Şimdi Ara

★ CITROËN C4 CACTUS ★ (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.130
Cevap
26
Favori
84.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesaj yazmıştım ama herhalde site gidip geldigi için problem oldu görünmüyor. En son mesaj yazan CooLStyLe görünüyor. Herneyse aynı mesajı tekrar koyuyorum;

Merhaba herkese, geçenlerde 2017 1.6 dizel otomatik shine versiyonunu kısa bir süre kullandım açıkçası söylendiği kadar bir titreme veya herhangi birşey hissetmedim. Baktığımız araç 90 bin tl seviyesindeydi ben beğendim fakat biraz pahalı gelmişti. 2015-2016-2017 hatta 2014 hepsi görünüş olarak aynı duruyor herhangi bir fark var mı iç mekan veya dış görünüş olarak? Bir diğer sorum da 1.2 shine alınır mı? İlanlara baktığımız zaman çoğunlukla 1.6 shine modeli var. Ama o da yaklaşık 10-15 bin lira daha pahalı. Sürdüğüm araçta ortalama tüketim 5.6 görünüyordu ki biraz da gaza bastım yani. Rahat 5 civarına iniyordur o değer. Dediğim gibi titreme filan hissetmedim acaba 1.2 motorlu olanlarda mı oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arda29 A kullanıcısına yanıt
    Ben de 1.6 diesel shine versiyonunu kullanıyorum. Bahsedilen titreme şanzımana alışana kadar çok kısa bir süre hissetmiştim ilk aldığım zamanlarda, şu an bir sorunum yok. Yakıt tüketimi 4-5 l/100 km civarında şehirlerarası, 6 l/100 km civarında şehiriçi şeklinde.

1.2 shine bence alınmaz.

Saygılar
  • Bill Gates kullanıcısına yanıt
    Kaç model kullanıyorsunuz? 2017 modeldi benim kullandığım çok çok az 1 den 2 ye geçerken bir hissetme olmuştu ama rahatsız edici değildi önceki versiyonlarında daha fazlaymış sanırım acaba 2015 lerde filan hissedilir derecede fark var mı merak ettim.

• arda29 A kullanıcısına yanıt
    Benim aracım 2015 model 1 den 2 ye geçerken hissediliyor sadece dediğiniz gibi, o da ilk seferlerde şu an hissetmiyorum bile
  • Bill Gates kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Bende 1.2 shine var 2015. Şanzımanın diline alışınca çok yakalanılmıyor titremeye. Ama test etmekte fayda var. Ben titremeden çok start stop açıkken yokuşta geri bırakma moralimi bozmuştu. Sonra alıştım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, Peder bey C4 cactus alacak. 2017 1.6 shine paket sıfır 109₺ fiyat verdiler. Sizce fiyat iyi midir ?

• enesaydin00 E kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, yaklaşık 1 ay önce aynı aracı Gaziantep Adım Otomotiv'den 95500 TL'ye aldık fakat bizden bir hafta sonra stoklarındaki son aracı 106000 TL'ye sattıklarını duydum.

• Merhabalar, 2018 - Shine - 1,6 Yarı Otomatik - Panaromik Cam Tavan - Sedef Beyaz - Kırmızı Ambians Paketli araç almak üzereyim. Ancak aynı fiyatlara 2016 20.000 km’lerde Jeep Renegade Limited 1,6 Dizel Manuel Cam Tavan Sunrooflu ve Kış Paketli (Deri Isıtmalı Koltuk ve Direksiyon) araçta alabilirim. Fikirleriniz benim için önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disclosure -- 28 Eylül 2018; 1:12:51 >
  • disclosure D kullanıcısına yanıt
    Tercih meselesi ama o kadar para veripte manuel vites ve daha eski araç almazdım açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: enesaydin00

Merhabalar, Peder bey C4 cactus alacak. 2017 1.6 shine paket sıfır 109₺ fiyat verdiler. Sizce fiyat iyi midir ?
    sıfır araç arayan kişiye ikinci el tavsiye edilmez ama ben ikinci el öneririm.
    2017 model 10.000 km ye kadar araçları 90-92.000 tl ye alabilirsiniz.
    20.000 tl cebinizde kalır.
    yarın satarken iki araçta 2017 model olacağından sıfır olandan ciddi zararınız olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 model 1.2 kullanıyorum 3 ay once almısdır 7bın kmde 74 000tlye sehır ıcı antalyada ortalama yakıt tuketımı 6lıtre gosterıyor 5bın km sonucu ama 2 cı bı yakıt tuketım olcerı daha var onu her depo doldurdugumda sıfırlıyorum o genelde 5.5 lıtre olarak gosterıyo 1.2 nın tek kotu yanı klımayı acınca arac yıgılıyo gıtmıcem dıyo bıde hafıf yokuslarda arac stop durumundayken startta gecınce gerı kacırıyo bırazcık 2 sorun olmasa cok guzel arac
    ★ CITROËN C4 CACTUS ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spawn633 -- 28 Eylül 2018; 17:48:44 >

• Arkadaşlar bahsi geçti mi bilmiyorum puretech 1.2 benzinli ve lpg konusunu araştıran oldu mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

Ben bugün 2018 model yeni Cactus siparişi verdim Ancak araç başında birşey dikkatimi çekti ve sormayı unuttum Aldığım araç 1,6 BlueHdi 100’lük Shine paketi Benim incelediğim tüm video be resimlerde yeni 2018 araçların vitesleri mevcut Ancak benim bugün okey verdiğim yeni kasa araçta eski kasanınki gibi easy push vites mevcut. Bu olumlu birşey mi olumsuz birşey mi bilmiyorum.

Fikri olan var mı?

EDİT: Dizel modellerde dokunmatik vites, vitesli modellerde normal vitesmiş. Bayiiden öğrendim. Düşünün nasıl bilmeden araç alıyorum. :o)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disclosure -- 2 Ekim 2018; 14:8:5 >
    Kaç para olduğu önemli bence Etg6 vitesli bir araç için yüksek bir meblağ ödenmez.

Dizel araç ta otomatikleştirilmiş manuel şanzıman var.

Eat6 tam otomatik sadece benzinli model de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForceBeWithYou -- 2 Ekim 2018; 20:43:8 >
    Aldığınız fiyat nedir acaba?

• Arkadaşlar Sizlerin araçlarında da bazen geri görüş kamerasında titreme oluyor mu?

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Geçmiş zamanlarda ara ara yapmıştı ama bir sonraki kontak açmada tekrarlamıyordu. Özellikle soğuk havalarda başıma gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bill Gates

Geçmiş zamanlarda ara ara yapmıştı ama bir sonraki kontak açmada tekrarlamıyordu. Özellikle soğuk havalarda başıma gelmişti.
    Bende de ara ara yapıyor aracın garantisi dolmadan servise verdim yapsınlar diye
    güncelleme yapıp vermişler daha servisten çıkar çıkmaz denedim yine yaptı :) ama uğraşmaya değmez yine arabayı bırak kurcalayıp dursunlar falan gerek yok.
    bu arada bozulmuş olan z rotu bile garantiden değiştirdiler.
    ben olsam 24.000 km deki aracın bu parçasını değiştirmezdim mesela, sonuçta bozuk yollarda kullanılırsa (ki biz bozuk yola çok giriyoruz) özelliğini yitirecek bir parçadır.
    Ayrıca 2 yıl ek garanti için 1.800 TL istediler ama yaptırmayacağım ilgilenenler varsa bilgisi olsun.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.