Şimdi Ara

Civic hangi kesime hitap ediyor ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnşallah seneye bir arabam oluyor fakat kararsızım. civic sanki 25 ve üstüne hitap ediyormuş gibi.. yaşım 18. sizce gidermi?
    gitmez diyorsanız 40 milyar civarında ne önerirsiniz?

• vtec motor adrenalin arttırmada birebirdir.
  • MİNİ CUPER
  • 2. el Type-R var ama tavsiye etmem.
    1. İleride normal bir araç aldığın zaman performansı tatmin etmez.
    2. Henüz genç olduğun için nefsine hakim olamayıp tecrübesizliğinin kurbanı olabilirsin.
  • bir akrabam sana astra hb gider diyor ama civicin o bakışlarını göremiyorum onda : )
    @jeandan Typre-R
    vtec motora sözüm yok : )
    @emre000
    cooper mı? bana uzak olsun..
    @funkmaster
    yok civic hb'lere tam ısınamadım. zaten fiyat yükseliyor. nefesine hakim olamayan şahinde de ölebilir ?
  • bende 19 yaşındayım...25 yaş üstüne hitap ediyo diye düşünme,yeni civicler tam bizim yaşımıza göre tavsiye ederim... jeandan Type-R dediği gibi vtec adrenalin arttırmada birebir...
  • fazla adrenalin can çıkarır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peugot 207 gt. al.... tam genç arabası
  • quote:

Orjinalden alıntı: spOOkz

bir akrabam sana astra hb gider diyor ama civicin o bakışlarını göremiyorum onda : )
    @jeandan Typre-R
    vtec motora sözüm yok : )
    @emre000
    cooper mı? bana uzak olsun..
    @funkmaster
    yok civic hb'lere tam ısınamadım. zaten fiyat yükseliyor. nefesine hakim olamayan şahinde de ölebilir ?

hmm nasıl diyelim
    mesela zinanın haram olduğunu düşünelim
    bir adada angelina jolie olsa bu yasağa uymak zorlaşır, ama aysel gürel varsa halife ilan edilirsin
    işte civic de böyle bir şey, nefsine hakim olamayan şahinde de ölebilir ama type-r ın o koltuğa yapıştırma hazzı senin aklını çok daha kolay çelecektir
  • nefsine hakim olupta yerine göre gazlarsan pek problem olcağını sanmıyorum...zevke gelipte sürekli gazlarsan sonun kötü olur. :S
  • sıfır civic mi yoksa

BMW 3.16 ti Compact Beyaz 2005model 18.000KM 35.750 YTL
  • benim gördüğüm kadarı ile civic her kesime (genç, orta yaş, yaşlı, bayan) hitap ediyor. şu anki kasası ile gençlere daha fazla hitap etmeye başladı.
  • durumunu bilmiyorum ama BMW çok daha masraflı olur, ayrıca civicin performansını sunmaz. ama eminim sürüş zevki daha iyidir.
  • Civic arabada oturaklılık isteyenlere göre bir araba değil onu söyleyebilirim,motoru çılgındır ama...
  • civic senin yaşına göre iyi bir seçim olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: spOOkz

sıfır civic mi yoksa

BMW 3.16 ti Compact Beyaz 2005model 18.000KM 35.750 YTL

sence?
  • genelde sedan lar 30 yaş ve üzerine hitab eder fakat civic in içinden 18 yaşında bir çocuk inse , babasının arabasını almış gibi de görünmez.
  • cıvıc hb sana çok yakışır
  • sayın abilerim ben daha 15 yaşındayım ama bende öle böle diil bi araba hastalğıı var şu an bizde broadway var ve babamı yeni araba almaya ikna ettim ben honda civic 1.6 elegance istiyorum sizin önerileriniz ne olurdu çok merak ediorum bide işimi görecek bi müzik sistemi ne kadara mal olur saygılarımla!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogancan67

ben honda civic 1.6 elegance istiyorum

kim istemiyor ki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.