Şimdi Ara

Clio3 ten lineaya geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aracım 2009 dizel otomatik full clio 3 . En dolu modeli her türlü sensör, bluetooth digital clima vs herşey mevcut. 120 bin de ve piyasası malum sitede 34 e kadar çıkıyor.

2. çocugum oldu ve cebimden nakit çok çıkmadan araç almak niyetindeyim.

Bu minvalde aslında 2006 forester 2.0 tüp ile alayım, subaru gazım da bu şekilde gitsin istedim ama araçta kronik vs problemler var galiba vaz geçtim gibibir şey.

Sonra linea 1.3 dizel otomatik full modellere baktım 80-90 binde ve piyasası 33-34-35 civarı.

Aslında sorum basit, bagajı çok daha büyük bu araca geçilir mi ? Otomatigi nasıldır lineaların? ayrıca arka kolduklar enine daha geniş midir? Yani 2 çocuk koltugu ile benim araçta eşime ufacık bir yer kalıyor, linea da arka daha geniş midir? clio dan sonra bu araçla ilgili fikirlerinizi, varsa subaru forester 2005-2006 otomatik ile ilgili fikirlerinizi de öğrenmek isterim.

• Yok mu lineayı bilen , yorum yapabilecek olan beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdogan911

Yok mu lineayı bilen , yorum yapabilecek olan beyler?
    Passattan ferrariye her konuda yorumu olan forum ahalisinin linea ile ilgili yorumu olmaması ilginç..
  • Arkası geniştir diğer özelliklerini sizde bilirsiniz yakıt tüketimi az,parçası ucuz vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdogan911

Passattan ferrariye her konuda yorumu olan forum ahalisinin linea ile ilgili yorumu olmaması ilginç..

Alıntıları Göster
    lineanın arkası çok da geniş degil öyle. Bagajı tabiki büyüktür.
    1.5 cliodan sonra linea nın performansı tatmin etmeyebilir sizi.
  • Al birini vur ötekine
  • Şirket aracı manuel linea kullanıyorum, otomatiği hakkında bilgim yok. babamın eski aracı da clio idi onu da kullanmışlığım var. Lineanın arka koltuk genişliği, diz mesafesi, iç hacmi vs her türlü cliodan daha geniş bir araç. Konfor olarak iki araç da birbirine yakın ama sanki linea 1 tık daha iyi gibi. Cliodan lineaya geçtiğinize pişman olmazsınız ama beklentinizi yüksek tutmamanızı öneririm. Yalnız lineaların çoğu şirket aracı, ona dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingsman01

Şirket aracı manuel linea kullanıyorum, otomatiği hakkında bilgim yok. babamın eski aracı da clio idi onu da kullanmışlığım var. Lineanın arka koltuk genişliği, diz mesafesi, iç hacmi vs her türlü cliodan daha geniş bir araç. Konfor olarak iki araç da birbirine yakın ama sanki linea 1 tık daha iyi gibi. Cliodan lineaya geçtiğinize pişman olmazsınız ama beklentinizi yüksek tutmamanızı öneririm. Yalnız lineaların çoğu şirket aracı, ona dikkat edin.
    Teşekkür ederim, şanzumanla ilgili bilgisi olan da varsa çok yardımcı olur.
  • Dualogic otomatiklestirilmis düz şanzıman. Tek kavrama.1den 2ye geçerken biraz sarsar.rampa çıkarken elle müdahale gerek.habire vites büyütüyor yoksa.muadillerine göre sorunu az.
  • bagaj dışında bi kârın olmaz,bence değiştirme
  • Flunce de bakabilirsin.lineadan daha konforlu ve genis.
  • Otomatigi son derece sorunsuzdur ama konforlu bir otomatik değildir sizi uzmez parçaları çok ucuzdur bagaj için tercih edilebilir emotion paket almaya çalışın donanım olarak sizi memnun eder.
  • Bu sabah 3 gunlugune linea kiraladim , linea ile ilk 24 saatimi doldurdum. Daha onceleride oto kiralamalarda ellerinde son kalan arac olmasindan dolayi linea kiralamisligim var. Cok gezmistim cok yol katetmistim , lineaya karsi bir on yargim vardi ama bu seferki linea beni sasirtmayi o on yargimi kirmayibasardi. Arac 6 bin kmde 2016 model sanirim. Ici cift renk fulusanirim. Ruhsattamodelibi bulamadim type 323 yaziyor. Hangi model bilmiyorum ama multi mediasi, surucu kapisindaki kontroller, tavan aydinlatmasi, digital klimasi, on arka kol dayamalari, direksiyon kumandalari felan diger linealar gibi degil. Asla almam dedigim clio 3 ve linea on yargisini bu arac kirdi.Kesinlikle ozenerek yapilmis hissi var. Clio 3 dayimin oglunda var 100 bin kmdir bizde, kiyaslayacak olursak linea atiklik ve yol sesi konusunda clioten bariz geride. Ancak geri kalan icerideki yasam alani hem sofor acisindan hem yolcu acisindan linea bariz onde.

