Şimdi Ara

Citroen C4 Cactus nasıl ? Alır mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
32.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Citroen, tasarımı ile dikkat çeken yeni SUV modeli C4 Cactus’u 54.900 TL’den başlayan fiyatlarla ülkemizde satışa sunuyor. Fransız üretici tarafından b ve c crossover segmentleri arasında konumlandırılan C4 Cactus, 4.16 metre uzunluk, 1.73 metre genişlik, 1.48 metre yükseklik ve 2.60m’lik dingil mesafesi değerleri ile bunu doğruluyor. Uzunluk değer ile olarak karşılaştırıldığında, 4.16 metre uzunluğa sahip kardeş markanın modeli Peugeot 2008’e ve 4.13 metre uzunluğa sahip Nissan Juke’a yakın olan C4 Cactus, 2.6 metrelik aks mesafesi ile bir üst segmentin standartlarına yaklaşıyor. Renault Captur ve Skoda Yeti ise C4 Cactus’un uzunluk ve aks mesafesi değerlerine en yakın modeller olarak karşımıza çıkıyor. C4 Cactus’daki bir diğer önemli nokta ise 1.48 metrelik yükseklik değeri. Segmentindeki çoğu modelden az olan bu değer aslında Cactus’un önündeki C4 takısının neden geldiğini açıklıyor. Beş kapılı hatchback karosere sahip güncel Citroen C4’ün aks mesafesi 2.6 metre ve yükseliği 1.48 metre ile C4 Cactus ile birebir aynı.
    Ülkemizde bir benzinli ve bir dizelden oluşan iki farklı motor ve Live, Feel ile Shine olmak üzere üç farklı donanım seçeneği ile piyasaya sunulan Citroen C4 Cactus’ün Türkiye’de benzinli versiyonu 54.900 TL’den dizel versiyonu ise 66.300 TL’den başlayacak fiyatlara sahip. Dizel model sadece ETG6 otomatikleştirilmiş şanzıman ile satışa sunulurken; benzinli model ise düz vites ve ETG otomatik şanzıman seçeneği ile sunuluyor.
    Yeni Citroen C4 Cactus’un teknik özellikleri;
    C4 Cactus’un benzinli versiyonunda yer alan 1.2 litrelik motor, 82 hp güç ve 118 Nm tork üretiyor. Manuel şanzıman ile 0’dan 100 km/s hıza 12.9 saniyede ulaşabilen araç 167 km/s hıza çıkabiliyor. 100 km’de 4,6 lt benzin tüketim değerine sahip olan aracın, emisyon değeri 107 CO2/km olarak gerçekleşiyor. Aynı motorun e-VTi 82 ( Euro 6 ) versiyonu ise ETG isimli otomatikleştirilmiş bir şanzıman ve “Stop & Start” sistemi ile birlikte sunulan versiyonu ise 100 km’de ortalama 4,3 litre oluyor. Emisyon değeri ise 98 CO2/km olarak gerçekleşen araç, 0’dan 100 km/s hıza 15 saniyede ivmelenirken maksimum olarak 172 km/s hıza çıkabiliyor.

Arkadaşlar bu araç nasıl, bu fiyat iyi mi ?

Kaynak : http://otomobilozellikleri.com/yeni-citroen-c4-cactusun-tum-fiyatlari-teknik-bilgileri-ve-donanim-detaylari/

• Yapay Zekanın Yanıtı

Citroën C4 Cactus: Bilmeniz Gerekenler

Citroën C4 Cactus, benzersiz tasarımı ve pratik özellikleriyle öne çıkan bir hatchback modelidir. Crossover'a benzer bir görünüme sahip olan araç, şehir içi sürüşler için ideal boyutlara sahiptir.

Cactus, "Airbump" adı verilen benzersiz hava yastıklarıyla dikkat çeker. Bu yastıklar, aracın darbelere karşı korunmasına yardımcı olur ve aynı zamanda aracın özgün bir görünüm kazanmasını sağlar.

İç mekanda, C4 Cactus konforlu ve kullanışlıdır. Geniş bir iç hacme sahip olan araç, rahat koltuklar ve bol miktarda saklama alanı sunar. Ayrıca, 7 inçlik dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi ile araç içi teknolojilerden yararlanabilirsiniz.

Sürüş açısından, C4 Cactus pürüzsüz ve keyifli bir deneyim sunar. Çeşitli motor seçenekleri ile farklı ihtiyaçlara cevap veren araç, yakıt verimliliği ve performans arasında iyi bir denge sağlar.

