Herkese merhaba araba piyasamızın durumu malum içler acısı ikinci ellere fahiş fiyatlar çekiyorlar.Bende araba arıyorum Honda Civic FB7 2012 Elegance manuelde karar kıldım. Aracın fiyatı 56-58 arası benim alacağım 60-62 arası çekenler var benim korkum zarar etmek acaba zarar edermiyim iikgilenirseniz sevinirim.Teşekkürler
Abi yıl oldu 2016; hala parasını verip kendi istediği değil; milletin istediği arabaya biniyor insanlar...
Aynen öyle kardeşim ne yazıkki kendimiz için değil başkası için alıyoruz...
altın ,dolar ,hatta petrol al ,daire al ,ama araba alma.
Civicciler baya coşmuş. 5 sene milletin bindiği arabaya 60 bin TL vermem şahsen ben. Hayır araç c sınıfı en nihayetinde.0 km araçlara yönelirdim ben olsam.
İkinci ellere fahis fiyat cekildigi yok.kaziklanmak istiyorsanız kaziklanirsiniz. Kalkip 4yasinda,civice 58bin tl bayan adam kazığın kallavisini yemiştir zaten.2015 corolla astra focus parasina civic mivic alinmaz
Arabayi ihtiyactan aliyorsaniz degerine-zararina bakmaniza gerek yok. Hic kullanmasaniz bile yillik 2.500 lira zarari var. Keyif alacaginiz araci alin.
Yoksa hergun sahibinden.comdan aracinin piyasasina bakan paranoyaklar gibi olursunuz.
paraniza yazik degil mi 4-5 senelik araclar icin.. gider sifir baz model octavia alirim 58 e ya da corolla falan alirim.. elantra ilk geldiginde lansman fiyati 56bin tl di, eminim ki aralikta guzel indirimleri olacaktir cunku satislari cok dusuk gidiyor.. 2. el civicler donanim disinda ekstra ne sunuyor bu araclardan ?
1.33 corollalar 56 58 bin octavia 70 binden başlıyor elantra da almış başını gitmiş
Haklısınız ama artık 50-60 liraya pek sıfır araba kalmamış dacia kalmış bi
2014 yılında elegance eco otomatik versiyonunu (lpg dahil) 66000e alıp 2015 kasımda 20000 kmde 67.500'e satmıştım.
Bence yeni civicin gelmesiyle biraz deger kaybedebilir arac. 60.000 bu arac icin fazla hatta baya fazla. Motor cansız, yalıtım icler acısı, boya kalitesi cok altlarda.
Tek artısı yakıt ekonomisi ve ikinci elinin canlı olması
Bu daha bir ilginclik,2012 civice gelince para var,corolla astra olursa 0 olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: ds4
2014 yılında elegance eco otomatik versiyonunu (lpg dahil) 66000e alıp 2015 kasımda 20000 kmde 67.500'e satmıştım.
Bence yeni civicin gelmesiyle biraz deger kaybedebilir arac. 60.000 bu arac icin fazla hatta baya fazla. Motor cansız, yalıtım icler acısı, boya kalitesi cok altlarda.
Tek artısı yakıt ekonomisi ve ikinci elinin canlı olması
Eyvallah hocam saolun
quote:
Orijinalden alıntı: bekir40
1.33 corollalar 56 58 bin octavia 70 binden başlıyor elantra da almış başını gitmiş
hangi octaviaya baktiniz acaba :) sifir ambition 1.2tsi octaviayi 58-59bine almak mumkun, octavialarda indirim var suanda 2500tl civari.. ama optimal almak daha mantikli olur, eger 60binin ustune cikilacaksa
1.6 edt.plus astrayi 54bine birakiyor bayiler.
O paraya 4-5 yillik araba degilde 0km astra alinir. Diger soylenilen araclarin fiyatlarini bilmiyorum.
hocam edition plus boş olan değil mi
quote:
Orijinalden alıntı: masterap
quote:
hangi octaviaya baktiniz acaba :) sifir ambition 1.2tsi octaviayi 58-59bine almak mumkun, octavialarda indirim var suanda 2500tl civari.. ama optimal almak daha mantikli olur, eger 60binin ustune cikilacaksa
Hocam ben 1.4 tsi ye baktım 1.2 çrkmiyor diyenler var
Az önce galeriden geldim girmemle çıkmam bir oldu ya bizim Kırşehşrde bir sıkıntı var araba burda para yapıyor ya da ülkece sıkıntılıyız vergilere bi düzenleme yapılması gerekiyor yazık günah ya hollandada 7 bin euro olan bir araca biz neden 60 70 milyara biniyoruz
Galeride 2012 Highline Jettaya 120.000 km de 2.5 parça boya var 72.000 lira istediler sorduğum ilk ve son araba oldu
quote:
Galeride 2012 Highline Jettaya 120.000 km de 2.5 parça boya var 72.000 lira istediler sorduğum ilk ve son araba oldu
1.33 boşun boşu lpg siz corollaya 58 vereceğine,2-3 yaşında elegance eco lpg civic alınıp binilir.