Cnet 4 port router modem aldım. hepsiburada.com dan. Msn 7.0 kullanıyorum. bazen msglarım gitmiyor surekli dusuyor. forumlarda yazılan bir cok seyi yaptim. ama gene aynı. eski surumlerde de aynısınız yapiyor.Trillian kurdum ona bile yapiyor. modem firmware updatenin bulamadım. Seri numarasında E yaziyor. sitesinde C icin var. Armada dan da indirdim oda olmuyor. bana yardımcı olursanız sevinirimn bir turlu bu isin icinden cikamadim kafayi yicem ... simdiden cevap veren herkese tsk ederim .....
x5 de de bu tarz bir sorun vardi voip lerde firewalli disable et modeminden bir daha dene
oke deneyecegim.
Arkadaşlar bazen bu tür sorunlar bölgesel problemlerden oluşabliyor veya programsal sorunlardan bir ara bendede sık sık oluyordu hotmail hesabımdan bölgeselayarlarımla oynadım ve düzeldi sanmıyorum ki modemle alakalı bir sorun olsun , bende de zyxel var...
quote:
Orjinalden alıntı: ToTeM
Arkadaşlar bazen bu tür sorunlar bölgesel problemlerden oluşabliyor veya programsal sorunlardan bir ara bendede sık sık oluyordu hotmail hesabımdan bölgeselayarlarımla oynadım ve düzeldi sanmıyorum ki modemle alakalı bir sorun olsun , bende de zyxel var...
Zoom için verdiğim bilgiler direkt olarak Oluşum firmasinin Teknik Destek Müdüründen alınmıştır