Şimdi Ara

★ CITROËN C4 CACTUS ★ (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.130
Cevap
26
Favori
84.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bakalım satamadık daha arabayı arayan pazarlığın gözüne vuruyo :) Cactus araştırmalarına devam ediyorum eşya gözü çok kısıtlı onun dışında epey ısınmaya başladım hatta c5 2. plana düştü öncelik şu anda cactus
  • sevda_nassu S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim öncelikle. rip curl ün otomatik olanlarının 2016 sonrası shine'lardan farkı;
    -tavan barları ve ayna renkleri beyazdır,
    -emliyet kemerleri turuncu, torpido üstü işlemelidir,
    -ön ve arka tampon altı muhavaza mevcuttur.
    -kendine has vinlyleri varıdır,
    -arka siyah bant kısmında "rip curl" yazısı vardır.
    benim aracım olan manuel versiyonunda ek olarak;
    -grip control ve 100 beygirlik bluehdi (euro6) motor vardır.
    şuan hatırladığım bunlar, kaçırdığım birsey varsa aklıma geldikçe eklerim hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLStyLe

Çok teşekkür ederim öncelikle. rip curl ün otomatik olanlarının 2016 sonrası shine'lardan farkı;
    -tavan barları ve ayna renkleri beyazdır,
    -emliyet kemerleri turuncu, torpido üstü işlemelidir,
    -ön ve arka tampon altı muhavaza mevcuttur.
    -kendine has vinlyleri varıdır,
    -arka siyah bant kısmında "rip curl" yazısı vardır.
    benim aracım olan manuel versiyonunda ek olarak;
    -grip control ve 100 beygirlik bluehdi (euro6) motor vardır.
    şuan hatırladığım bunlar, kaçırdığım birsey varsa aklıma geldikçe eklerim hocam :)
    tşkler allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
  • merhaba arkadaşlar yeni çıkacak C5 AIRCROSS Hakkında düşünceleriniz nelerdir.

Citroën Türkiye
    Citroën, özgün karakterli SUV modeli yeni C5 Aircross SUV'u tanıtıyor.
    https://www.citroen.com.tr/araclar/gelecek-modeller/yeni-suv-c5-aircross.html

★ CITROËN C4 CACTUS ★

• quote:

Orijinalden alıntı: sevda_nassu

merhaba arkadaşlar yeni çıkacak C5 AIRCROSS Hakkında düşünceleriniz nelerdir.

https://www.citroen.com.tr/araclar/gelecek-modeller/yeni-suv-c5-aircross.html

Hocam benim için bir aracı cazip kılacak temel öğe fiyat/fayda oranı, o yüzden ne fiyatla geleceği çok önemli, artık üretilen otomobillerin hepsi birbirine çok yakın standartlar sunuyor zaten, bu anlamda ulaşılamayacak bir fiyatla gelecekse, hiç gelmesin daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sevda_nassu S kullanıcısına yanıt
    Cactusun yeni kasası ve Suv segmentinden uzaklaşması. Aircrossu patlatmak için miydi acaba? Öyleyse sağlam bir tanıtım yapacaklardır. Tuttururlarsa f/p olarak zirveye oturur bu segmentte.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Hocam benim için bir aracı cazip kılacak temel öğe fiyat/fayda oranı, o yüzden ne fiyatla geleceği çok önemli, artık üretilen otomobillerin hepsi birbirine çok yakın standartlar sunuyor zaten, bu anlamda ulaşılamayacak bir fiyatla gelecekse, hiç gelmesin daha iyi

Alıntıları Göster
    200 bin tl den giriş yapacak deniyor. Bence çok iyi fiyat hocam dizel otomatik için 200

• quote:

Orijinalden alıntı: zeitgest

Cactusun yeni kasası ve Suv segmentinden uzaklaşması. Aircrossu patlatmak için miydi acaba? Öyleyse sağlam bir tanıtım yapacaklardır. Tuttururlarsa f/p olarak zirveye oturur bu segmentte.
    bana da öle geliyor hocam c5 suv piyasayı sarsıcak bir f/p ile zirveye oturur.
  • 1.2 otomatikde yakit tuketimi nasil

• quote:

C3 aircross çıktığında da yazdım bir markanın birbirinin aynısı iki araç üretip aynı pazar diliminde satması ancak o pazar diliminin çok kuvvetli olması ve oyuncununda o pazar dilimini silip süpürmesi halinde bir mantığa vurulabilecek birşeydi. Ama tez zamanda anlaşıldı ki c4 hb in yerine c4 cactusu geçirme planıymış asıl yapılmak istenen ama bu noktada da citroen bence yanlış bir strateji izliyor daha düne kadar b crossover diye sattığın arabanın sadece ön ve arka tasarımını değiştirip bu araba artık c segmentidir dersen piyasa bunu yemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevda_nassu

200 bin tl den giriş yapacak deniyor. Bence çok iyi fiyat hocam dizel otomatik için 200

Alıntıları Göster
    Şu piyasa koşullarında iyi fiyat ama ülkemizde tutulur mu? Bence zor.

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Yabancı forumlarda da, video paylaşım platformlarındaki yorumlarda da Citroen kullanıcıları bu yapılan hamleyi yüksek perdeden eleştiriyor zaten.

• quote:

Yabancı forumlarda da, video paylaşım platformlarındaki yorumlarda da Citroen kullanıcıları bu yapılan hamleyi yüksek perdeden eleştiriyor zaten.
    Eleştirilmeyecek gibi değil zaten, c3aircross için lansmanı compackt suv diye yaptılar. Compackt suv diyince aircross compackt suv mu oldu?

Yada cactus şimdi c segmenti mi?

