Şimdi Ara

CITROËN C4 PICASSO II KULÜBÜ (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Zengin09
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.650
Cevap
99
Favori
362.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oguzadal

Otomatik kararan iç dikiz aynası (arka camlar karartılmış oldugundan bence gerekte olmuyor),viraj içi aydınlatma, arka hava menfezlerinde ayar düğmesi malesef Türkiyeye gelen modellerde yok.
    dostum hava menfezlerindeki ayar düğmeleri bindiğim Picasso'da ve incelediğim Grand Picasso'da vardı... viraz farını deneyemedik tabi gündüz sürünce, onu bi soracam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dominus59

quote:

Orijinalden alıntı: msaltik

benim şöyle merak ettiğim bi konu var... Kılavuzu geçtim de, sitede yazan özelliklerden bize sunulmayan, yani çıkartılan falan var mı acaba?

Mesela kararan dikiz aynası yok demişti bi arkadaşımız... Buna paralel olarak, yönlendirilebilir far sistemi var mı... viraj içi aydınlatma yani. düşük hızdaki sislerin yanmasını demiyorum...

iyi dilekleriniz için teşekkürler. size de bol şans dilerim bu yolda bu arada Picasso'nun dikiz aynasını görünce ben de sormuştum satış temsilcisine kararma durumunu, ama cevap verememişti. fakat kılavuzdan anladığım ve tahmin ettiğim kadarıyla kararmayı sağlayan sensör aynanın içinde üst tarafında gizli. benim şu anki aracımda ya da pekçok araçta olduğu gibi görünür bir göz ve devreye alma ya da devreden çıkarma için bir düğme yok. ben böyle bir araçta bu özelliğin Türkiye için de olsa, konulmaması gibi bir ihtimali göz ardı etmek istiyorum.

o iş belli olmuyor hocam. Belli durumlarda çıkarma ekleme yapılabiliyor... 2010 model Fluence'imde vardı kararan aynı, ama 2011 Grand Scenic'te yoktu. Yada ne bileyim Tsunami olunca 2011'in başında çıkan Grand Scenic'lere Bluetooth koyulmamıştı. Ama benimkinde var mesela...

başka bi örnek olarak, şu anki fiyat listesine bakarsanız Cam tavan opsiyonel görünüyor. Xenon ise Teknoloji paketi içinde... Ama şu dakika itibariyle satılan araçlarsa Cam tavan standart iken (fiyatını ekleyeceksiniz tabi) Xenon tek başına alınabiliyor...

• quote:

benim şöyle merak ettiğim bi konu var... Kılavuzu geçtim de, sitede yazan özelliklerden bize sunulmayan, yani çıkartılan falan var mı acaba?

Mesela kararan dikiz aynası yok demişti bi arkadaşımız... Buna paralel olarak, yönlendirilebilir far sistemi var mı... viraj içi aydınlatma yani. düşük hızdaki sislerin yanmasını demiyorum...

Evet, test aracında ve bayideki araçta otomatik kararan iç dikiz aynasının olmadığını söyleyen bendim. Ancak muhtemelen yeni gelecek araçlara bu özellik eklenir ya da gelmiştir bile, bayiye gidip bakmak lazım...

Diğer sorunuz için de önceki sayfalarda şöyle bir konuşma geçmiş.

quote:

Orijinalden alıntı: ozcaprica

quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

Şimdi teknoloji paketi içinde xenon Far var peki viraj aydınlatma işini bu xenon far yapıyor mu yoksa sadece sis farları mı virajı aydınlatıyor?

Xenon' lar oynar başlıklı Viraj aydınlatmada asıl rol xenonda

Sisler aynı zamanda park falan ederken de aydınlatma yapmak için iyi oluyor. Yani cevap her ikisi de gibi birşey

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=84302471

• quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Evet, test aracında ve bayideki araçta otomatik kararan iç dikiz aynasının olmadığını söyleyen bendim. Ancak muhtemelen yeni gelecek araçlara bu özellik eklenir ya da gelmiştir bile, bayiye gidip bakmak lazım...

Diğer sorunuz için de önceki sayfalarda şöyle bir konuşma geçmiş.

quote:

quote:

Şimdi teknoloji paketi içinde xenon Far var peki viraj aydınlatma işini bu xenon far yapıyor mu yoksa sadece sis farları mı virajı aydınlatıyor?

Xenon' lar oynar başlıklı Viraj aydınlatmada asıl rol xenonda

Sisler aynı zamanda park falan ederken de aydınlatma yapmak için iyi oluyor. Yani cevap her ikisi de gibi birşey

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=84302471

Alıntıları Göster
    hmm umarım öyledir, çünkü gerçekten ihtiyaç duyduğum bir özellik.

• quote:

hmm umarım öyledir, çünkü gerçekten ihtiyaç duyduğum bir özellik.

Alıntıları Göster
    sarppy, sayın ünvanını hakeden yöneticimiz...

aracınızın bakım maileyetleri hakkında bilgi verebilir misiniz? bayi ilk bakımı indirimli 340 tutuyor dedi, triger 180 bindeymiş... aradaki bakımlar ne civarda oluyor...

180bine kadar ortalama 500TL civarı diyebilir miyiz?

Scenic'te şöyledir mesela

20bin > 380
    40bin > 550
    60bin > 380
    80bin > 1500

ve burdan sonra başa sarararak döngü devam eder

• quote:

aracınızın bakım maileyetleri hakkında bilgi verebilir misiniz? bayi ilk bakımı indirimli 340 tutuyor dedi, triger 180 bindeymiş... aradaki bakımlar ne civarda oluyor...