Genel olarak, Citroën C4 Cactus benzersiz tasarımı, pratik özellikleri ve konforlu sürüşüyle öne çıkan bir araçtır. Şehir içi sürüşler için uygun boyutları ve crossover benzeri görünümüyle dikkat çeken C4 Cactus, günlük kullanım için ideal bir seçenek olabilir.

Ancak, herhangi bir araç almadan önce kapsamlı bir araştırma yapmalı ve ihtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun aracı belirlemelisiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Para konuşur.

Size bağlı sizin için değerse değer.

Bu araca bakarken karşına Pug 2008, Renault Captur,Opel Mokka ve Nissan Juke'ı koyup bakmak lazım.

Sizin için değerse değer.

Mesela Opel Mokka'ya 1.6 cdti geliyor.
  • çok kötü bir tasarım. ayda 100 tane satamaz.
  • Çok beğendiğim bir tasarım uzun süre açılan konuları takip ettim, diğer konuyada yazdım kısmet olursa 3-4 sene sonraya 70-80 bin km lerde alınabilecek bir araç.
    (Not: durumumuz yoktu sıfırını alamadık :) )
  • bir defa reklam stratejisi bile kötü(belki dublajdandır)
    ''neden otomobiller bu kadar hızlı olmak zorunda''
  • Aracın Euroncap den 4 yıldız alması kafa karıştırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son yıllardaki en kötü euro ncap kaza testi sonuçlarına sahip tek kullanımlık tofaş grubundan hallice araç.
    hadi kaput, tampon, kapı ve çamurlukları plastik yaptınız da hiç mi çelik bariyer koymadınız bir yerlere.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aquarious

Aracın Euroncap den 4 yıldız alması kafa karıştırıyor.

o tamamen güvenlik uyarıları ile ilgili bir şey. yoksa çarpışmalarda 5 yıldız alıyor.

ama fiyatı yüzünden alınmaz, zira yurtdışında c4'den 4000 euro daha uygun fiyata satılırken bizde daha pahalı.
  • NCap testi olmasa herşeyine katlanırdım da bu haliyle alınırı yok. 3-4 bin fazlasına güvenliğin ve dört çekerin alasını veren XV var, varsın ikinci eli zayıf olsun, çok yaksın. Canımı yakacağına cebimi yaksın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önden çarpışmada %82 almış yetişkin.
    Rakiplerinden captur a baktığımda %89 olduğunu gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Giannizzero

NCap testi olmasa herşeyine katlanırdım da bu haliyle alınırı yok. 3-4 bin fazlasına güvenliğin ve dört çekerin alasını veren XV var, varsın ikinci eli zayıf olsun, çok yaksın. Canımı yakacağına cebimi yaksın.

kesinlikle katılırım xv çook çook daha iyi bir seçim.
  • elcas kullanıcısına yanıt
    Araç 3 günde 200 tane satmış. Bence bu araç çok tutacak.
  • Bu aracı satın almazdım airbumpları patlatacak insan çok

• Tasarım rezalet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leppard

Araç 3 günde 200 tane satmış. Bence bu araç çok tutacak.

ilk ay hariç demeliydim. sonraki aylar tutmayacağını düşünüyorum. almak isteyenler en fazla bir aylık sıra oluşturur. bakalım...
  • Dün eve giderken büyükçekmecede gördüm bitane. Çok marjinal ve hoş bir araba. Camlarda film vardı simsiyah çok güzel gözüküyor araç. Tasarım hoş. Ama motor ve fiyatları beğenmedim.dizeli çok pahalı

• Sıradışı tasarımı olduğu muhakkak. Öyle ki cam tavanli modelinde tavan perdesi yok diye okumuştum. Aslı astarı var mıdır? Ensede boza mı pişirecek cactüs:)

• quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

Sıradışı tasarımı olduğu muhakkak. Öyle ki cam tavanli modelinde tavan perdesi yok diye okumuştum. Aslı astarı var mıdır? Ensede boza mı pişirecek cactüs:)

cam da filtre var diye biliyorum hiç etkilemiyormuş güneş
  • pek beğenmedim ama şu kapılar güzel olmuş dün bayide inceledim içi hava dolu
  • Favori 10 aracim içersinde.Param olsa alirim valla.Tasarimi gerçekten acayip hoşuma gitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.