Şimdi Ara

ÇOK ACİL LÜTFEN CEVAP VERİN!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 3 yıldır Cs 1.6 oynuyorum.Pc özellikleri cok iyi ve şuana kadar hiç kasmamıştı.X7 bi mouse aldım yaklaşık 2 dk arayla falan 3 sn falan donmalar oluyor.Bunun mousedan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü daha önce olmuyordu.Bu gün ise Sxe açtığımda güncellensinmi yazısı çıktı sxe yi güncelledim ve gayet başarılı bir şekilde Cs me girdim.Fakat o kadar çok kasıyorki find serversa tıklamam 3 dakkamı aldı ve optionsa giremedim bile.Bazı arkadaşlarım Sxe nin yeni sürümü gelince onu indirirsin düzelir dedi.Bazıları virüs kapmış dedi ama virüs olduğunu sanmıyorum.Oyunu oynuyamıorum.Nedendir?Çözümü var mıdır?İlla sxe nin yeni sürümünü beklemem lazım mıdır? Cevap verirseniz çok mutlu olurum.Şimdiden teşekkürler.!

• Cevap pls :D
  • Bence virus bulaşmış sisteminize. Düşük bir ihtimal de donanımsal hata olabilir.
  • sxe kaldırdıktan sonra yada sxe açmadan oyunu açın bir deneyin yine aynı sorun devam edecek mi?
  • Sxe fix2'den kaynaklanıyor sanırım.

Bendede durum aynıydı şu an fix3 kurdum bi sorun yok.
  • Sxe Fix kurmalısın. Eğer sorun hala devam ediyorsa bilgisayarında sistemi geri al veya format gerekebilir. Ve ya bilgisayarın virüs kapmış olabilir. Bunun için de tavsiye edebileceğim Kaspersky 2011 yükleyip tarattırırsan sorun ortadan kalkacağını umuyorum:) Sxe'yi kapatıp Cs'ye girip denerseniz ve hala kasıyorsa sorunu öğrenebiliriz ve buna karşı çözüm bulabiliriz. X7 Mouse konusuna gelince de sorun tamamen mouseden kaynaklandığını düşünüyorum. Şu an bazı mağazalarda Logitech'in Mx518 [G3] Mouse'i 60 TL'ye inmiş durumda. X7 Ucuz olmasına rağmen çok uzun süre dayanıklı değil ve bana sorarsan A4 Tech mi Logitech mi? diye kesinlikle Mx518 tercih ederim ikisinide kullandım. Sürekli Counter-Strike oynadığım için; X7 3 Ay dayanabildi. Mx518 hala gidiyor 2 yıl oldu. Aralarında fiyat farkıda gittikçe azalıyor ben 100 TL'ye almıştım. Özellik olarak da çok farklı değil ama Counter-Strike için ısrarla Logitech :)

• Aldığın Mouse ile oyun veya bilgisayarın pek iyi anlaşamamış olabilir Bence bi eski mouse ile dene eğer düzeliyorsa mousede sorun düzelmiyorsa sistemde bişey var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • virüs ile alakasi yok,tamamen sxe den kaynaklanan bir problem,yeni sürümünü yada fixinin cıkmasını bekle yenı surum cıktıktan sonra bır sorunun kalmıycak,tabiki bu zaman ıcınde sxe sıx serverlarda oynaman gerekıcek.mousen donuyormus eger masaustunde donuyorsa muhtemelen cdsinden driverini yuklememissindir bu tarz mouselerin dpi yi olan driverlerini yuklemeden tam performance alamazsin.iyi oyunlar
  • Sxe acmadan girdiginde aynı sorun varsa büyük ihtimal yukarıdaki mesajda denildigi gibi driver..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.