Bildirim
çok aciiiilllllllll driverrrr lazım.?yardım edin.
Einhell TE-CD 18/40-1 Li (2x1,5 Ah), Akülü Vidalama : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B086N681N9
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
modem usb mi? -
saol ilgilendigin için öncelikle yokquote:
Orijinalden alıntı: ahmettuf53
modem usb mi? -
Ethernet modemlerin drivera ihtiyacı yoktur bildiğim kadarıyla. Modemin IP'si yardımıyla kontrol paneline girilip gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra kullanıma hazır hale gelir.quote:
Orijinalden alıntı: by_jacal
saol ilgilendigin için öncelikle yok
Alıntıları Göster -
ip adreside yok denedik başka numaralar olmuyo .. ya driwer yada dedigin gibi ıp numarası modemin saolquote:
Orijinalden alıntı: credo
Ethernet modemlerin drivera ihtiyacı yoktur bildiğim kadarıyla. Modemin IP'si yardımıyla kontrol paneline girilip gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra kullanıma hazır hale gelir.
Alıntıları Göster -
Ben de bilmiyorum açıkçası. [b9Başlat - Çalıştır'a cmd yazıp enterlayın, açılan komut sayfasında ipconfig yazıp enter'a basın.. Karşınıza çıkan IP adreslerini bi'deneyin bakalım..quote:
ip adreside yok denedik başka numaralar olmuyo .. ya driwer yada dedigin gibi ıp numarası modemin saol
Alıntıları Göster -
ağ bağlantılarım sağ tık özelliklerquote:
Ben de bilmiyorum açıkçası. [b9Başlat - Çalıştır'a cmd yazıp enterlayın, açılan komut sayfasında ipconfig yazıp enter'a basın.. Karşınıza çıkan IP adreslerini bi'deneyin bakalım..
Alıntıları Göster
yerel ağ bağlanrtısı çift tıkla aç
destek sekmesine gel
varsayılan ağ geçidi modemib ip adresinidri
kolay gelsin -
slm senin dedigin oldu da....arama,yerine numarayı yazıyorum beyaz boş sayfa geliyo boş beyaz sayfada kulanıcı adı ve parolası menüsü geliyo kullanıcı adımı ve parolamı yazıyorum ve tmm tıklıyom tekrar aynı menü geliyor ne yapacagım...????????quote:
Ben de bilmiyorum açıkçası. [b9Başlat - Çalıştır'a cmd yazıp enterlayın, açılan komut sayfasında ipconfig yazıp enter'a basın.. Karşınıza çıkan IP adreslerini bi'deneyin bakalım..
Alıntıları Göster -
hocam genelde tüm modemlerin ayar şekilleri farklıdır...quote:
slm senin dedigin oldu da....arama,yerine numarayı yazıyorum beyaz boş sayfa geliyo boş beyaz sayfada kulanıcı adı ve parolası menüsü geliyo kullanıcı adımı ve parolamı yazıyorum ve tmm tıklıyom tekrar aynı menü geliyor ne yapacagım...????????
Alıntıları Göster
eğer çıkan sayfa da wan ayarları varsa oraya gir...
vpi ve vci degerlerini 8-35 olarak ayarla
pp o llc seçeneğini işaretle...
kullanıcı adını ve parolanı gir
ancak dediğim gibi her modemin farklı ip sayfası ve ayar düzenekleri oluyor bu dediklerim senin modemine uymayabilir
-
saollassın yine olmuyo ya bana driver lazım ......???????? başka türlü olmayacak.arkadaşlar..quote:
Orijinalden alıntı: baytar
hocam genelde tüm modemlerin ayar şekilleri farklıdır...
eğer çıkan sayfa da wan ayarları varsa oraya gir...
vpi ve vci degerlerini 8-35 olarak ayarla
pp o llc seçeneğini işaretle...
kullanıcı adını ve parolanı gir
ancak dediğim gibi her modemin farklı ip sayfası ve ayar düzenekleri oluyor bu dediklerim senin modemine uymayabilir
Alıntıları Göster
-
tamam işte ipyi buldun. oarada kullanıcı adı şifre kısmına admin admin yada admin 1234 yaz.. (kitapcık varsa kitapcıgında yazar) daha sonr ayapılandırmayı yapacaksın.quote:
saollassın yine olmuyo ya bana driver lazım ......???????? başka türlü olmayacak.arkadaşlar..
