Şimdi Ara

Çizik Bmw 116i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar daha 2 aylık arabamızı yazlığımızın onunde çizmişler..tam 2 ay once borusan otodan almıstık arabamızı..Butun kapılar gazoz kapagı gıbı bıseyle cızılmıs.Boya kalkmıs..Ustunden 4-5 kere gecmısler rahat..Arabanın çizilen yerlerı;4 kapı,bagaj,arabanın ustu,kaput.. yanı kısacası her tarafı cızılmıs arkadaslar..plakayı falanda spreyle boyamıslar..Aracı borusana goturduk..Kaput bagaj ve 2 kapı komple boya olucak dıyolar.Lokal boya falanda yapmıyolarmıs.Borusandan baska bı yerede vermek ıstemedık..Bızım arabanın fıyatı acaba ne kadar duser sattıgımız zaman..3-4 sene kullanıcaz en fazla ama degerı dusucek dıye cok moralmız bozudu..Şerefsizlikten baska birsey degıl yaptıkları

• Çok geçmiş olsun. Maalesef böyle çocuklar piyasada çok. Araç boyanmadan önce mutlaka fotoğrafını çekin, satacağınız zaman alıcıya gösterirsiniz.
  • boyanmadan önce kaliteli bir makineyle çiziklerin fotoğraflarını çekerseniz aracınız boya yüzünden değer kaybetmez.

boya yüzünden değer kaybetmesininin sebebi kaza yapıp boyanmasıdır. kozmetik şeyler için aracın değeri değişmez.

kaskonuz varsa boya da sizin cebinizden çıkmaz. sizin tek zararınız seneye hasarsızlık indirimi alamayacak olmanız.

kaskonuz yoksa boya masrafı sizden çıkacak. geçmiş olsun.
  • Cevaplarınız ıcın tesekkur ederım arkadaslar.Resımlerın hepsını cekmıstım zaten..3000tl hasar cıktı onuda kasko oduyomus..Moralım cok bozuktu arkadaslar cevaplarınız bıraz olsun rahatlattı benı tesekkur ederım..çızıklerın resmını bırazdan eklıcem
  • sanada geçmiş olsun kardeşim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • boşver takma kafana, fotoğrafları iyi çek yeter. o bilmemneler yapıyor öyle güzel gördükleri arabaya. iltifat olarak al

arabanın başına başka bir şey gelmemesini dilerim kullandığın müddetçe. nazarlık olsun
  • okurken nasıl sinirlendim anlatamam..hocam güvenlik kamerası felan yok mu sokakta bi araştır o çizdikleri kapağı kullanacan üstlerinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bmw 320i e90
    3 yıl önce açıldı
    Bmw e90 320d Lastik Önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam geçmiş olsun. detaylı fotoğraf çektiyseniz satışta sorun olmaz...diyecek laf bulamıyorum böylelerine... böylelerini yakalayıp bi güzel döveceksin akılları başlarına gelsinn..
  • NE zorlardı varmış anlamadım
  • Sıkıntıya yapıyorlar.Baktılar araba gıcır gıcır yepyeni içimiz rahat etmez çizmezsek diyip çiziyorlar.
  • tabiki boyasız bir araç gibi satamazsınız fakat resimler olduğu için çok fazla değer kaybetmez.
  • Benim yeni aldığım arabamın da sol çamurluğunu 5 cm.kadar kazımışlardı..Çizik fazla büyük olmadığı için boyatmayıp rütuşla idare ettim..
  • Malesef değer kaybeder bizim ikinci el türk anlayışında. Çok çok geçmişler olsun. Boyatmaktan da başka çare yok gibi duruyor malesef
  • özellikle bu bmw merccedes gibi arabaları genelikle çiziyorlar kıskanıyorlar mı bilmem ama durum böyle adama sorsan o da bilmez ayrı bir konu yaa türkiye hali dedirten olay kardeş çok geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangershark -- 6 Ağustos 2009; 18:20:04 >
  • Arkadaşlar;

Bu durumda ne yazalım diyebilirsiniz buna bende katılıyorum ancak yine de üstteki mesajların tamamına yakını sakıncalı olduğundan konuya el atmam gerekiyor.

Normal şartlarda bütün üyelerin 4 gün ban alması lazım ama bu durumda kuralları uygulamasak daha iyi sanırım
  • Temizlemeye çalıştım,lütfen küfürsüz devam arkadaşlar

Tekrar olursa arkadaşın konusunu silmek zorunda kalacağız,küfredenlere de 4 veya 7 gün ceza gelecek.

iyi forumlar
  • Fotografın yanında tutanakta tuturabilirdiniz daha inandırıcı olurdu ama şöle bişi war

Diyelim sizin derdin aynısı X kişisinin başına geldi arabayı serwiste boyattı çıktı dann araba pert oldu sonra adam bu sefer kendi sanayide boyattı

Satarkende "Çoçuk çoçuk çizmiş bakkk" diye resimleri gösteriyor ne olur ?

Yani çiziktende boyalı olsa boya boyadır değişen olmadıgı sürece sorun yok bence ama ikinci elde öle olmuyor işte

Pazarlık yapmak için kullanan war benim arabam "kız oglan kız" diye boyayı namus sanan war tip tip insan işte takmayın kafanıza dahi

• Kesinlikle ikinci elde degeri oldukca fazla duser. Sahsen ben supheyle yaklasitim belkide kazadannoncede boyandi. Cok kotu bir durum hem 3000 lik hasar hemde satarken minimum3000 deger kaybi :s
  • ya aslında öyle bir sistem olacak ki aracın her şeyi kayıt altına alınacak2. el işi çok sakat ya.biz o yüzden hep sıfır alıyoruz satarken de 3e 5e bakmayıp takasa veriyoruz.
  • Allahim sen bu tip seyler yapan cocugu bir benim önüme cikart nolur. ayni cizikleri birde ben atarim artik ona gitsin sonra estetikciye....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.