20bin > 380
    40bin > 550
    60bin > 380
    80bin > 1500

Benim aracım 2012 model ve şimdilik sadece yıllık bakımı yapıldı, bakım zamanında aracın kilometresi çok düşük olduğu için de polen filtresi değişimi yapılmadı. Aracı bakıma kampanya olduğu dönemde götürmüştüm ve her şey dahil toplam maliyet 250TL tutmuştu. e-HDi motorlu araçların bakımları hangisi önce dolarsa 15.000km'de bir ya da yıllık olarak yapılmakta ancak 30.000 ve sonraki dönemlerdeki bakım tutarları nedir açıkçası tam net bilmiyorum. Bayiye uğradığım zaman sizin için sorarım.

• quote:

quote:

20bin > 380
    40bin > 550
    60bin > 380
    80bin > 1500

Benim aracım 2012 model ve şimdilik sadece yıllık bakımı yapıldı, bakım zamanında aracın kilometresi çok düşük olduğu için de polen filtresi değişimi yapılmadı. Aracı bakıma kampanya olduğu dönemde götürmüştüm ve her şey dahil toplam maliyet 250TL tutmuştu. e-HDi motorlu araçların bakımları hangisi önce dolarsa 15.000km'de bir ya da yıllık olarak yapılmakta ancak 30.000 ve sonraki dönemlerdeki bakım tutarları nedir açıkçası tam net bilmiyorum. Bayiye uğradığım zaman sizin için sorarım.

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim... bu arada polen filtresinin değişmemesi ilginç. Bizde paket içeriğine asla dokununmazlar... Ben ayda 4bin km civarında yaptığım için beni etkilemiyo tabi de, az km yapsan da yılında da gitsen değişirler

• quote:

Otomatik kararan iç dikiz aynası (arka camlar karartılmış oldugundan bence gerekte olmuyor),viraj içi aydınlatma, arka hava menfezlerinde ayar düğmesi malesef Türkiyeye gelen modellerde yok.

Var bunların hepsi size kim yok dedi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Araç Türkiye'ye ilk geldiği zaman showroomdaki araçta ve test aracında otomatik kararan iç dikiz aynası yoktu, eğer sizin aracınızda varsa yeni gelenlere bu özellik eklenmiş demektir.
  • quote:

quote:

quote:

Araç Türkiye'ye ilk geldiği zaman showroomdaki araçta ve test aracında otomatik kararan iç dikiz aynası yoktu, eğer sizin aracınızda varsa yeni gelenlere bu özellik eklenmiş demektir.

Onların hiçbiri intensive donanım degildi sanırım o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcaprica -- 1 Aralık 2013; 23:58:22 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Onların hiçbiri intensive donanım degildi sanırım o yüzden.

Alıntıları Göster
    aman aman eksik olmasın. Listede ne yazıyosa olsun :D

sürüşe duyarlı farlar var değil mi? eminiz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Opel Arden Otomotiv

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    teşekkürler, kış aylarında hava erken kararınca, özellikle de bizim buralarda gerçekten ihtiyaç haline gelen bir özellik
  • quote:

teşekkürler, kış aylarında hava erken kararınca, özellikle de bizim buralarda gerçekten ihtiyaç haline gelen bir özellik

Alıntıları Göster
    lastik tamir kitini bulamadım; bulsam şaşardım zaten
  • quote:

lastik tamir kitini bulamadım; bulsam şaşardım zaten

yanlış anlamayın lütfen,

siz aracı sevemediniz sanki? aklımda yanlış kalmadıysa önceki mesajlarınızın birçoğunda da sitem vardı. Başka bi arkadaşın yorumlarıyla karıştırmıyorsam...
  • msaltik kullanıcısına yanıt
    Yani sevmemek demeyelim de birçok donanımın kırpılmış olması ve bunu kılavuzu her okuyuşumda farketmem sinirime dokunuyor.

• quote:

Yani sevmemek demeyelim de birçok donanımın kırpılmış olması ve bunu kılavuzu her okuyuşumda farketmem sinirime dokunuyor.
    evet o konuda haklısınız, ve tüm firmalar bunu yapıyor ne yazık ki
  • quote:

evet o konuda haklısınız, ve tüm firmalar bunu yapıyor ne yazık ki

Alıntıları Göster
    hatta ben şunu da söyliyim, muhtemelen bu aracın bakım aralığı da yurtdışında farklı. Kılavuzu okursanız ve dikkat ederseniz, ordaki sonu. 20binde 1 bakımı işaret ediyor. ama 15te 1miş...
  • quote:

hatta ben şunu da söyliyim, muhtemelen bu aracın bakım aralığı da yurtdışında farklı. Kılavuzu okursanız ve dikkat ederseniz, ordaki sonu. 20binde 1 bakımı işaret ediyor. ama 15te 1miş...

Alıntıları Göster
    bir soru daha. Aracını almış arkadaşlar daha iyi bilebilirler...

USB olarak maksimum kapasitemiz nedir? 32GB destekliyor mu acaba?
  • msaltik kullanıcısına yanıt
    Onu kılavuzda bulamadım, garanti kitapçığında yazıyor. Normal tabi, Türkiye'nin kasisli ve tozlu yollarında aslında 10.000km'yi geçirmemek lazım. Yoksa Citroen'in Türkiyedeki motoru daha kötü olduğu için değildir herhalde
  • quote:

Onu kılavuzda bulamadım, garanti kitapçığında yazıyor. Normal tabi, Türkiye'nin kasisli ve tozlu yollarında aslında 10.000km'yi geçirmemek lazım. Yoksa Citroen'in Türkiyedeki motoru daha kötü olduğu için değildir herhalde
    kılavuzun 51-54üncü sayfalarında...

neyseki kılavuzlar aynı geliyor :)))))))))))))))) karışma ihtimali yok... Digiturk gibi 22 herkesde Show tv :))
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.