Bilgisayarıma clearthink denen lanet bişey bulaştı yac denen bir adwork temizleme yazılımı kurdum o da temizledi olarak gösteriyor ama tekrar geri geliyor bilgisayara format atmadan bu meretden nasıl kurtulabilirim bi fikri olan varsa lütfen söylesin tüm tarayıcılarda saçma sapan reklamlar açılıyor bazende tarayıcı kendiliğinden kapanıp yeni bi pencerede reklam sayfası açılıyor !!
Aynı dert bende de var arkadaşlar. İnternetten bir çözüm bulamadım. Uzman arkadaşlardan yardım bekliyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: sahanx
Bilgisayarıma clearthink denen lanet bişey bulaştı yac denen bir adwork temizleme yazılımı kurdum o da temizledi olarak gösteriyor ama tekrar geri geliyor bilgisayara format atmadan bu meretden nasıl kurtulabilirim bi fikri olan varsa lütfen söylesin tüm tarayıcılarda saçma sapan reklamlar açılıyor bazende tarayıcı kendiliğinden kapanıp yeni bi pencerede reklam sayfası açılıyor !!
İnternete girmede sorun yaşayan bütüün arkadaşlara baktığımda hepsinin ortak özelliği YAC denen SAHTE programı kullanmaları.. Yaw arkadaşlar hiç mi forumu okumuyorsunuz bu programı kullanmayın, bu program trojan! Portalsepeti , clearthink, free bilmemne hepsinin kaynağı bu lanet YAC denen program. Bunu kaldırın ve kullanmayın.