Şimdi Ara

★ CITROËN C4 CACTUS ★ (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
13 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.130
Cevap
26
Favori
84.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zeitgest

1.2 kullanıyorum kalkışta değil de. 1 ve 2. Vitesin arasında yapıyor. Herhalde devir istiyor. Ya da az daha frene basıp vites düşürmek
    Evet 1 ile 2 arasında da özellikle şehir içi dönüşlerde oluyor. 17 16 km hızlarda. Ancak sık sık durulan şehir içi trafiğinde, hafif bayırlı yollarda vs de de oluyor. Bu ara bıkkınlık verdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zulkarneyn_20 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten sinir bozucu. Ama ben biraz alıştım gibi. Artık o eşik değerinde çok yakalanmıyorum. Asıl beni rahatsız eden eco mod açıkken, yokuşta kaydırmasıydı. Onu da deneme yanılmayla çözdüm. Eco modu kapatıp öyle sürüyorum kaymıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.2 ETG5 Shine varken, 1.4 CivicHB i-shift vardı.

Bir yere gideceğimiz zaman hanım sorardı; Siyah ile mi gidiyoruz, titrek ile mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

https://m.youtube.com/watch?v=__J2rZHWpQc

Cactus'un sinifindaki bütün rakiplerini karşılaştırmalar, dilini anlamıyorum tabi ama videoda görsel şeklinde de var yakıt tüketimi en az olan cactus
    selamlar tekrardan. Aranıza Rip Curl 1.6 100hp Bluehdi ile döndüm. Aracı 24bin km'de Giresundan aldım. Kocaeli'ye kadar 940km yol yaptım ortalama km'de 0.24 kuruş yaktı. (80-150km hız ile düzensiz sürüş) Araç iç ve dış olarak kız gibi fakat kocaeli'de taş taşıyan komyon vs çok olduğu için dün seramik kaplama için kocaeli ecufast bayiye teslim aracı. yaptırmak için anlaştığım işlemler ve anlaştığım fiyatı da buraya ekliyorum. Yaptırmak isteyen olursa fiyat konusunda bilgilendirme olur belki.
    -Ceramic Pro seramik kaplama (2yıl garanti)
    -Dış airbump ve plastik aksam için plastik seramiği (2yıl garanti)
    -Ön iki cam filmi, arka camlar ile aynı renk olması adına (10 yıl garanti)
    -Kaput filmi
    Toplam:1750TL

Bu işlemler bittikten sonra sakarya nazar oto'da koltuklar için deri kaplama yapıp ardından aracın fotoğraflarını burada paylaşacağım. Manuel vites cactus ve rip curl ile ilgili bilgi almak isteyen arkadaşlar olursa seve seve bildiklerim doğrultusunda yardımcı olur. Hepinize hayırlı güzel günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: CooLStyLe

selamlar tekrardan. Aranıza Rip Curl 1.6 100hp Bluehdi ile döndüm. Aracı 24bin km'de Giresundan aldım. Kocaeli'ye kadar 940km yol yaptım ortalama km'de 0.24 kuruş yaktı. (80-150km hız ile düzensiz sürüş) Araç iç ve dış olarak kız gibi fakat kocaeli'de taş taşıyan komyon vs çok olduğu için dün seramik kaplama için kocaeli ecufast bayiye teslim aracı. yaptırmak için anlaştığım işlemler ve anlaştığım fiyatı da buraya ekliyorum. Yaptırmak isteyen olursa fiyat konusunda bilgilendirme olur belki.
    -Ceramic Pro seramik kaplama (2yıl garanti)
    -Dış airbump ve plastik aksam için plastik seramiği (2yıl garanti)
    -Ön iki cam filmi, arka camlar ile aynı renk olması adına (10 yıl garanti)
    -Kaput filmi
    Toplam:1750TL

Bu işlemler bittikten sonra sakarya nazar oto'da koltuklar için deri kaplama yapıp ardından aracın fotoğraflarını burada paylaşacağım. Manuel vites cactus ve rip curl ile ilgili bilgi almak isteyen arkadaşlar olursa seve seve bildiklerim doğrultusunda yardımcı olur. Hepinize hayırlı güzel günler.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun güle güle kullanın.
    Aracınız ne renk, model ve fiyat bilgisini paylaşabilirmisiniz.

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Tabi aracım 2016 cactus rip curl 100hp bluehdi manüel (grip controllü versiyon) 24.000km ve alttaki fotoğraftaki aracın birebir aynısıdır(seramik yapıldığı için fotosunu çekemedim). Fiyat olarak 85bin tl ye aldım.