Lakin :) suan sahile cektim muzik diyin dedim ancak kontak anahtarini bir kademe cevirince teybe ,gosterge paneline elektrik veriyor ve suan tum gostergelerin isiklari yaniyor. Hani su kizdirmalarin akunun yag lambasinin vs. yandigi modda. Bir tik geri ceviriyorum tum elektrik gidiyor teyp acilmiyor. Bir kademe acinca komple elektrik geliyor. Su ilk kademede tesisata elektrik veren ama gosterge panelindeki lambalari yakmayan mod yokmu bunda. Yoksa o kotu ...

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Bu sabah 3 gunlugune linea kiraladim , linea ile ilk 24 saatimi doldurdum. Daha onceleride oto kiralamalarda ellerinde son kalan arac olmasindan dolayi linea kiralamisligim var. Cok gezmistim cok yol katetmistim , lineaya karsi bir on yargim vardi ama bu seferki linea beni sasirtmayi o on yargimi kirmayibasardi. Arac 6 bin kmde 2016 model sanirim. Ici cift renk fulusanirim. Ruhsattamodelibi bulamadim type 323 yaziyor. Hangi model bilmiyorum ama multi mediasi, surucu kapisindaki kontroller, tavan aydinlatmasi, digital klimasi, on arka kol dayamalari, direksiyon kumandalari felan diger linealar gibi degil. Asla almam dedigim clio 3 ve linea on yargisini bu arac kirdi.Kesinlikle ozenerek yapilmis hissi var. Clio 3 dayimin oglunda var 100 bin kmdir bizde, kiyaslayacak olursak linea atiklik ve yol sesi konusunda clioten bariz geride. Ancak geri kalan icerideki yasam alani hem sofor acisindan hem yolcu acisindan linea bariz onde.

Lakin :) suan sahile cektim muzik diyin dedim ancak kontak anahtarini bir kademe cevirince teybe ,gosterge paneline elektrik veriyor ve suan tum gostergelerin isiklari yaniyor. Hani su kizdirmalarin akunun yag lambasinin vs. yandigi modda. Bir tik geri ceviriyorum tum elektrik gidiyor teyp acilmiyor. Bir kademe acinca komple elektrik geliyor. Su ilk kademede tesisata elektrik veren ama gosterge panelindeki lambalari yakmayan mod yokmu bunda. Yoksa o kotu ...
    linea alacaksan emotion yada emotion olus almalısın. Sİizn clio nıgt-day sanırım. Arabadan memnunsanız sizin aracın sw olanını almanız daha mantıklı.

• Port bagaj alın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: knn35

Port bagaj alın bence
    Linea yerine Fluence bakabilirsiniz aslında.
  • akdogan911 A kullanıcısına yanıt
    Hocam facebook kullanıyorsanız arama butonuna linea clup tr yazıp gruba üye olun her türlü sorunuza anında cevap gelsin.
    Burada arabayı bilende yorum yapıyor bilmeyen de. Orada sadece kullanıcılardan yorum alırsınız.
    Bir kaç yıl önce Clio 3 1.5 dci 80 hp dynamic donanım sahibiydim eski şirket aracımda linea 1.3 mjet boş oğlu boş modeliydi sana ikisini şöyle kıyaslayabilirim. Alınacak Linea emotion donanımda değilse ve 1.6 multijet motoru ile alınmazsa aracın geniş olması dışında clio 3 ile hiç bir yönden kıyasa bile girmez bütçe meselesi tabi ama ben tavsiye etmem. Ayrıca ikisini aynı kalitede zannedenlere he hee diyerek geç genelde iki arabayada binmemiş fanboy olurlar kendileri
    Öbceki kasa aurisim vardı, 2 koltukla eşim zor sığıyordu, aurisin içi lineadan daha geniş, siz hesap edin artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbayram

Öbceki kasa aurisim vardı, 2 koltukla eşim zor sığıyordu, aurisin içi lineadan daha geniş, siz hesap edin artık.
    eğer arka koltuk genişliği istiyorsanız arkada şaft tüneli varmı yokmu ona dikkat edin koltuk geniş olsa bile ortaya oturan kişiyi rahatsız eder.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.