Şimdi Ara

Çok garip bir sorunla karşılaştım... Acil yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İki gün önce Windows 8.1 ile kurulu gelen Acer Aspire e1-521 laptopuma temiz bir şekilde Windows 10 kurmaya karar verdim. İlk baştaki (Windows'un dosyalarının yüklendiği yer) etap tamamlandı. Bilgisayarı ayarlama bölümü de normal bir şekilde önüme gelmişti. Fakat sonra ''Windows couldn't complete the installation'' mesajı geldi. Ve sonra kurulumu iptal etti. Sonra tekrar kurmak için yeniden başlatınca, Acer'ın UEFI ekranı gelmedi ve HDD ışığı yanmamaya başladı. RAMleri tekrar çıkarıp takmamdan tutun, statik deşarj olsun herşeyi yaptım... Yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• Anakartınız windows 10 için uyumlu değil desem 775pin anakartlara bile kurulabiliyor laptoplarda orijinalliği bozmamak gerekiyor 8 den 7 yapan arkadaşlarım performans düşüklüğünden bahsediyordu belki sizde bozmamalıydınız tabi pek olası değil bunlar kasa olsaydı sata kablolarını kontrol edin derdim laptop kasası açmadım hiç

Mümkün ise sata kablosunu kontrol edin hocam hiç laptop kasası açmadım mümkünmü ?

• Yok hocam. Benim bildiğim genelde laptoplarda sadece HDD'yi takıyorsunuz. Kablo gibi ek şeylerle uğraşma derdi olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baban Gelsin

Yok hocam. Benim bildiğim genelde laptoplarda sadece HDD'yi takıyorsunuz. Kablo gibi ek şeylerle uğraşma derdi olmuyor.

Kurulum sırasında problem çıkmış demekki teorik olarak mevcut işletim sistemini silip yenisini kuramamış işletim sistemsiz kaldığın için harddisk başlatılamıyor :D bence takıp çıkarma Kısımında problem var harddiskin ışığı yanmadığına gore

• Ama sorun HDD'den ise BIOS'un açılması gerekmez mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Baban Gelsin

Ama sorun HDD'den ise BIOS'un açılması gerekmez mi?

Bios açılıyorsa hocam flash ile kurun işletim sistemini

• Alonso Menendez kullanıcısına yanıt
    Laptop'u açtığımda Acer yazısı gelirdi ama o da gelmiyor. Sıkıntı o. Diğer bilgisayarımdan ise Acer Support üzerinden BIOS dosyası indirdim. Peki ya BIOS'u nasıl flashlayabilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.