Şimdi Ara

Cıtroen C-Elysee VEYA PEUGEOT 301

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cıtroen C-Elysee VEYA PEUGEOT 301 arkadaşlar bu iki araç arasında kalan birine tavsiyeniz ne olur ? (şirkette çalışırken pejo301 kullandım uzun süre memnundum ama görsel olarak citreon daha cezbediyor ) ve bu arada bir sorum daha var araçlar hep 100.000 devirmiş 160.000 civarı bu km olan mazotlu motor sorun yaratırmı alınırmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikmikyoknik -- 24 Temmuz 2019; 16:29:36 >

• Psa ya bulasmayin derim .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekatroniks

Psa ya bulasmayin derim .
    psa açılımı nedir? anlamadım
  • Citroen peugeot ds . Hatta opelde vardi sanirim artik icinde .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 si arasında fark yok tipi hoşuna gideni al
    hepsi şirket veya rent a car çıkmasıdır. aahibinden bulmaya çalışın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyaz renkleri %90 şirket aracıdır. Bu sebeple farklı renk al derim. Füme mesela. Yakıtı gidişi iyidir, genişliği iyidir. Geriye kalan ne varsa kötüdür. İçerisi buram buram plastik kokar.
  • İkisi de aynı birebir. Ben Citroen bayisi daha yakın diye C-Elysee aldım. Alacaksanız dolu paket sahibinden almaya bakın, çoğu şirket ya da filonun elinde ölmüş araçlar oluyor. Çok dikkat etmek gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C-Elysee - 301 amortisör sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Opel corsa c
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ikisi ayni araba sirket odakli uretim ondan o km lerde cogu filodan cikma

dolusu renklisi kullanicisindan olma ihtimali var. Ama onunda filo ihtimali hic yok değil.

• Peugeot bir tık daha iyi gibi ama genel olarak aşırı benzerler

• Ufak detaylar hariç aynı araba. Renkliler genelde şahıs aracı oluyor denmiş ancak rent a carlar renkli, ust donanım araçta cok alıyor artık, evveliyatina iyi bakın. İc hacmi ve yakıt tuketimi çok iyi, geri kalanı fiyatına göre

• Psa bulaşmayın,Fiata yaklaşmayın eee başka???
    Ne alacak bu adamlar?
    Ellerindeki bütçe C-ellyese,301 veya Egea yetiyorsa ne yapsınlar?
    Gaytette bulaşılır gayette alınır ve binilir en azından aldığınız araç az yakar model yılı yüksek olur.
    Hangisini alırsan al faketmez f/p aracı ikiside.
  • cidden millet çakal olmuş araç almak da zor araç çok temiz 5 parça boya var yazıyor ilanın altına da ölücüler aramasın :) örnek dün avcılar dan tuzlaya gittim adam on kere sordum coook temiz dedi(tramerde hasar çıkmıyor çünkü adam kendi yapmış araçın tamirini) tabi gittik araç resimdekilerle alakası yok sol çamurluk elle düzeltilmiş inanın alakası yok resimle sadece kaputa düşen malzeme yüzünden kaput değişti demişti sol teker sağ tekerden 1 cm daha geri de !!! araba yengeç gibi gider yani ön paneli siyah silikon ile yapıştırmışlar içi tertemiz full olanı diyor içine bi girdim radyo camı paramparca :)) yazıklar olsun dedim içimden yani ilan verirken dürüst olmak lazım ..... etmek yakışmaz bize ama bazıları harbi hak ediyor !!! sonra telefonda pazarlık etmeyin yazıyorlar sen dürüst ol önce millet korkudan soruyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikmikyoknik -- 27 Temmuz 2019; 11:13:57 >
  • Asıl Renault Symbol almayın içine bindim geçen de inanılmaz bir plastik kokusu vardı. Kalite gerçekten sıfır. C-Elysee'ye bindim gayet güzeldi. İki aracın ve diğer bu tip araçların genel olarak iç genişliği dışında pek bir şeyi yok. Donanım seviyesi artınca içi de güzelleşiyor Symbol'ün dolusunu görmedim ama C-Elysee dolusu gayet güzel. Boş olarak da kesinlikle C-Elysee derim.
  • Sifir sirket aracindaki tuketimi bekleme. Amortisorler sorunlu zaten biliyorsun kisa surede ariza cikarma ihtimali var. Bublar disinda a sinifi iyi bir lastik tak esp surekli dansa kaldirmasin arabayi

• quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Asıl Renault Symbol almayın içine bindim geçen de inanılmaz bir plastik kokusu vardı. Kalite gerçekten sıfır. C-Elysee'ye bindim gayet güzeldi. İki aracın ve diğer bu tip araçların genel olarak iç genişliği dışında pek bir şeyi yok. Donanım seviyesi artınca içi de güzelleşiyor Symbol'ün dolusunu görmedim ama C-Elysee dolusu gayet güzel. Boş olarak da kesinlikle C-Elysee derim.
    Aynen hocam symbol yani dacia sandero sedan diger adiyla logan cop resmen. Bi defasinda yolcu koltuguna oturdum yolcuyken bile arac tornet hissi veriyor insan giderken korkuyor

• Bakımları zamanında yapıldı ise çok hor kullanılmadı ise 160 bin hiçbir şey

Tasarım olarak elysée bence de daha güzel, onun harici birebir aynı araçlar zaten

Olayları hacim ve tüketim/performans, beklentiler bunlarla sınırlı kalırsa memnun eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka logoları dışında iki araçta neredeyse birbirinin kopyası... Hangisinin temizini bulursan onu seç... Bana göre makyajlı Peugeot 301 göze daha hoş geliyor... (C-Elysee şişirilmiş oyuncak gibi )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki arabada aynı bir birinin üstünlüğü yok, marka algısı olarak peugeot daha ön planda.

Egeaya güc yeterse egea alın, olması gereken parçalar yerli yerinde :) otomatik cam düğmeleri gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon_312 -- 27 Temmuz 2019; 12:31:13 >
  • Yeni kasa Linea'nın 1.6 MultiJET Lounge paketi de bakılabilir. C-Elysée ve 301'den bana göre daha iyi bir araba. Lounge paketi az bulunduğundan temizi denk gelirse binilir.

sahibinden.com
    Fiat / Linea / 1.6 Multijet / Lounge / SAHİBİNDEN HATASIZ LİNEA 1.6 M.JET LOUNGE sahibinden.comda - 710172001
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-hatasiz-linea-1.6-m.jet-lounge-710172001/detay

• Bizde peugeot 301 var 3 senedir kullaniyoruz 73bindeyken almistik simdi 125 bin km oldu.
    Disindan yakisikli araba kapi icleri plastik olmasa 10 numara araba.
    Iceriye biraz yol sesi ruzgar sesi aliyor.
    Onun disinda tavsiye ederim sorunsuz kullaniyoruz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.