Arkadaşlar merhaba başlıktaki arabaların 2001 modelinden alabilirim .İkiside çift havayastığı ,klima,abs standart..düşük km ve temizleri 13.000tl civarında.bilgisi olanlaın yorumlarını alabilir miyiz.teşekkürler...
clio hatchback 1.6 rxt ye bak arkadaşım...
7 ay bu fiyat aralığında bir araç aradım; en sonunda bu hafta marea aldım.. seçeneklerim arasnda clio da vardı; açıkçası önemli olan temiz bir araç bulabilmek.. yoksa seçeneği belirledikten sonra temizini bulamıyorsan seçimini belirlemenin manası yok
Clio 1.6 RXT bende vardı, bence ikisini de alma :)
İlla alacaksan CLio al...
Tek kapı corsalar var , 2001 model, onlar daha güzel Corsa Comfort diye geçiyor, 2005 e kadar üretilen modelden, onları tavsiye ederim, daha güncel duruyor...
tek kapı kullanımı zor olabilir.3000 tl daha biriktirip 2006 colt mu alsam acaba karar veremedim..
clionun 2. el avantajı dışında hiç 1 artısı yoktur brava her yönden yer clioyu clio b sınıfı brava c sınıfı arabadır
ikisini de uzun süre kullanmış ve 2003 bravamı yeni satmış biri olarak şunu söyleyebilirim, bravayı kullandıktan sonra clionun koltuğuna oturmak istemezsin..
brava c sınıfı cliodan daha üstün bir araç yakıtı çok dediklerine inanma aşırı fazla bir yakıtı yok kapı kolları soyulur bu kronik sorunu başka bildiğim bir sorunu yok en azından kullandığımız süre boyunca hiç çıkartmadı(bayram günü akü bitmesini saymazsak)
tabiki brava al clionun yanında çok oturaklı ve konforludur...
binmek icin brava satmak icin clio diyelim ozaman :)
3bin biriktirip colt al
clio guzel araba kimse laf atmasın kullanmadıysan gele hiç konusma
corsada kullandım 2004 model ama clio 2001 herturlu daha iyi
illa pesalları direksiyonu yumusak diye iyi demek saçma
araba virajda makasta viyadukte kendini belli eder bence clio super bir araba kim ne derse desin
Clio'dan şaşma
quote:
Orjinalden alıntı: cumhurfatih
binmek icin brava satmak icin clio diyelim ozaman :)
katılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: sissil
araba virajda makasta viyadukte kendini belli eder bence clio super bir araba kim ne derse desin
arkadaşım pedallar direksiyon dışında clio daha iyi diyorsun sanırım.. iç hacim, konfor, performans, servis rahatlığı konusunda clio yarışamaz brava ile.. viraj-makas-viyadük konusunda da söyle söyleyeyim, bravadan hiç makas yemedin herhalde :) clionun bravadan üstün tek bir yanını bile görmüyorum şahsen.. nefret ederek bindiğim bir araba..
quote:
Orjinalden alıntı: shlamazel
quote:
Orjinalden alıntı: sissil
arkadaşım pedallar direksiyon dışında clio daha iyi diyorsun sanırım.. iç hacim, konfor, performans, servis rahatlığı konusunda clio yarışamaz brava ile.. viraj-makas-viyadük konusunda da söyle söyleyeyim, bravadan hiç makas yemedin herhalde :) clionun bravadan üstün tek bir yanını bile görmüyorum şahsen.. nefret ederek bindiğim bir araba..
clioya güzel yol tutuyo diyo sanırım arkadaşta bence kafası güzelmiş
Clio privilage ve dinamik 2003 ve sonrası. ise okey
clionun tek +sı 2.elinin kuvvetli oluşudur bravaya bir reno amblemi clioyada fiat amblemi koyalım o zaman ne diyeceksiniz
Bence Bravo al..Motorunun sesi yeter..Ayrıca çok seri bir araçtır..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme