Şimdi Ara

citroen c4 1.6 92 hp yada peugeot 207 1.6 premium + cam tavan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • farklı sınıflarda araçlar biliyorum. hangisini alacağıma karar veremedim, her ikisi hakkında da forumda epey bi araştırma yaptım.

1. işçilik kalitesi olarak sizce belirgin bir fark varmı..
    2. 207 full olacak yağmur ışık park sensörü, dijital klima cam tavan vs.. ama c4 alırsan 92 hp liğine param yetiyor onda da dijital klima yok arka camlar manuel sensorler yok 110 luğuna param yetse mükemmel ama...
    3. servis yaygınlığı olarak görüşleriniz nedir sıkıntı olurmu
    4. pug un paslanma sorunu c4 ünde amortisör ve elektronik sorunları yüzünden tam karar veremiyorum..

marka fanatikliği yapmadan araç sahiplerinden olumlu yada olumsuz yorumlarını rica ediyorum. ve ya fiyat 35000 civarında en donanımlı hangi aracı alabilirim sizce..

saygılar...

• bu araçlara sahip değilim fakat grande puntom var.

bu ikisi içinde 207 nin full olanı daha iyi olacaktır bence. c4 güzel araç ama eskidi ve 92 hp gitmez
  • 1.6hdi c4 ü de taşıyor 207 yi de zaten çok ağırlık farkı yok.

iki araç arasında kaldıysan kesinlikle 207 yi al.

yok başka bir araç da olabilir diyorsan fiat grande punto 1.3 16v mjet 90hp 6 ileri standart esp

test et.beğenirsen alırsın.

gayet iyi bir otomobil.
  • 207 , Donanım olarak da zengin zaten.
  • Grande Punto'lara bakmanı da şiddetle tavsiye ederim..@Akincl da bahsetmiş,donanımı bayağı yüksek,test et beğenebilirsin...
  • teşekkür ederim ama punto düşünüyorum..

dün c4 ü denemeye gittim araç çok güzel gerek işçilik kalitesi gerek malzeme kalitesi çok hoşuma gitti..

ama sanırım yol bilgisayarı 207 de daha kapsamlı.. yarın son kez cerato yu görmeye gideceğiz, ama para yeterse c4 110 hp sahibi olarak aranıza döneceğim, olmadı en kötü 207 1.4 premium olarak görünüyo..

c4 ün kasası ne zaman değişir acaba bilen varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.