Şimdi Ara

Citroen Servisinde Boyanan Parçaların Boyası Yumuşak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Citroen DS4 Beyaz aracıma aldıktan 1 ay sonra park halinde anadol pickup çarptı ve sol kapı, kaput ve sol çamurluk değişti. Arabayı servisten aldıktan 5 gün sonra kaputu kaldırdığımda boyanın alttaki parçalara yapıştığını gördüm ayrıca kaputa ve diğer parçalara tırnakla dokunduğumda tırnağım içeri giriyordu. geçen hafta arabayı tekrar boyadılar, bu sefer parçaları çıkarmadan arabanın üstünde boyamışlar ve arabayı 60 derecede fırınlamışlar. Ancak 3 gün sonra boyanın hala yumuşak olduğunu gördüm ve citroenden dün boya eksperi geldi ve aracı inceledi bu durumun normal olduğunu ve boyanın kaza boyası olduğunu, fransadaki gibi orjinal boya olmayacağı söylendi. sizce bu durum normal mi? Yani sonradan yapılan boya böyle yumuşak mı olur? İlk sefer yapıldığında boyada sertleştirici eksik denmişti, şimdi tekrar boyandı ama yine yumuşak. Serviste boyanan aracın orjinal şekilde boyanması gerekmez mi? Biraz uzun oldu ama cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

• Eski boyayı kazımadan üstüne yapmışlardır. İşte bir insanın malını hiç ederler utanmadan sonra da bu normal derler. Ben doludan dolayı tavan dahil aracı boyattım gayette sert bir boya oldu.
  • yuh artık yalanda son nokta bu galiba.kaza boyası neymiş neresinden uydurmuş adam.galericilerin etek altı temizlik boyasından sonra yeni trend bu demek ki
  • Saçmalığın daniskası...

Kaza boyasıymış.. Bunu söyleyen adamı bulduğu yeni "servis çamura yatma" opsiyonundan dolayı tebrik etmek lazım..

Boya yumuşak falan olmaz, altına adam gibi zımpara, astar çekilen boyanın fabrika orjinalinden farkı olmaz, sadece darbelere karşı daha frajil'dir, görüntü ve dokunma hissi aynı olmalıdır.. Portakal kabuğu görüntüsü, dalgalı görüntü, renk tutmama bilinen kaporta boya hataları iken adamlar bir de "yumuşak kaza boyası" diye birşey uydurdu... iyi mi !!!

• yazıklar olsun.Boya yapmayı bilmeyen insan nasıl serviste çalışıyor oda ayrı bir konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurxp

Merhaba,

Citroen DS4 Beyaz aracıma aldıktan 1 ay sonra park halinde anadol pickup çarptı ve sol kapı, kaput ve sol çamurluk değişti. Arabayı servisten aldıktan 5 gün sonra kaputu kaldırdığımda boyanın alttaki parçalara yapıştığını gördüm ayrıca kaputa ve diğer parçalara tırnakla dokunduğumda tırnağım içeri giriyordu. geçen hafta arabayı tekrar boyadılar, bu sefer parçaları çıkarmadan arabanın üstünde boyamışlar ve arabayı 60 derecede fırınlamışlar. Ancak 3 gün sonra boyanın hala yumuşak olduğunu gördüm ve citroenden dün boya eksperi geldi ve aracı inceledi bu durumun normal olduğunu ve boyanın kaza boyası olduğunu, fransadaki gibi orjinal boya olmayacağı söylendi. sizce bu durum normal mi? Yani sonradan yapılan boya böyle yumuşak mı olur? İlk sefer yapıldığında boyada sertleştirici eksik denmişti, şimdi tekrar boyandı ama yine yumuşak. Serviste boyanan aracın orjinal şekilde boyanması gerekmez mi? Biraz uzun oldu ama cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Söyledikleri doğru değil. Kaza boyası diye bir şey olmaz. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerosen -- 28 Haziran 2013; 15:48:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kaporta-cila ve benzin
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.