Şimdi Ara

Çok Fena Korkuyorum ? [Denizde Yandım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 4 gün önce denize gittik 5 arkadaş kremsiz gittik. 3 kişi yanmak istedi , ben ve bir arkadaşım yanmak istemedik şemsiye altında oturduk. Yanmak istemedim ama malesef denizde oynarken yüzüm,kollarım ve ensem yanmış.

Yüzüm bugün biraz değişik olmuş 2 tarafıda burnumun yan tarafları. Elledim biraz bi baktım soyulup döküldü :S Şimdi burnumun yan sağ-sol tarafları elmayı ısırırsınız ya içi olur beyaz benimde öyle oldu :S

Burnumda yavaş yavaş soyuluyor ellemiyorum, daha çok kötü yaparım diye.....

İnternette filan okudum yüzümüzü yıkamamızı ve krem vb. şeyler kullanmamalıymışık. ---->>> ACABA DOĞRU MU?

Bugün ailemle yemek yerken annem ve abim '' İnşallah iz kalmaz '' dediler. İşte bunu dediler çok fena korku saldı. Arkadaşlara ve netten baktım millet yanmış çok fena onlara bir şey olmamış.

Arkadaşlarım soyulcak yerler soyulur sonra düzelir filan dediler ------ Bu ne kadar doğru ?

Arkadaşlar şimdi aksam kızarık için pudra varmış bebek pudrası onu sürdüm yanaklarıma --- Resimdeki gibi...

Bide pudrasız resim var....

Çok Fena Korkuyorum ? [Denizde Yandım] Çok Fena Korkuyorum ? [Denizde Yandım]

• Eczaneden al ilaci var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar banada yardım lazım geçen gün mezuniyet töreni provası için 4 saat güneş altında durdum beyaz kapri ve pembe yakalı t-shirt giymiştim ama pembe olduğu için anlayamadım kolumun yarısından fazlası ensem ve göğüsümde v şeklinde yanıklar var acıtmıyolar ama plajda falan kaslarım falanda kurtarmaz amele gibi gözüküom ne yapabilririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cago135

Eczaneden al ilaci var

acaba ilacın adı aklındamı ? Birde reçete lazım mı yoksa direk veriyorlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djburak910

quote:

Orijinalden alıntı: cago135

Eczaneden al ilaci var

acaba ilacın adı aklındamı ? Birde reçete lazım mı yoksa direk veriyorlar mı?

Yanık kremi diyecen alacan kardeşim ne reçetesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bruoglione -- 26 Haziran 2013; 18:03:46 >
  • 2 sene önce bundan baya fazla yanmıştım , seninki neki , bildiğin kırmızı etler çıkmıştı deri dökülüp 1 hafta 10 gün içinde iyileşti her gün bepanthen krem sürdüm , iz falan kalmaz ellemezsen merak etme , bende kalmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gerçekten çok yanlızım ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.