Şimdi Ara

Çoğumuz babalarımızın hatasının bedelini ödüyoruz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
4.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: watchfulprotector

quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Celal Şengör

Kesinlikle öyle fakat bu konuda değil. Bizi var ederek en büyük hatayı yaptılar bence.

Schopenhauer?

Biraz Schopenhauer biraz da Sartre tamamdır oldu bu iş :)
    Bu da Nietzsche'den "Ölmeliyiz, fakat doğru zamanda."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Celal Şengör -- 25 Ağustos 2017; 19:33:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babası tarafından fakir doğabilir ama akılsız doğamaz.Engelli doğanlar için hayat gerçekten çok zor o bir gerçek o yüzden parayı her zaman kazanabilirsin ama sağlık çok farklı birşey.Allah fakir bıraksın ama kimseyi kimseye mecbur bırakmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: adroid

quote:

quote:

5000 tl alıyor her ay ama benim telefonu bir yenilemeyi beceremiyor çok bir şey de istemedim zaten bir de yetmezmiş gibi her gün saçma sapan azar yiyorum

Günahı boynuna

Annen de çalışmıyorsa büyük şehirde zor geçinirsiniz. Kardeşin de varsa yoksulluk sınırı zaten 5 bin.

Bir tek ablam var ona gelince alıyor hocam kendisine de alıyor zaten küçük şehirde yaşıyoruz aslında gül gibi geçiniyor ama bana gelince yapıyor param yok deyip duruyor zaten çocuğunu önemseyen adam her şekil alır

allah kimseye böyle çocuk vermesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Yesil Ok

quote:

quote:

quote:

5000 tl alıyor her ay ama benim telefonu bir yenilemeyi beceremiyor çok bir şey de istemedim zaten bir de yetmezmiş gibi her gün saçma sapan azar yiyorum

Günahı boynuna

Annen de çalışmıyorsa büyük şehirde zor geçinirsiniz. Kardeşin de varsa yoksulluk sınırı zaten 5 bin.

Bir tek ablam var ona gelince alıyor hocam kendisine de alıyor zaten küçük şehirde yaşıyoruz aslında gül gibi geçiniyor ama bana gelince yapıyor param yok deyip duruyor zaten çocuğunu önemseyen adam her şekil alır

allah kimseye böyle çocuk vermesin

Allah kimseye de böyle baba vermesin

• quote:

Günahı boynuna

5000 tl aliyor diye her ay telefonunu nasil yenileyecek bi aciklqrmisin sen 500.000 lirayla karistirdin galiba 5000 lirayi aclik siniri 5000 zaten iyi misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

quote:

Günahı boynuna

5000 tl aliyor diye her ay telefonunu nasil yenileyecek bi aciklqrmisin sen 500.000 lirayla karistirdin galiba 5000 lirayi aclik siniri 5000 zaten iyi misin?

Ne çok babamı savundunuz vallahi her ay yenilemeyecek 3 senede bir yenileyecek çok zor bir şey değil aldıklarım genelde ucuz oluyor en fazla 4 aylık taksit çıkar yani

O elindeki telefonu bilgisayarı interneti hep baban almıştır gelip kerpetenle laf atmaya çalışıyorsunuz ben kendi telefonumu bile para biriktirerek (2 yıl boyunca) aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 25 Ağustos 2017; 20:24:26 >

• Şimdi ben de maddi durumu parlak olmayan insanların çocuk yapmalarına karşıyım, lakin değinmek istediğim farklı bir konu var.Para herşey değil arkadaşlar.Gerçekten bunu laf olsun diye söylemiyorum.Para ile 1 gün mutlu olursun, 2 gün mutlu olursun.Eninde sonunda paranın seni mutlu etmediği bir noktaya gelirsin.Mutlu olmak insanın kendi içindedir.Bunun bir formulü var mıdır bilmem.Belki de herkes için kendine özgü formülleri vardır.Mutsuzsanız param pulum olmadığı için yanılgısından kurtulun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 25 Ağustos 2017; 20:32:24 >
  • nerde fakirlik varsa bakıyorum orada çok çocuk var. az bir şey düşünün dediğimi anlayacaksınız.

1-2 çocuğu normal şekilde yetiştirebilirsiniz arazi tarlanız az olsa bile. bakın herkeste 2 çocuk olsa tarlaların bölünüp herkese yarım dönüm tarla düşme olayı olmuyor. olduğu gibi çocuklara geçiyor.

• Oğlum iş buldun mu iş yok meslek öğrendin mi meslek yok. ne yaptın hazır yedim iyi halt ettin

• Babamın fakirliği kaderim, Kayınbabamın fakirliği salaklığımdır ...

• quote:

Orijinalden alıntı: DesertEagle67

Babası tarafından fakir doğabilir ama akılsız doğamaz.Engelli doğanlar için hayat gerçekten çok zor o bir gerçek o yüzden parayı her zaman kazanabilirsin ama sağlık çok farklı birşey.Allah fakir bıraksın ama kimseyi kimseye mecbur bırakmasın.

Amin.Bu yüzden bu örneği verdim.
  • Yoksulluk sınırı 5bin mi??

Yok yok 15bin. 5bin nedir mazot param.

• Ben de babam yuzunden sevmedigim beceremedigim bir isi yapmak zorunda kalacagim onlarin emegine yazik olacak ona uzuluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Noxramma

Yoksulluk sınırı 5bin mi??

Yok yok 15bin. 5bin nedir mazot param.

Sanırsın çok lüks bir insan gelmiş buraya işte 5bin tl mazot param diyor

• 5bin liraya burun kıvırmak pek acayip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Critos -- 26 Ağustos 2017; 4:39:20 >
  • Muhtemelen henüz yetişkin değilsin, pek çok insan geçti o dönemlerden, emin ol hislerin değişecek birkaç yıl içerisinde. Modern telefon almıyor sana diye o kadar laf atılmaz babaya, sen kendin gelecekteki çocuğuna daha iyi bir hayat hazırla, ondan sonra konuşursun.

• Anne babasının eline bakanlardan nefret ediyorum. Kendi tembelliklerini başarısızlıklarını başkasının üzerine atıyorlar. Bu dünyada isteyen herkesin hayal ettiği hayatı yaşama fırsatı var. Ama fedakarlık yapmaya kimsenin götü yemiyor.

• Forum çok kötü bir hal aldı. İnsanın girip yazası gelmiyor. Her şeyden şikayet ediyorsunuz. Çoğunlukla şikayet konuları açılıyor.

• Babam sağ olsun da 50 yıl sırtımda olsun..

• road35 R kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum hocam , haklısınız .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.