Şimdi Ara

Çok Acil YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    160 bin km

aracın sorunu yolda giderken birken gaz kesiyordu aniden devir düşüyordu EAC Fail yazısı çıkıyodu gaza ne kadar basarsam basıyım devir yükselmiyordu
    ustaya götürdüm cihaza bağladı ( buji, buji kabloları, bobin, benzin pompası, benzin filtresi değişmiştir)
    arızalar
    1.boğaz kelebeği sensörü
    2.oksijen sensörü

ustanın dediğine göre oksijen sensörü gaz kestirmez sadece fazla yakar dedi
    sorun boğaz kelebeği sensöründen dedi neyse değiştirdik araç düzeldi
    aradan 1 ay geçti aynı arızayı yine verdi tekrar yapınca bende lpg demi motordamı emin olmak için lpg ye gittim, lpg nin motor ile bütün bağlantılarını kes benzinde bi deneyim dedim usta neyse soketleri söktü 500 metre gitmedim aniden yine gaz kesti EAC Fail yazısı çıkıyo
    aynı yere gittim cihazı tekrar bağladı
    boğaz kelebeği sensörü ve oksijen sensörü arızası gösteriyo

benim kafama takılan iki şey var değiştirdiğimiz boğaz kelebeği sensörü aradan 1 ay geçti neden arıza gösterdi?
    oksijen sensörü arızalıysa yolda giderken gaz kestirir mi beyine sinyal gönderir koruma altına felan alıyo olabilir mi sadece tahmin

tşkler

• Yan sanayi takılmışsa yine arızalanmıştır. Orjinal semsör taktırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedystop

Yan sanayi takılmışsa yine arızalanmıştır. Orjinal semsör taktırın.

kutusunda geldi orjinal yerden aldım demişti
  • Buyuk ihtimal sensöre fazla elektrik gidiyordur seansörü bozuyordur. Peki ilk çaliştirmada rolanti nasıl gaza basmadan kontak çevir otomatik gaz ayarı devredemi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: solay

Buyuk ihtimal sensöre fazla elektrik gidiyordur seansörü bozuyordur. Peki ilk çaliştirmada rolanti nasıl gaza basmadan kontak çevir otomatik gaz ayarı devredemi?

ilk çalışmasında rolantide hiç bir sıkıntı yok
    araç durduğu yerde devrinde sıkıntı felan olmuyo ama araç hareket ettiğinde EAC fail yazıyo arac gaz kesiyo
  • elektirik sisteminde arza vardın yapan kişi yanlış ayarlamıştır büyük ihtimal belli devirlerde kesiciye girer erkenden kesiciye girmesi elektirik sisteminde bi sorun olduğu gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesiec

elektirik sisteminde arza vardın yapan kişi yanlış ayarlamıştır büyük ihtimal belli devirlerde kesiciye girer erkenden kesiciye girmesi elektirik sisteminde bi sorun olduğu gösteriyor

aracı beyinciye götürdüm orjinal beyin taktılar yine arıza verdi beyin sağlammış yani
    bende elektrik tesisatında düşümdü aracı elektrikciye bıraktım 4 yerde sıkıntı bulmuş aracı deniycez bakalım düzeldimi düzelmedi mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM GEREK :(
    11 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.