Yooo.

Tüketici algısıda o yönde değil araçlarda o standartta değil citroen sadece ürün gamında ki daralmayı bu şekilde kamufle etmeye çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Aslında son aldığım Cactus'ü satmam biraz spontane gerçekleşti, 1.6 e-HDI SHINE gayet iyi bir araç. Daha önce 1.2 ETG5 olanı almıştım, o aracın performansı ve bazı durumlarda titremesi beni memnun etmedi, BMW1 almak için yola çıktım ama 308 BlueHDI EAT6 ALLURE+PREMİUM aldım, araba çok güzel, her donanım var, motor şanzıman uyumu mükemmel; ama aklımız bir kere premium segment de kaldı(BMW-Mercedes).

308'i satıp BMW alma işine giriştik, parsını verdik ama özel bir durum gelişti aracın parasını geri aldık. 2-3 ay arabasız gezdik, o ara Citroen bayisindeki satış müdürü arkadaşım beni aradı " Abi uygun fiyatlı 1 adet dizel Cactus var, düşünürmüsün?" dedi. Baktım fiyat iyi ve bildiğim araç, 30.000TL sıfır faiz aldım gitti. Son Cactus'ü öyle aldım, cebimden minimum para çıktığı için de hoşuma gitti.

Araç gayet iyi sıkıntı yok, rahat geniş ve az yakıyor, şekli şemali güzel ilgi çekiyor.
    O gün aracımı vermemiş olsam, şu anda halen severek kullanıyor olurdum. Zaten aracım da yabancıya gitmedi, o yüzden burukluk yaşamadım.

Ben yarı otomatik araçlar aldım/kullandım, o yüzden karakterlerini bilirim ve çok sıkıntı yapmam; çünkü aldığım aracı bilerek alırım sonradan mızırdanmam. 1.2 Etg5 beni bir anlamda memnun etmedi ama 1.6 e-HDI etg6 ürettiği torktan dolayı yarı otomatiğin -bazı keyifsiz durumların- gözardı etmemi sağladı, zaten yakıta bakınca herşeyi boşveriyordum.

Ama bir EAT6 ve ZF8'in tadı bir başka.
    O yüzden "En sonunda aldığım" BMW1 118i ZF8 ile hem aradığımı buldum, hemde premium segmente geçmiş oldum(başlangıç versiyonlar olsa dahi). Sıkıntı çıkmaz ise uzun dönem kullanmayı planlıyorum, zaten bunu satsam üzerine çok para vermem gereken bir duruma geldik, sanıyorum bu son sıfır aracım. Satarsam fiyatı az olan işimi görecek bir araç alırım yada hiçalmam(artık araba kullanmak bile bazen beni sıkıyor, sanıyorum doygunluğa ulaştık)

Her araç kendi çapında mükemmel, ama bir süre sonra başka araçlar olduğunu da görüyor insan...

Zamanla gelişen ve oturan gelir düzeyi sonucunda başka arabalara(yada başka ürünler) geçmek normal bir hal alıyor. Cruze'da gayet güzel araçtı, bu döneme gelene kadar yaptığım hata; aradaki arabaları almadan Cruze'u 1-2 sene daha kullanıp BMW/MERCEDES tarafına direkt geçmek olmalıydı...

Netice biraz uzadı ama bu arada da başka araçları da alma/kullanma/tecrübe etme fırsatı oldu .

İnsanımız bazı yönlerden sıkıntılı bir kafa yapısına sahip, böyle zarar vermeler ile tatmin olma psikolojisine sahip. "Allah bildiği gibi yapsın", demekten başka çaresi yok.

*Kamera alın, arka-ön çift olanlar biraz pahalı ama iş görür. Ben 230TL ye ön araç kamerası aldım gayet memnunum, artık trafik ve insanlar öyle bir hal aldı ki araç kamerası şart oldu.

Alıntıları Göster
    Biz halen Cruze’la devam ediyoru hocam. Cruze’un verdiği keyfi güveni BMW veremez :p

Şaka bir yana 6 senedir bir kere üzmedi canım arabam :) Gittiği yere kadar devam. BMW’den sıkılırsanız tekrar bekleriz :)

• Merhabalar cactus severler

★ CITROËN C4 CACTUS ★

• quote:

Merhabalar cactus severler

Merhaba

• C4 cactus var bizdede 2015 model aralık ayı araçda deforme olan biryer yok deri vs herşey yerli yerinde bir tek arka koltuklardan gıcırtı geliyor sanırım koltukları yatırma mekanizmasından dolayı Gıcırtı dediğim daha çok sallana koltuktaki gibi sürtünme sesi.

Ama Citroenin en büyük sorunu servisleri çok kötü Peugeot ve Citroen servisleri gördüğüm en kötü servisler Fiat ve opel aracım da olmuştu.Sıralama yaparsak Citoren peugeot opel ----- fiat en iyi si idi. Bir daha peugeot veya citroen almayı düşünmüyorum kesinlikle servis lerinden ötürü. Ama araba güzel araba kullanışlı sağlam .
  • ★ CITROËN C4 CACTUS ★ İyi günler arkadaşlar. Kontağı çevirince bir kaç saniye bu ekran görünüyor. 2900 km

• quote:

İyi günler arkadaşlar. Kontağı çevirince bir kaç saniye bu ekran görünüyor. 2900 km
    Bakıma kalan zamanı gösteriyor. Bende daha az kaldı 1 ay içinde bakıma götüreceğim. Servisten bi fiyat alırım makul bir rakam söylemezlerse doğru özel servise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 17 Kasım 2018; 12:2:55 >

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Mesela nasıl bir fiyat hocam? Tahmini.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.