Şimdi Ara

çok aciiiilllllllll driverrrr lazım.?yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm. infotek adsl 3000+ modem driveri lazım. çok acil

• modem usb mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmettuf53

modem usb mi?
    saol ilgilendigin için öncelikle yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_jacal

saol ilgilendigin için öncelikle yok

Alıntıları Göster
    Ethernet modemlerin drivera ihtiyacı yoktur bildiğim kadarıyla. Modemin IP'si yardımıyla kontrol paneline girilip gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra kullanıma hazır hale gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: credo

Ethernet modemlerin drivera ihtiyacı yoktur bildiğim kadarıyla. Modemin IP'si yardımıyla kontrol paneline girilip gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra kullanıma hazır hale gelir.

Alıntıları Göster
    ip adreside yok denedik başka numaralar olmuyo .. ya driwer yada dedigin gibi ıp numarası modemin saol
  • quote:

ip adreside yok denedik başka numaralar olmuyo .. ya driwer yada dedigin gibi ıp numarası modemin saol

Alıntıları Göster
    Ben de bilmiyorum açıkçası. [b9Başlat - Çalıştır'a cmd yazıp enterlayın, açılan komut sayfasında ipconfig yazıp enter'a basın.. Karşınıza çıkan IP adreslerini bi'deneyin bakalım..
  • quote:

Ben de bilmiyorum açıkçası. [b9Başlat - Çalıştır'a cmd yazıp enterlayın, açılan komut sayfasında ipconfig yazıp enter'a basın.. Karşınıza çıkan IP adreslerini bi'deneyin bakalım..

Alıntıları Göster
    ağ bağlantılarım sağ tık özellikler
    yerel ağ bağlanrtısı çift tıkla aç
    destek sekmesine gel
    varsayılan ağ geçidi modemib ip adresinidri
    kolay gelsin
  • quote:

Alıntıları Göster
    slm senin dedigin oldu da....arama,yerine numarayı yazıyorum beyaz boş sayfa geliyo boş beyaz sayfada kulanıcı adı ve parolası menüsü geliyo kullanıcı adımı ve parolamı yazıyorum ve tmm tıklıyom tekrar aynı menü geliyor ne yapacagım...????????
  • quote:

slm senin dedigin oldu da....arama,yerine numarayı yazıyorum beyaz boş sayfa geliyo boş beyaz sayfada kulanıcı adı ve parolası menüsü geliyo kullanıcı adımı ve parolamı yazıyorum ve tmm tıklıyom tekrar aynı menü geliyor ne yapacagım...????????

Alıntıları Göster
    hocam genelde tüm modemlerin ayar şekilleri farklıdır...

eğer çıkan sayfa da wan ayarları varsa oraya gir...

vpi ve vci degerlerini 8-35 olarak ayarla

pp o llc seçeneğini işaretle...

kullanıcı adını ve parolanı gir

ancak dediğim gibi her modemin farklı ip sayfası ve ayar düzenekleri oluyor bu dediklerim senin modemine uymayabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: baytar

hocam genelde tüm modemlerin ayar şekilleri farklıdır...

eğer çıkan sayfa da wan ayarları varsa oraya gir...

vpi ve vci degerlerini 8-35 olarak ayarla

pp o llc seçeneğini işaretle...

kullanıcı adını ve parolanı gir

ancak dediğim gibi her modemin farklı ip sayfası ve ayar düzenekleri oluyor bu dediklerim senin modemine uymayabilir

Alıntıları Göster
    saollassın yine olmuyo ya bana driver lazım ......???????? başka türlü olmayacak.arkadaşlar..

• quote:

saollassın yine olmuyo ya bana driver lazım ......???????? başka türlü olmayacak.arkadaşlar..

Alıntıları Göster
    tamam işte ipyi buldun. oarada kullanıcı adı şifre kısmına admin admin yada admin 1234 yaz.. (kitapcık varsa kitapcıgında yazar) daha sonr ayapılandırmayı yapacaksın.
    Drivera falan gerek yok
    Orda ki sifre kull adi tekeomdan aldıgın xxxx@ttnet şeklindeki değil, modemin yönetim konsolu şifresidir
    standart bişey olabilir user password gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golevez33 -- 30 Nisan 2007; 22:29:22 >

• quote:

Alıntıları Göster
    modemin şifresi ayrıdır sen adsl kullanıcı adı şifresni denedin galiba kitabı varsa kitabında yazar yoksa bunları dene olmazsa tekrar buraya yaz ilgilenirim

kullanıcı adı şifre
    root root
    admin admin
    Admin Admin
    admin epicrouter
    root epicrouter

• quote:

Orijinalden alıntı: golevez33

tamam işte ipyi buldun. oarada kullanıcı adı şifre kısmına admin admin yada admin 1234 yaz.. (kitapcık varsa kitapcıgında yazar) daha sonr ayapılandırmayı yapacaksın.
    Drivera falan gerek yok
    Orda ki sifre kull adi tekeomdan aldıgın xxxx@ttnet şeklindeki değil, modemin yönetim konsolu şifresidir
    standart bişey olabilir user password gibi

Alıntıları Göster
    ok oldu da infotek sayfası geldi ayarları nasıl yapacam ....
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: by_jacal

Adem81 bir süredir herkese yardım ediyor kendisine DH adına teşekkür ederim.
    ayarlar konusunda yukarıda bilgi var. ayrıntılı bilgi için arama sayfasını kullan
    bulamazsan geçe buraya bakar yardım ederim

• quote:

quote:

ayarlar konusunda yukarıda bilgi var. ayrıntılı bilgi için arama sayfasını kullan

Alıntıları Göster
    tmm saol yapamazsam yazarım
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: golevez33

quote:

ben tşk ederim arkadaşlardan aldığım sorunları çözerek kendimi geliştiriyorum farklı yollar elde ediyorum ayrıca bilmediğim konularıda öğrenmiş oluyorum dh e çok tşk ederim böyle bir site yapmış olduğundan

modemin ayarlarını bulamadıysan
    vci : 8
    vpi : 35
    ppoe llc
    kullanıcı adını ve şifreni ilgili kısma yaz o kadar kullanıcı adını yazarken sonuna @ttnet koymayı unutma

• quote:

Orijinalden alıntı: adem81

quote:

quote:

ben tşk ederim arkadaşlardan aldığım sorunları çözerek kendimi geliştiriyorum farklı yollar elde ediyorum ayrıca bilmediğim konularıda öğrenmiş oluyorum dh e çok tşk ederim böyle bir site yapmış olduğundan

ppoe llc
    kullanıcı adını ve şifreni ilgili kısma yaz o kadar kullanıcı adını yazarken sonuna @ttnet koymayı unutma

Alıntıları Göster
    web uzerinden ip adresi ile config bolumunu acamıyorsanız format atmak zorundasınız.

• quote:

quote:

quote:

ppoe llc

Alıntıları Göster
    slm ayarlarıda yapıyorum ama eror weriyoo????

• quote:

slm ayarlarıda yapıyorum ama eror weriyoo????

Alıntıları Göster
    nasıl yani error veren modemmi pc mi modeme ayarları kaydettikten sonra modemde restart var ona tıklayıp modemi yeniden başlatman lazım
  • quote:

nasıl yani error veren modemmi pc mi modeme ayarları kaydettikten sonra modemde restart var ona tıklayıp modemi yeniden başlatman lazım

Alıntıları Göster
    modem eror weriyo ???????
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.