Alıntıları Göster
Drivera falan gerek yok
Orda ki sifre kull adi tekeomdan aldıgın xxxx@ttnet şeklindeki değil, modemin yönetim konsolu şifresidir
standart bişey olabilir user password gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golevez33 -- 30 Nisan 2007; 22:29:22 >
-
modemin şifresi ayrıdır sen adsl kullanıcı adı şifresni denedin galiba kitabı varsa kitabında yazar yoksa bunları dene olmazsa tekrar buraya yaz ilgilenirimquote:
saollassın yine olmuyo ya bana driver lazım ......???????? başka türlü olmayacak.arkadaşlar..
Alıntıları Göster
kullanıcı adı şifre
root root
admin admin
Admin Admin
admin epicrouter
root epicrouter
-
ok oldu da infotek sayfası geldi ayarları nasıl yapacam ....quote:
Orijinalden alıntı: golevez33
tamam işte ipyi buldun. oarada kullanıcı adı şifre kısmına admin admin yada admin 1234 yaz.. (kitapcık varsa kitapcıgında yazar) daha sonr ayapılandırmayı yapacaksın.
Drivera falan gerek yok
Orda ki sifre kull adi tekeomdan aldıgın xxxx@ttnet şeklindeki değil, modemin yönetim konsolu şifresidir
standart bişey olabilir user password gibi
Alıntıları Göster -
quote:
ok oldu da infotek sayfası geldi ayarları nasıl yapacam ....
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: by_jacal
Adem81 bir süredir herkese yardım ediyor kendisine DH adına teşekkür ederim.
ayarlar konusunda yukarıda bilgi var. ayrıntılı bilgi için arama sayfasını kullan
bulamazsan geçe buraya bakar yardım ederim
-
tmm saol yapamazsam yazarımquote:
Orijinalden alıntı: golevez33quote:
ayarlar konusunda yukarıda bilgi var. ayrıntılı bilgi için arama sayfasını kullan
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: golevez33quote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: golevez33
quote:
ben tşk ederim arkadaşlardan aldığım sorunları çözerek kendimi geliştiriyorum farklı yollar elde ediyorum ayrıca bilmediğim konularıda öğrenmiş oluyorum dh e çok tşk ederim böyle bir site yapmış olduğundan
modemin ayarlarını bulamadıysan
vci : 8
vpi : 35
ppoe llc
kullanıcı adını ve şifreni ilgili kısma yaz o kadar kullanıcı adını yazarken sonuna @ttnet koymayı unutma
-
web uzerinden ip adresi ile config bolumunu acamıyorsanız format atmak zorundasınız.quote:
Orijinalden alıntı: adem81quote:
quote:
ben tşk ederim arkadaşlardan aldığım sorunları çözerek kendimi geliştiriyorum farklı yollar elde ediyorum ayrıca bilmediğim konularıda öğrenmiş oluyorum dh e çok tşk ederim böyle bir site yapmış olduğundan
ppoe llc
kullanıcı adını ve şifreni ilgili kısma yaz o kadar kullanıcı adını yazarken sonuna @ttnet koymayı unutma
Alıntıları Göster
-
slm ayarlarıda yapıyorum ama eror weriyoo????quote:
Orijinalden alıntı: adem81quote:
quote:
ppoe llc
Alıntıları Göster
-
nasıl yani error veren modemmi pc mi modeme ayarları kaydettikten sonra modemde restart var ona tıklayıp modemi yeniden başlatman lazımquote:
slm ayarlarıda yapıyorum ama eror weriyoo????
Alıntıları Göster -
modem eror weriyo ???????quote:
Orijinalden alıntı: adem81
nasıl yani error veren modemmi pc mi modeme ayarları kaydettikten sonra modemde restart var ona tıklayıp modemi yeniden başlatman lazım
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- bios pili biterse ne olur
- eventsetinformation yordam giriş noktası advapi32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmıyor
- bilgisayar ekran kartını görmüyor
- exiting pxe rom
- ekran kartı resetleme
- hoparlörden ses gelmiyor
- oem açılımı
- pc otomatik kapatma
- udf dosyası nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X