Şimdi Ara

Citroen C5 niye Ucuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
161
Cevap
2
Favori
34.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, 2002-2005 citroen C5 araçlar 18-23- arası fiyatlarda seyrediyor. Bildiğim kadarıyla araç hem sağlam, hem de benzerlerinde olmayan sürüş keyfi var. Peki bu araç niye ucuz? Bilen, kullanan bilgilerini paylaşabilir mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Citroen C5 Neden Ucuzdur?

Citroen C5, orta sınıf bir otomobil olmasına rağmen nispeten uygun bir fiyat etiketine sahiptir. Bunun arkasında birkaç neden vardır:

• Yüksek Amortisman: Citroen C5, piyasaya çıktığı ilk yıllarda hızlı bir şekilde değer kaybına uğrar ve bu da ikinci el fiyatlarını düşürür.

• Citroen Parçalarının Maliyeti: Citroen parçaları, bazı rakip markalara kıyasla daha pahalı olabilir ve bu da bakım maliyetlerini yükseltir.

• Citroen'in Piyasa Payı: Citroen, bazı pazarda rekabette zorlanıyor ve bu da fiyatlarını düşük tutmak için baskı yaratıyor.

• Citroen C5 Neden Tutulmuyor: C5, diğer orta sınıf otomobillere kıyasla daha az popüler olabilir çünkü daha az bilinen bir marka olduğu ve bazı alıcılar daha tanınmış markaları tercih edebilir.

Sonuç olarak, Citroen C5'in düşük fiyatı, hızlı amortisman, daha yüksek parça maliyetleri, Citroen'in piyasa payı ve diğer orta sınıf otomobillere kıyasla nispeten düşük popülaritesi gibi faktörlerden kaynaklanmaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • onu bunu bilmemde tipsiz araba bana göre.
  • 2000-2003 astra fiyatı. çokta fark yok. onuda alman kalitesinden sayalım :)
  • Benzerlerinde olmayan sürüş keyfi
  • süspansiyonunun çok iyi olduğunu, içerden ayarlanabildiğini biliyorum..
  • Fransızların kronik sorunlarından çatırtu çuturtı çıtırtı tıkırtı olmasın :) ? belki ondandır
  • Hiçbirşeye benzemediği için. NET
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim bildiğim 3 tekerle 70 km gidebiliyor, başka da bir numarası yok galiba
  • eski kasa c5 ler en çirkin otomobillerden.En büyük sebeplerinden biride bu
  • astra ile c5 i aynı kefeye koyan kişiler maalesef otomobilden anlamıyordur. 2002-2005 c5 de olan özellikler şimdiki araçlarda bile nadiren bulunan özeliklerdir.
    eğer bu araçların temizini bulursanız kaçırmayın derim.
  • aynı şekilde laguna ve 407 ye de bakarsanız fiyatlarının ucuz olduğunu görebilirsiniz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasher

aynı şekilde laguna ve 407 ye de bakarsanız fiyatlarının ucuz olduğunu görebilirsiniz .

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasher

aynı şekilde laguna ve 407 ye de bakarsanız fiyatlarının ucuz olduğunu görebilirsiniz .

Aynen öyle.

Laguna ııı, şu andaki özel aracım.

90.000 km'ye yaklaştı.

İnşallah, bundan sonra beni üzmez.
  • bu msj ı yazdıktan sonra 2. el laguna 3 lere baktım en dolu olanlarına fiyatları gayet ucuz mesela şu araç km si hariç harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasher -- 28 Ocak 2012; 13:11:07 >
  • O senelerde üretilen daha tipsiz bir araba var mıdır acaba !? Tasarımcılarının akraba evliliği sonucu çıkmış bir araba.
  • www.renault.com.tr
    Renault Türkiye | Binek ve Ticari Araçlar | Passion for life
    http://www.renault.com.tr/laguna/price

Laguna 3 ün sıfır üstelik dizeli c sınıfı araçlardan daha ucuz şuan param olsa bu aracı alırdım mesela.

• Bu kadar donanım varken yemişim tipini Hem de 15 bin lira.

Km'si çok yüksek geldiyse:

Valla 2. el değerini önemsemeyen, araç geberene kadar binerim diyenler için ideal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 28 Ocak 2012; 13:52:18 >

• hem arabanın bir çekiciliği yok hemde 2000 motor bir araba olması dezavantaj kimse tercih etmiyor 2000 motor bir aracı
  • fransızlara olan güvenden dolayı fiyatının bu olabilir ama fiyatı o kadarda düşük değil örnek verdiğiniz araçların fiyatları pahalı
  • fransızlarda ki, belli bir yaştan sonra dağılma kronik ses hastalıkları buna da sirayet ettiyse ondan ucuzdur. bakınız laguna
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.