Şimdi Ara

Citroen C4 deki garip seyler YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arabanin direksiyonu asiri buyuk ve cok garip sarsiliyor gibi hissediyorum sanki kayiyor saga sola
    Frene basinca ses geliyor
    Dusuk hizda garip oluyor tekliyor

Son bakimi sanayide yapildi babama laf anlatamiyorum onceki bakimida sanayideydi parcalari servisten %50 pahali satmislar babamda gitti serviste parca aldi sanayide yaptirdi ama araba bildiginiz reno olmus kafayi yiyecem nasil duzelir bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Reno falan olmamış renoların direksiyonu öyle diye sanıyorsanız yanlış.Altı üstü bi sorun var bunun renoyla pejoyla vs vs ile ne alakası var

• Mendieta58 kullanıcısına yanıt
    Reno dedigim toros broadway falan hocam yoksa yeni renolar guzel

• Aracın direksiyonu aşırı büyük değil ama aynı segment diğer modellerden biraz büyük. Tasarımı böyle.

Sağa sola kayan nedir direksiyon mu orasını anlamadım. Araba sağa sola sarsılıyorsa bu da normal çünkü bu araba bozuk yollarda biraz fazla sallanıyor. Ülkemiz yollarına pek uygun değil. Ama aşırı da sallanmaz.

Düşük hızda teklemesi de yarı otomatik şanzımandan oluyor. Kararsızlık yaşadığı için tekliyor gibi oluyor. Aslında o arada doğru vitesi seçmeye çalışıyor. Tüm yarı otomatik şanzımanlarda durum aynı.

Bahsettiğiniz şikayetlerin de bakımın nerede yapıldığıyla pek alakası yok bana göre.

Reno (broadway vs.) olmuş olayı da biraz abartı olmuş. Aracınızı 1 ay sürekli kullanmayla alışırsınız. Her arabanın kendine has sürüşü, özellikleri vs. var. Alışmakla alakalı.

Benim bu 2nci c4 aracım. 1ncisi ile kaza yaptım pert oldu. Yine aynısını aldım. Memnuniyetim olduğu için c4 ten devam ediyorum. Yani araca alışınca güzel araçtır.

• n a v y_35 N kullanıcısına yanıt
    Direksiyon fazla buyuk geliyor ve agir sanki kamyon ceviriyo gibi hissediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ıamdoctor

Direksiyon fazla buyuk geliyor ve agir sanki kamyon ceviriyo gibi hissediyorum

Dediğim gibi alışmakla alakalı. İnsanoğlunun en ilginç özelliği her türlü iyi veya kötü koşula alışabilmesi.

Buna alışınca da diğer direksiyonlar küçük geliyor. Veya megane, golf, auris gibi araçların direksiyonları yumuşakmış gibi geliyor.
  • n a v y_35 N kullanıcısına yanıt
    Neyse c4 cop cikti en kisa zamanda satip polo alacam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ıamdoctor kullanıcısına yanıt
    Evet c4 size gelmez, siz polo alıp konfor, kalite ve prestijin keyfini sürün
  • C4'teki gibi yarı otomatik şanzımanlı araçlarda özellikle düşük hızlarda aracın vites değiştirmesi esnasında gaz pedalından ayağınızı hafifçe çekerseniz şanzıman daha az sarsıntılı vites geçişi yapar. Bir diğer öneri de aracı manuel moda alıp öyle kullanmanız. O zaman da otomatik vites kullanmanın mantığı ne denebilir pek tabi... En güzeli ya alışmak ya da satıp Polo almak :)
  • Alırken görmediniz mi direksiyonu sakladılar mı 😃

Polonun dengi c3tür buarada.

• Alisilin07 kullanıcısına yanıt
    Polo polodur soucta vw

• Polo kullandım arkadaşımındı çok az yakardı başka da hiç bi haltı yoktu, lakin Golfüm vardı 1 sene bindim, marka takıntım yoktur Şimdi Focusum var

Gerçekçi olalım polo c4e bi gömlek küçük gelir. Golf desen tamam haklısın derim.

Araba işi gönül işidir siz poloyu beğenmiş kafaya koymuşsunuz boşverin burdaki yorumları zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.