Şimdi Ara

CİVİC ELEGANCE MODELLİNE EKLENEN DONANIMLAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar; civic elegance otm ve elegance düz vites araçlarda yapılan üç adet değişikliği sizlere söylemek isterim. Araçlara vsa,rds ve içeriden bagaj kilidi eklendi arkadaşlar. Buna istinaden araca gelen fiyat farkı ise 1.000 ytl. Saygılar...

• içerden bagaj kilidi dediğiniz nedir?
  • Çok iyi olmuş tam beklediğim gibi,1 milyar hiç önemli değil vsa hayat kurtarır.
  • bu sevindirici fakat eski elegance sahipleri de bu fiyat farkını verip bu donanımları ekletebilecek mi, veya dream sahipleri?
  • quote:

Orjinalden alıntı: throlll

içerden bagaj kilidi dediğiniz nedir?

Bagaj ve benzin kapağını açma klipsinin hemen arkasında bir kilit olacak ve bagajınızı içeriden kilitleyeceksiniz.Accordu biliyorsanız onun aynısı.Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sovalye99

bu sevindirici fakat eski elegance sahipleri de bu fiyat farkını verip bu donanımları ekletebilecek mi, veya dream sahipleri?

Benim kanımca yaptırabilirsin şu anda bize bir bilgi gelmedi fakat bunu yaptırmak bana biraz mantıksız geliyor. Çünkü rds için konsolun söküleceğini düşünürsek vsa için bir beyin ekleneceğini ve sensör ekleneciğini düşünürsek bence oldukça pahalıya mal olur bu iş. Umarım fabrika aynı ücrete sizlere de bu imkanı sağlar. şu an için bölye bi gelişme olmasada yinede bana zor geliyor bu ihtimal.Saygılar...
  • Güzel olmuş yalnız keşke xenon, yağmur sensörü gibi özelliklerde katılsaymış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nbctech

Selamlar; civic elegance otm ve elegance düz vites araçlarda yapılan üç adet değişikliği sizlere söylemek isterim. Araçlara vsa,rds ve içeriden bagaj kilidi eklendi arkadaşlar. Buna istinaden araca gelen fiyat farkı ise 1.000 ytl. Saygılar...

Neşet Bey,
    Rds, bagaj kilidi bir yana en önemlisi VSA eklentisi. Bu sistemi sonradan ekletebilir miyiz şu anki araçlarımıza, maliyeti nedir? bu konuyu araştırıp bizi bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: demircim

quote:

Orjinalden alıntı: nbctech

Selamlar; civic elegance otm ve elegance düz vites araçlarda yapılan üç adet değişikliği sizlere söylemek isterim. Araçlara vsa,rds ve içeriden bagaj kilidi eklendi arkadaşlar. Buna istinaden araca gelen fiyat farkı ise 1.000 ytl. Saygılar...

Neşet Bey,
    Rds, bagaj kilidi bir yana en önemlisi VSA eklentisi. Bu sistemi sonradan ekletebilir miyiz şu anki araçlarımıza, maliyeti nedir? bu konuyu araştırıp bizi bilgilendirirseniz sevinirim.

Arkadaşlar söylediğim gibi şu an için bir bilgi gelmedi o yönde ama gelirse mutlaka bildiririm yada ben önrenmeye çalışırım endişeniz olmasın. Birde şundan bahsetmek istiyorum evet vsa önemli bir olgu fakat çok yüksek hızlarda işe yarayan bir sistem. Örnek 120 ile girilebilecek bir virajdan zaten güvenle çıkarsınız vsa burada devreye girer.Siz çok hızlı araç kullanıyorsunuzdur 120 ile rahat girip çıkacağınız bir viraja 160 ile girmek isterseniz o zaman vsa işe yarayacaktır. Yoksa aracın limitleri içinde olan hiçbirşeyde vsa çalışmaz bunu da dikkate almanız dileği ile. Saygılar...

• Neşet Bey bu haber çok iyi oldu benim için. Bahsettiğiniz bu fonksiyonların dışında eklenecek özellikler var mı?Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: corkan

Neşet Bey bu haber çok iyi oldu benim için. Bahsettiğiniz bu fonksiyonların dışında eklenecek özellikler var mı?Bilgilendirirseniz sevinirim.

Hayır başka bir değişiklik yok arkadaşlar.Saygılar...
  • RDS büyük ihtimal program ile hallolur.
    VSA özelliği çok önemli. benim bildiğim sadece yüksek hızlarda değil ani direksiyon hareketlerinde de çok etkili, savrulmayı önlüyor. ilk araçlara sonradan ilave etme seçeneği olmalı, benim gibi birçok kişi de VSA yı ciddi ciddi düşünecektir.
  • Peki bu eklentiler opsiyonel olarakmı yoksa tüm elegance lerde olacakmı.
  • peki 2008 ler de ne gibi degişiklikler olucak bir duyum varmı 2008 ler hakkında
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brada

Peki bu eklentiler opsiyonel olarakmı yoksa tüm elegance lerde olacakmı.

Şu anda gelen bir mail a göre tüm civic modellerine rds ve bagaj kilidi ekleneceği haberi geldi arkadaşlar.Vsa ise sadece elegance modellerde olacak.Hayırlı olsun herkese.Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brada

Peki bu eklentiler opsiyonel olarakmı yoksa tüm elegance lerde olacakmı.

Tüm elegance modellerinde olacak.Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: emread

peki 2008 ler de ne gibi degişiklikler olucak bir duyum varmı 2008 ler hakkında

2008 ile bir bilgi çok erken şu anda ama araç yeni olduğu için bir değişiklik olacağını zannetmiyorum.Saygılar...
  • ben bagaj kilidini merak ettim, kilit olmadan bu haliyle bagaja girilme riski mi var? zaten içerden açılıyor ya ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sovalye99 -- 3 Nisan 2007; 16:49:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sovalye99

ben bagaj kilidini merak ettim, kilit olmadan bu haliyle bagaja girilme riski mi var? zaten içerden açılıyor ya ?

İçeriden bagajı anahtar ile kilitlediğin için bagajı açmak için hamle yapılsa bile işe yaramıyor.Tekrar aktif gale gelmesi için bagajı anahtar ile tekrar açman gerekiyor.saygılar...
  • Bir Japon otomobili alacaksam mutlaka bagaj ve benzin deposu içeriden açılmalı açma butonları koltuğun sol tarafında yerde içiçe olmalı öyle gördük hep
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.