttum yıkama tabancasını. Ne yapabilirim?

Aracın plastik kısımlarına o aleti yaklaştırmamak lazım, kesip atıyor, geçmiş olsun

Bence bu araç kaplayan yerler varya onlar orayı tamamen söküp yeniden aynı malzeme ile kaplayabilirler

• zeitgest kullanıcısına yanıt
    Kaplaması soyulmuş, düzgün yapan bir yer bulursanız işi girişilebilir. Önce servisten kaplamanın fiyatını alın, hasarlı araçları bir şekilde yapıyorlardır.

Kuş pisliği çok fena hemen silmek lazım, yoksa bulunduğu yeri yakmaya başlıyor. Aslında, pisliği temizleyip o bölgeye iğne batırsaydınız, güneş altında bekleyince yada sıcak hava tabancası ile -bir ihtimal- tekrar yerine oturabilirdi?
  • Bugün aracın lastiklerini ön_arka ve balans yaptım.

Aracı arazidede (off road koşullarında değil tabiki) kullandığımız için daha 21.000 km de ön lastikler fena aşındılar (toprak ve taşlı zeminlerde patinaja maruz kaldıklarından) bu aşınmayı dengelemek için bu işlemi yaptım, ama çok verimli oldu.

• Arkadaşlar aracımı teslim aldım şükür,2 gündür plakasız geziyorum hurda meselesi yetişmediği için sanırım oda cumaya kaldı.

Araç gerçekten güzel gidiyor ve çok konforlu,ETG6 vites de fena değil gayet hızlı çalışıyor en azından Auto6R gibi değil.Ama performansı törpülüyor maalesef.Auto6R-peugeot da ki daha atik gibiydi.

Ciddi bir sıkıntımız var oda tavan barı,maalesef yüksek süratde ciddi ses yapıyor.Söktürürsem bu sefer de aracın imajı bozulacak.Önerilerinizi bekliyorum artık.

Araç içi ses yalıtımı çok çok iyi gerçekten iyi çalışmışlar motor ve lastik sesi duymak imkansız gibi bir şey.Tabi fitiller de daha yeni...Araba bana çok geniş ve ferah geldi VAG araçlardan sonra.

Vitessiz arabaya alışmak zor oluyor ama sağ elim sürekli arayışta :))))) Start&Stop daha çalıştıramadım sanırım polise yakalanma korkusundan motoru ısıtamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ForceBeWithYou

Arkadaşlar aracımı teslim aldım şükür,2 gündür plakasız geziyorum hurda meselesi yetişmediği için sanırım oda cumaya kaldı.

Araç gerçekten güzel gidiyor ve çok konforlu,ETG6 vites de fena değil gayet hızlı çalışıyor en azından Auto6R gibi değil.Ama performansı törpülüyor maalesef.Auto6R-peugeot da ki daha atik gibiydi.

Ciddi bir sıkıntımız var oda tavan barı,maalesef yüksek süratde ciddi ses yapıyor.Söktürürsem bu sefer de aracın imajı bozulacak.Önerilerinizi bekliyorum artık.

Araç içi ses yalıtımı çok çok iyi gerçekten iyi çalışmışlar motor ve lastik sesi duymak imkansız gibi bir şey.Tabi fitiller de daha yeni...Araba bana çok geniş ve ferah geldi VAG araçlardan sonra.

Vitessiz arabaya alışmak zor oluyor ama sağ elim sürekli arayışta :))))) Start&Stop daha çalıştıramadım sanırım polise yakalanma korkusundan motoru ısıtamıyorum.
    Hayırlı olsun güle güle kullanın aracınızı, tavan barı ciddi ses yapıyor demişsiniz mesela kaç km süratten sonra ses yapıyor?

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.