Arkadaşlar selam clio2 1.2 16v LPG'li arabam hem benzinde hem gazda yolda giderken 5.viteste 3000 devir ve 100km hızı geçmiyor boşta basınca sorun yok devir güzel aritiyor yold giderken küçük viteslerdede sorun yok ama yüksel viteslerde bu sorun var özellikle 5.viteste araba nekadar basarsam basayim 3000 devri ve 100km hızı geçmiyor düz yolda. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Clio2 1.2 16v 5. Viteste 3000 devri gecmiyor
-
-
http://lazyazar.blogspot.com/2014/11/clio-arza-sg-ve-pedal-bozulma-sorunu.html
Hocam pedalların üstündeki soketlerde gevşeme ya da temassızlık olunca yapabiliyor bazen. Bende de aynı araçtan var 1-2 kez denk geldim bu soruna.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fox166http://lazyazar.blogspot.com/2014/11/clio-arza-sg-ve-pedal-bozulma-sorunu.html
Hocam pedalların üstündeki soketlerde gevşeme ya da temassızlık olunca yapabiliyor bazen. Bende de aynı araçtan var 1-2 kez denk geldim bu soruna.
Hocam merhaba bende o arıza ışığı yanmıyor hiç yanmadı ama yine ayni problem var pedallarin ordaki soketlerdenmidir sence yani göstergede o uyarı ışığı cikmadanda böyle bir problem cikabiliyormu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Olabilir hocam. PC'ye bağlayıp bir baktırmak lazım.
-
Konuyu mecburen hortlatacagim. 2009 clio yarı otomatik benzin lpg li aracım var. 2 yıldır güzelce kullanıyordum ama şimdi ariza lambasi yandi viteste 3000 deviri gecmiyor. Lpg ci arızayı sildi (pedal kaptoru arizasi) 5 gün öyle kullandım gene yandı, bu defa motorcuya gittim arızayı sildi benzinde kullan dedi 10 gun sonra gene yandı. Parça degistirmeyelim herhangi birseyden arıza lambasi yanabilir diyor. Suan lamba yanık kullanıyorum duzde bile 3000 devir ve 90 km yi geçmiyor çok dik yokuşlar 1 ile çıkıyorum. Evim yokuslu bir yerde.
Tavsiye var mı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarın bakayım. Pedalin altında mı bu soketler görünebilir yerde mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X