★ CITROËN C4 CACTUS ★

• quote:

Orijinalden alıntı: CooLStyLe

Tabi aracım 2016 cactus rip curl 100hp bluehdi manüel (grip controllü versiyon) 24.000km ve alttaki fotoğraftaki aracın birebir aynısıdır(seramik yapıldığı için fotosunu çekemedim). Fiyat olarak 85bin tl ye aldım.

• Arkadaşlar merhaba. StartStop Eko modu varsayılan olarak kapalı yapamıyor muyuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeitgest

Arkadaşlar merhaba. StartStop Eko modu varsayılan olarak kapalı yapamıyor muyuz?
    Varsayılan olarak kapatılamıyor, her kontak basmada sıfırlandığı için manuel kapatma gerekiyor.
  • Hocalarım merhaba,

C4 cactus ü ilk çıktığı zamanlardan bu yana takipteyim.Alıp kullanmak nasip olmadı bir türlü.
    Clio-Polo-Seat leon-Nissan Juke dan sonra şuan son makyajlı kasa A3 sedan sahibiyim.

Aracımdan çok memnunum ama ev aldım ve aralıkta biraz ödeme yapmam gerekecek.Arabamı satıp fiyat olarak daha aşağıda bir araç alma fikri oluştu ve cactus u tekrar araştırmaya başladım.(Bir diğer alternatif de FIAT 500 L)

Aracı tanıyorum biliyorum,sizin değerli yorumlarınızı da okudum en başından sonuna.
    Herşeyi kafamda oturttum,tek bir yere takılı kaldım.Söyleyince şaşıracaksınız:)

Arka koltuklar tüm cactusler de tek parça halinde mi yatıyor?
    Bir video incelemesinde koltukların parçalı halde yattığını gördüm ve malum sitede bir ilanda da aracın birinde vardı bu özellik.Ama yanılmıyorsam FEEL donanımda var sadece.

Siz hocalarım, çoğunuz SHINE kullananlar olarak,bu arka koltukla ilgili teyit edebilir misiniz bu söylediklerimi?

(2 aylık bebeğim var ve bu bagaj konusu önemli.En azından tek koltuk yatırabilirsem iyi olur)

Ayrıca Panther hocam, siz Antalya'dasınız sanırım.1.2 benzin otomatik mi yoksa 1.6 dizel otomatik mi sorusu ile ilgili siz zaten 1.6 tercih edeceğinizi söylemişsiniz önceki yorumlarda..

Antalya şehir içi kısa mesafeler, yılda 2 defa uzun yol, yılda toplam 10-15 bin km yol ve sakin kullanım için yine de '' dostum 1.2 yi boşver 1.6 al'' der misiniz?

Teşekkür ederim,
    Saygılar.

• holden12 H kullanıcısına yanıt
    Ben 1.6 SHİNE derim. 1.2 şehiriçinde yeterli gibi gözükse de bir süre sonra bazı isteklere cevap veremeyince sıkıntı verebiliyor, yoğun dur-kalk durumlarında 1-2-1 vites arası titreme de sinir bozucu olabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 29 Eylül 2018; 15:12:18 >
  • teşekkür ederim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: holden12

Hocalarım merhaba,

C4 cactus ü ilk çıktığı zamanlardan bu yana takipteyim.Alıp kullanmak nasip olmadı bir türlü.
    Clio-Polo-Seat leon-Nissan Juke dan sonra şuan son makyajlı kasa A3 sedan sahibiyim.

Aracımdan çok memnunum ama ev aldım ve aralıkta biraz ödeme yapmam gerekecek.Arabamı satıp fiyat olarak daha aşağıda bir araç alma fikri oluştu ve cactus u tekrar araştırmaya başladım.(Bir diğer alternatif de FIAT 500 L)

Aracı tanıyorum biliyorum,sizin değerli yorumlarınızı da okudum en başından sonuna.
    Herşeyi kafamda oturttum,tek bir yere takılı kaldım.Söyleyince şaşıracaksınız:)

Arka koltuklar tüm cactusler de tek parça halinde mi yatıyor?
    Bir video incelemesinde koltukların parçalı halde yattığını gördüm ve malum sitede bir ilanda da aracın birinde vardı bu özellik.Ama yanılmıyorsam FEEL donanımda var sadece.

Siz hocalarım, çoğunuz SHINE kullananlar olarak,bu arka koltukla ilgili teyit edebilir misiniz bu söylediklerimi?

(2 aylık bebeğim var ve bu bagaj konusu önemli.En azından tek koltuk yatırabilirsem iyi olur)

Ayrıca Panther hocam, siz Antalya'dasınız sanırım.1.2 benzin otomatik mi yoksa 1.6 dizel otomatik mi sorusu ile ilgili siz zaten 1.6 tercih edeceğinizi söylemişsiniz önceki yorumlarda..

Antalya şehir içi kısa mesafeler, yılda 2 defa uzun yol, yılda toplam 10-15 bin km yol ve sakin kullanım için yine de '' dostum 1.2 yi boşver 1.6 al'' der misiniz?

