Şimdi Ara

Clio 3 den sonra firsta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba clio 3 hb 2008 1.5 dci auth aracımı yeni sattım 65 binde iken şimdi fiesta buldum ama önceki arabam 2004 fiesta idi çok sesli bir araçtı bu 2010 model dizel titanium x . Sorum şu yenileride eskileri gibi sessorunu varmı tıkırtılar motor sesi vs . Birde clio dan sonra fiesta mantıklımı konforu yakıtı bakımı vs iki aracı kullananlardan tavsiye bekliyorum tşk

• Baska araba al neden fiesta kıci başı ayri oynuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı fiyata daha dolu bi araç fiyat 31000 clio u da bu fiyata sattım

• clio fiestadan daha geniş hocam. ayrıca arkadasımda bir titanium x paket var 70 bin km de ve direksiyon sisteminden ses geldiğini söyledi. Bana dediği kronikmiş bir araştırmanı öneririm.

b segmentinde konfor arıyorsan citroen e bakacaksın.
  • B sinifinin en geniş araçlarından biri olan opel Corsa tavsiye ederim. Düşük vergi, hız sabitleyici, düşük tüketim, rahat koltuklar, sorumsuzluk acılarından tavsiye ederim. Peki clio3 te debriyajin yukarıda kavraması yüzünden araç kalkışta istop, yokuş kalkışında zorlanma vb şikayetiniz var miydi?

• quote:

Orijinalden alıntı: SefaAccent

B sinifinin en geniş araçlarından biri olan opel Corsa tavsiye ederim. Düşük vergi, hız sabitleyici, düşük tüketim, rahat koltuklar, sorumsuzluk acılarından tavsiye ederim. Peki clio3 te debriyajin yukarıda kavraması yüzünden araç kalkışta istop, yokuş kalkışında zorlanma vb şikayetiniz var miydi?

Alakasiz olcak ama bende de 2012 dizel fiesta var kavramasi baya baya yukarida binenler sen nasil kullaniyorsun falan diyorlar fakat kavrama ne kadar yukaridaysa stop etmek okadar daha zor oluyor bana gore ani kalkislarda falan ayarlamasi daha kolay

• 2010 1.4tdci titanium. Amcamın eski aracı olur kendileri. Ondan bayağı kullanmışlığım var aracı. Gözle görülür bir problemi yoktu aracın. Tıkırtı, yalıtım gibi eski fiesta gibi problemleri yok aracın. B sınıfına göre bence gayet iyi. Önceki kasadan bayağı üstün, gerek iç-dış tasarım, gerek kalite olarak. Ama sonuçta B sınıfı bir araç olduğunu unutmayın. Durumunuz müsaitse bir üst sınıfa bakmanızı öneririm ben yinede.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2006 makyajlı ve 2011 yeni kasa eski sahibi olarak arasında çok fark var. Trim sesi vs çok daha az geliyor , çok zevkli araçlar kesinlikle tavsiye ederim
  • hocam yanlış anlamazsan yani clio ile fiesta atla deve değiller 2 side b sınıfı küçük araçlar ve aralarında çok az fark var.Neden clio satıp fiesta alıyorsunuz?Segment aynı,şanzıman aynı,2si de dizel?
  • Mondeo alsan daha iyi olur gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SefaAccent

B sinifinin en geniş araçlarından biri olan opel Corsa tavsiye ederim. Düşük vergi, hız sabitleyici, düşük tüketim, rahat koltuklar, sorumsuzluk acılarından tavsiye ederim. Peki clio3 te debriyajin yukarıda kavraması yüzünden araç kalkışta istop, yokuş kalkışında zorlanma vb şikayetiniz var miydi?

Debryaj evet üstte kavrıyordu ama bana sorun olmadı tek endişem baskı balata bitmiş hissettirmesi idi

• quote:

Orijinalden alıntı: celal_55

hocam yanlış anlamazsan yani clio ile fiesta atla deve değiller 2 side b sınıfı küçük araçlar ve aralarında çok az fark var.Neden clio satıp fiesta alıyorsunuz?Segment aynı,şanzıman aynı,2si de dizel?

Evt hocam haklısınız clio yu satma amacım eşimde kullanabilmesi için otomatik araç almaktı c4 2007 focus 2006 ve linea üzerinde durdum ama 1 ayda bana uygun bi araç bulamadım isteğim sınıf atlamaktı ama hal böyle olunca fiesta 2. Eli ve donanımı ii olduğu için karar kıldık biraz para biriktirip bunla idare edip ileride inş picasso yada c segment alıcam inş

• burada E segment bile önerirler hocam. size tavsiyem 2011 model çorsa. 1.3 95 beygir. start-stop ve hız sabitleme gibi diğer araçlarda bulamayacağınız özellikleri var. ancak 5 bin tl kadar eklemeniz gerekebilir. ayrıca sert koltukları ile uzun yolda yoracaktır.
  • Cevaplar için teşekkürler hayırlısı ile aldık fiestayı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.