Şimdi Ara

Citroen c1 ve alternatifler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben universiteden yeni mezun oluyorum. Okurken bir yandan da calistigim icin 2016’da sifir bir VW Polo 1.4 tdu dsg almistim. Ise baslayacagim sirkette haftada 3-4 gun ise taksiyle gidilip musteriye fatura ediliyor. Dolayisiyla haftada 1-2 gun kullanacagim icin arabami satisa cikardim. Yerine 2010-2011 model citroen c1 otomatik bakiyorum (Fiyatlari uygun geldi). Artan parayi da hayalini kurdugum Amerika gezisine harcayacagim.
    Soruma gelirsek: citroen c1 nasildir? Alinir mi? Cok sorun cikarir mi? (Cok yogun calisacagim icin araba bozulursa tamir ettirecek zamanim olmayabilir ve bununla ugrasmak beni cok zorlar)
    Alternatif olarak ne alinabilir?
    Ya da hicbir sey almayip parami dovizde mi tutmaliyim?
    (Citroen c1 in kasko, sigorta ve mtv’sinin yillik 2000 lira cicari tutacagini dusunuyorum)
    Bu arada araba alma sebebim de 3-4 yildir araba sahibi olmaya alistigim icin aliskanliklarimdan vazgecmemek. Metro hattinda oturacagim.

Cevaplar icin simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En büyük sorunu "üretilmiş olması" olan araçlar var ama bu minik araçlar genelde sorunsuzdur, uzun süre üretilmiş bir model ayrıca 2007 model için tasarlanmış bu versiyonu 2011'e kadar tahmin ediyorum varsa bile problemlerini çözmüştür. Az km, temiz iç mekan, diri bir görünüm ve bakımlı bir motor olmak şartıyla sıfır km bir araç kadar uzun süre binilebilir. Evet masrafı oluyor ama otomobilsiz bir hayat düşünemiyorum, bence siz de böyle bir şey alın. Fabia için de sorunsuz deniyor, Kia grubunda uygun fiyatlı araçlar var hoşunuza giden model varsa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.