< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofamof -- 29 Mart 2018; 18:13:9 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofamof -- 29 Mart 2018; 18:13:9 > |
Bundan önceki aracım 2.0TSI 240 beygirlik bir Leon CUPRA'ydı. O arabadan otomatik vites 1.5 dizel Clio'ya geçince ilk izlenimlerim şöyle olmuştu:
* Aracın frenleri tehlikeli düzeyde kötü. Bazen durmayacak galiba diye bir şühpe oluşuyor içimde. Tepki çok geç ve his diye birşey yok. * Aracın yol tutuşu neredeyse yok. Sert girmeye alıştığım bazı virajlarda çok şaşırtan saçma sapan kaymalar yaşadım. * Direksiyon hissi diye birşey yok. Klavyeden otomobil simülasyonu oynamak gibi. * Ses sistemi çok kötü. Bununla müzik dinlenemez. Haber dinlemeye başladım onun yerine. 16bin km'ye geldim ve izlenimlerimde değişimler oldu: * Frenler sanki daha iyi gibi, ya da ben alıştım. His diye bir şey hala yok; ama duruyor gibi. * Yavaş gitmeye alıştığım ve aracın tepkilerini öğrendiğim için, o kadar da kötü bir yol tutuşu varmış gibi gelmiyor artık. Daha kestirebileceğim davranışlar gösteriyor gibi. * Direksiyon hissi diye birşey aramaz oldum. Artık araba kullanmak bir zevk değil, bir yerden bir yere ulaşmak için yapılan mecburi bir iş benim için. * Müzik hala dinlemiyorum. Sonuç: Hayattan soğuttu beni bu araba. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne5555 -- 18 Ocak 2016; 20:14:04 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|