Şimdi Ara

Civic es7 mi fd6 mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• FD6 keyfi nedenden dolayı
  • motor hızlanmaları aynı mı bunların performans olarak
  • Vallahi ikisi de değil. Bunu ES7 kullanıcısı olarak söylüyorum.

Çok memnunum araçtan. Çok keyif alıyorum sürerken. Özellikle sürüş pozisyonunu başka hiçbir araçta yakalayamadım (FD6 dahil). 12 senedir 1 kere bozulmadı, bakımdan bakıma servise girdi.

Fakat parçası çooook pahalı, bakımları çooook pahalı.

Arkadaş 2004 model Civic yeni yılla birlikte tam 13 yaşında oluyor. Yahu 13 yaşında bir arabanın yan aynası 850 lira olabilir mi?

Ayrıca 2. ellerine 40-45 istemeye başladılar artık. Noluyoruz yahu?

Ben fiyat koysam ve bana hakkıyla fiyat koy deseler C segmenti 2004 model bir araca en fazla koyacağım fiyat 10 bin lira olurdu. Gel gelelim yarın satmaya kalksam, 40 bin liradan ilana koysam; koyduğum gibi 50 kişi arar.

İllaki alacağım derseniz bana ES7 çok keyif verse de ve FD6'dan bir o kadar keyif alamamama rağmen FD6 daha mantıklı olurdu eğer arada 10 bin liranın altında bir fiyat farkı varsa. FD6'yı tercih etmemin tek sebebi de ESP olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoSHawk.

motor hızlanmaları aynı mı bunların performans olarak

Manuel:

FD6: 10.3
    ES7: 9.2

Otomatik:

FD6: 12.5
    ES7: 11.7

FD6'lı bir arkadaşımla kırmızı ışıkta yan yana gazladık. O sarı ışıkta geçti, ben yeşil ışıkta. 200 metre sonraki ışıklara kadar gazladık. Yeşilde kalktığım an yanına yetiştim ve ışıklara yaklaştığımızda burnum daha öndeydi. Kendisi de şaşırdığını söylemişti seri bir şekilde yanına yaklaştığımda.
  • Arkadaşlar 2005-2006 arası civic almayı düşünüyorum. 1.6 ies ile 1.6 vtec es arasındaki fark nedir.
  • GoSHawk. kullanıcısına yanıt
    1.6 İES 1.6 Vtec Es7'nin alt kasasıdır. 1.6İES 1998-2001 yılları arasında üretildi. Ondan sonra 1.6Vtecler çıktı ama 2002 ve 2004 'ün ilk yarısına kadar makyajsız kasa üretildi 2004'ün 2. yarısından sonra makyajlı kasa çıktı sonuc olarak 2005-2006 Vtec Es7ler 1.6İES'in üst kasası ve göze hoş gelen tasarımı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda hrv mi crv mi?
    16 yıl önce açıldı
    Qashqai mi corolla mı?
    6 yıl önce açıldı
    civic fb7 alınır mı
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • IslakFasulye kullanıcısına yanıt
    Es7 nin ls paket verisi 9.2 ama es paket 10.1...

Fd6 nın dream paket verisi 9.9 elegance paket verisi 10.3... yani çok bariz bir fark yok..aradaki fark ta ağırlıktan kaynaklı iyi bir kullanıcı için pilotajla kapatılacak bir fark..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyttatar

Es7 nin ls paket verisi 9.2 ama es paket 10.1...

Fd6 nın dream paket verisi 9.9 elegance paket verisi 10.3... yani çok bariz bir fark yok..aradaki fark ta ağırlıktan kaynaklı iyi bir kullanıcı için pilotajla kapatılacak bir fark..

Benim kullandığım araç ES paket.

Arkadaşımın aracı Premium paket.

Pilotaj çok olacağını sanmıyorum çünkü araçlar hem otomatik vites hemde dümdüz yol. Yapılması gereken şey gaza yüklenmek.

Arada fark var gibi gözüktü.
  • Neye gore? Kime gore? Alinacaksa ikisi de degil. Yok saglamlik diyorsan es7 daha saglamdir. Hangisi gecer diyorsan es7. Bunlar gecti artik. Sene olmus 2017. 100bin verip tas devrinden kalma motor almak akil isi degil.
  • 2005 model ES7 dışı bej içi bej olan aracımı satıp FB7 almıştım. FB7 aracımı 1 hafta önce sattım. Kesinlikle ne FD6 nede FB7, 2005 model aracımın verdiği zevki veremez. Şuan fiyatlarına bakıyorum 45 bin falan istiyorlar. İnanın temiz bulabilirsem uygun fiyata ES7 almayı düşünecem. FB7 ve FD6lardaki gösterge grubu ilk başlarda insanın hoşuna gitse de bir süre sonra sıkılıyorsun. Özellikle FB7 de hararet göstergesi bile yok. Aracımı keşke satmasaydım diye elimle başıma vuruyorum
  • fd6 kullanıcısı olarak fd6 derim iç mekan çok daha güzel.
    paddle shift ayrı bi keyif katıyor.
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Sene olmuş 2017 hangisini önerirsin madem
  • ikiside değil.
  • Code140 kullanıcısına yanıt
    Öneri-Tavsiye ?
  • GoSHawk. kullanıcısına yanıt
    Yanlis anlasilmasin makyajsiz kasa kullandim 4 sene. Bombos bir araba bu civic. Ayrica pek de guvenli degil. Nerden baksan 40 civari vereceksin saniyorum. Megane olabilir o paraya. Daha dogrusu hadi fd6 neyse de eski kasa hic dusunme. Veya ne bakarsan bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.