Teşekkür ederim,
    Saygılar.
    soruyu yanlış anlamadıysam (aracım 2016 shine donanımlı 1.6 100hp bluehdi manuel cactus rip curl edition) benim koltuğum 2 parça halinde yatıyor (yanlış bilmiyorsam 2015 sonrası feel shine rip curl one tone fark etmeksizin 2016 ve 2017 model olan tüm cactuslerde koltuk 2 parça halinde yatıyor).
    ★ CITROËN C4 CACTUS ★

aracı geçen hafta sıcak bir günde (sanırım hava sıcaklığı 25derece idi) aldım. arabada 3 kişi seyehat ettik. klima yaklaşık 5 saate yakın açık kaldı 11 saatlik ve 940km lik yolculuğumuz süresince de tahmini 3 saate camlar açıktı. 80 ile 150km arası düzensiz süratlerle aracı kullandım ve eve vardığımda: 1 km başına 0.26 kuruş yakmış olduğumu gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooLStyLe -- 19 Eylül 2018; 12:15:32 >

• Hocam evet,tam olarak sorum buydu.

Tesekkur ederim cevabiniz icin

• quote:

Hocam evet,tam olarak sorum buydu.

Tesekkur ederim cevabiniz icin
    ben teşekkür ederim. dediğim gibi koltukların ayrı ayrı yatmasını istiyorsanız 2016 ve 2017 model cactuslere bakmanızda fayda var.
  • Yani aslında 3 kişilik bir aileyiz,ben eşim ve küçük bebek.
    Tek sıkıntım bebek arabası biraz büyük.Yükleme alanı kullanışlı ve boy olarak yeterliyse,derinlik ve arkaya doğru genişlik şartı aramama gerek yok.

Problem ise Antalya'da şuan satılık yok,gidip inceleme şansım olmuyor.
  • quote:

Yani aslında 3 kişilik bir aileyiz,ben eşim ve küçük bebek.
    Tek sıkıntım bebek arabası biraz büyük.Yükleme alanı kullanışlı ve boy olarak yeterliyse,derinlik ve arkaya doğru genişlik şartı aramama gerek yok.

Problem ise Antalya'da şuan satılık yok,gidip inceleme şansım olmuyor.
    koltuklar 2 parça halinde yatıyor (en azından bendeki araçta öyle, ama yukarıda da yazılmış bizdeki 2016 model ilanları inceleyince 2015 lerde tek parça olduğunu gördüm) bu sayede araçta 3 kişi varken 1 de 26 jantlı bisikleti araçta taşıyabildik.
    aracın bagajının bebek arabasını almaması mümkün değil (çok extrem boyutlarda bir bebek arabasıysa ona birşey diyemem)
    bayide yeni kasasınada bakabilirsiniz birebir aynısı zaten hacim anlamında hiçbir değişiklik yok. Dahada olmadı benim önceki aracım h kasa astraydı bunun bagajı onunla litre olarak aynı ve gözüm yanıltmıyorsa yapı olarakta 3 aşağı 5 yukarı aynılar bu anlamda yakınınızda bir astra h mutlaka vardır onun bagajına bakarak yaklaşık durumu tahmin edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 19 Eylül 2018; 14:28:46 >

• Hocam teşekkür ederim.
    En mantıklısı bayiye gidip sıfır aracın bagajını incelemek.

saygılar..
  • quote:

Hocam teşekkür ederim.
    En mantıklısı bayiye gidip sıfır aracın bagajını incelemek.

saygılar..
    2018 kasa 2014-2017 seneleri arası üretilen kasadan farklı bir tasarıma sahip bilginize.
    ★ CITROËN C4 CACTUS ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooLStyLe -- 20 Eylül 2018; 1:40:45 >
  • Merhaba herkese, geçenlerde 2017 1.6 dizel otomatik shine versiyonunu kısa bir süre kullandım açıkçası söylendiği kadar bir titreme veya herhangi birşey hissetmedim. Baktığımız araç 90 bin tl seviyesindeydi ben beğendim fakat biraz pahalı gelmişti. 2015-2016-2017 hatta 2014 hepsi görünüş olarak aynı duruyor herhangi bir fark var mı iç mekan veya dış görünüş olarak? Bir diğer sorum da 1.2 shine alınır mı? İlanlara baktığımız zaman çoğunlukla 1.6 shine modeli var. Ama o da yaklaşık 10-15 bin lira daha pahalı. Sürdüğüm araçta ortalama tüketim 5.6 görünüyordu ki biraz da gaza bastım yani. Rahat 5 civarına iniyordur o değer. Dediğim gibi titreme filan hissetmedim acaba 1.2 motorlu olanlarda mı oluyor?

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.