Şimdi Ara

Çoğumuz babalarımızın hatasının bedelini ödüyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
4.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Babası annesi iyi kazanamayanlardan bahsediyorum.

• Hep öyle oluyor hayat adil değil kimseye bu ailede doğmak istiyor musun diye sormuyorlar öyle olsaydı zaten maddi durumu iyi olmayanların 6 7 çocuğu olmazdı. Maalesef doğmak ailenin kararına kalıyor yani iç güdülere çoğu zaman
  • 5000 tl alıyor her ay ama benim telefonu bir yenilemeyi beceremiyor çok bir şey de istemedim zaten bir de yetmezmiş gibi her gün saçma sapan azar yiyorum

Günahı boynuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: adroid

5000 tl alıyor her ay ama benim telefonu bir yenilemeyi beceremiyor çok bir şey de istemedim zaten bir de yetmezmiş gibi her gün saçma sapan azar yiyorum

Günahı boynuna

Annen de çalışmıyorsa büyük şehirde zor geçinirsiniz. Kardeşin de varsa yoksulluk sınırı zaten 5 bin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nomedia

Hep öyle oluyor hayat adil değil kimseye bu ailede doğmak istiyor musun diye sormuyorlar öyle olsaydı zaten maddi durumu iyi olmayanların 6 7 çocuğu olmazdı. Maalesef doğmak ailenin kararına kalıyor yani iç güdülere çoğu zaman

Bence hayat gayet adil. Babam zamanında evlenip üremeyi düşüneceğine okumayı düşünseydi bunlar olmazdı. Adaletle eşitlik aynı şey değil.
  • Evet ne yazıkki
  • hoşgeldiniz arkadaşlarım.büyüdükçe bu tür düşüncelerden vazgeçiyorsunuz, takmayın kafaya.birileri mütevazı hayat yaşayıp başkalarının yükünü çekmek zorunda.herkes zengin olsa, iyi standartlarda yaşasa kimse birilerinin üzerinden para kazanamaz.her şey fazla meydandayken gösterişli şeylere aldanıp daha fazlası olsaydı mutlu olurdum demek yerine sizde olup başkasında olmayanlara bakıp mutlu olun, daha güzel yaşayalım.sağlığınız ve keyfiniz yerindeyse gerisini boşverin.herkes dünyanın adil olup olmadığına karar verirse, adalet çizgisini kendisine göre çizerse ne olur halimiz? isyan yerine hak hukuk dengesini olabildiğince doğru yere çekmek için uğraş verelim.yaşamaya devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eüzerixinintegrali -- 25 Ağustos 2017; 17:27:32 >
  • Kesinlikle öyle fakat bu konuda değil. Bizi var ederek en büyük hatayı yaptılar bence.
  • watchfulprotector kullanıcısına yanıt
    Haklısın hayat o konuda adil çalışmayana kimse hiç bir şey vermiyor benim bahsettiğim şey bir suudi prens olarakta doğabilirdi bir insan ama yoksulluğun içinde doğdu.iki bebek arasındaki adaletsizlikten bahsediyorum
  • eüzerixinintegrali kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız. Zengin düşmanı falan değilim zaten. Bu duruma üzülmek de bir şeyi değiştirmeyecek farkındayım ama her gün makarna yeyince artık bunaldım yeter deme noktasına geldim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Celal Şengör

Kesinlikle öyle fakat bu konuda değil. Bizi var ederek en büyük hatayı yaptılar bence.

Schopenhauer?
  • babası annesi iyi kazananın çocuğu ortada
    babam bana sadece para verdi, ilgilenmedi diyip isyan ediyor.

herkes zırkını yer kardeşim

okuyup çalışıp kaderini değiştirmek senin elinde
    büyüyünce anlayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: watchfulprotector

quote:

5000 tl alıyor her ay ama benim telefonu bir yenilemeyi beceremiyor çok bir şey de istemedim zaten bir de yetmezmiş gibi her gün saçma sapan azar yiyorum

Günahı boynuna

Annen de çalışmıyorsa büyük şehirde zor geçinirsiniz. Kardeşin de varsa yoksulluk sınırı zaten 5 bin.

Bir tek ablam var ona gelince alıyor hocam kendisine de alıyor zaten küçük şehirde yaşıyoruz aslında gül gibi geçiniyor ama bana gelince yapıyor param yok deyip duruyor zaten çocuğunu önemseyen adam her şekil alır

• Yaşın kaç senin.
  • watchfulprotector kullanıcısına yanıt
    peki yememek için bir şeyler yapıyor musun? yeterince ? misal 11-12 yaşında günlük 50-60 tlye çalışanlar var tarım işçisi olarak? onları çalışmaya iten her gün kötü beslenmeleri mi, istediklerini giyememekleri mi? hayır, hayatın kolay yüzünü hala daha görememiş olmaları.inan senden benden de mutlu olanlar var çok kötü şartlara sahip olup.burda isyan edeceğimiz şeyin, adil olmadığını iddia edeceğimiz şeyin şartlar olmadığı pek açık.her gün makarna yediğine, bi kiyafeti 1 yıl giydiğine değil de neden daha iyisi için işe koyulmayan kendine kız.ben de kızıyorum, zor ama yapmak zorundasın.seni harekete geçirecek bir gün emin ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: watchfulprotector

quote:

Günahı boynuna

ağla

sen 5k kazanamıyorsun bari kıskanma xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur561

Yaşın kaç senin.

Yaş küçük de bu yüzden almamazlık yaptığını zannetmiyorum görgüsüzlük ile alakalı
  • Bu durum senin önünde engel değil ki.Belli bir yaşa kadar böyle kıt kanaat geçinmeye, istedigin birşeyin bütçe olmadığı için alınamayacagini bildiğin için içinde tutarsın hep.Elin ayağın tutuyor değil mi ?Para kazanmana engel birsey var mı peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesertEagle67

Bu durum senin önünde engel değil ki.Belli bir yaşa kadar böyle kıt kanaat geçinmeye, istedigin birşeyin bütçe olmadığı için alınamayacagini bildiğin için içinde tutarsın hep.Elin ayağın tutuyor değil mi ?Para kazanmana engel birsey var mı peki?

ya babası tarafından fakir ve engelli doğduysa?
  • Anneniz ve babanız hayatta olduğu için şükredin ergenler. Yaklaşık 2 yıldır onlardan uzakta yaşıyorum keşke daha fazla vakit geçirebilseydim bir şey almasalarda olurdu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.