Şimdi Ara

ÇOK KASMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalr burası türkiye şu an belki oha yok artık felan deyip dalga geçebilirsiniz bunun bilincinde olun artık üni okumanın HİÇ BİR artısı kalmadı Bölümlerin hepsi için geçerli Tıp felan diyenler olacak ayn milyarlar kazanacaksınız o hayale devam gerçekten bu kadar emek verip gittiğiniz yerler 4-5 yıllık işsizliği erteleme biraz daha hayatı anlamaya yardımcı olmaktan başka hiç bir boka yaramıyor şimdi diyeceksiniz sen ne okuyon İTÜ haberleşme okuyorum mezun olan abiler ablalar bu lafları diyor piyasa yerin dibinde her yerde üniversite heryer tabela üniversitesi aç aç içine 2-3 hoca sikimtrak bina al sana üni sonra burdan çıkan adam ver abi ne iş olursa yaparım abi modunda taşra Ünilerini hiç demiyorum mühendislik yazacak arkadaşlar Boğaziçi felan İTÜ diyebilir bizde girerken İTÜ lü olduk bizde iş bulamassa kim bulur havalarındaydık GERÇEKLER ÇOK ACI işverenin çok da sikinde değil kendini geliştirme diyenler olacak ahahshshaj ayn geliştir sen dil öğren program öğren götünü yırt adam olacan die sonra piçin biri torpille gelmiş senin 10 da 1 in etmez koltuğuna oturur hukuk felan hiç yazma gereği duymadım Eski godoman piç avukatlar kapmış büyük Dayıları iliğine kadar sömürüyor yeni mezunda allah sabır versin durum bu sizi üzmek istemem ama gerçekleri bilin gidin ekşi sözlüğe orda da şu an böyle bi konu var ordaki abilerinizden dinleyin sonra çok üzülürsünüz giden yıllara edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENESERALP -- 14 Ocak 2018; 1:2:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Virgülü geçtim, insan bi nokta (.) kullanır en azından

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle bi yazmıssın ki bölüm kalmamış kötüleyeceğin. kardeşim millet taş mı yesin nedir amacın? napsın buradakı ınsanlar neden mılletın canını sıkıyosun
  • AFK_is_now_AFK kullanıcısına yanıt
    Her başlığın altına bir TÜRK DİL KURUMUNUN çalışanı gelmek zorunda hep

• anka126 kullanıcısına yanıt
    Sıkmak değil hocam konuyu nereye açacağımı bilemedim ondan oldu herhalde kaldırırm

• Dostum tamam haklısın belki ama bir şey yapmayınca ne olacak? En azından deneyelim. Belki de tek çare bölümünün en iyisi olmaktir iş sahibi olabilmek için. O zaman onun için çalışacaksın. Böyle gutunun üstünde oturup hiçbir bok yapmazsan olmaz tabi ki. Belki denesen de olmayacak ama pişman olmayacaksın.

• Hocam burda okuduk diye burda kalıcağız diye birşey yok kendini geliştirip dille beraber dünya senin bu kadar dar bakmayın üni okumayıp internet kafemi açalım ne yapalım yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok fazla sevmeyin
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • --CarpeDiem-- kullanıcısına yanıt
    Yani bir şans olarak değerlendiriyoruz halbuki bu kadar emek verilen yıllar bunu hak etmiyor

• ENESERALP E kullanıcısına yanıt
    Tabi ki haketmiyor. Keşke herkes çalıştığının karşılığını alsa ama maalesef olmuyor bu işler burada böyle. Erasmus falan filan neyse yurtdışına gidip orada sıfırdan başlamak lazım ama o isler de kolay olmuyor. Neyse artık bir şeyler yapamaya çalışacağız. Hayat bu ne vereceği bedeli olmaz :)

• ilk 15 bindeki mühendisliklere giremiyorsanız, öğretmenlik falan yazın. Benden bir abi tavsiyesi.
  • Hocam şuan çalıştığım kitabı bıraktım cs atmaya gidiyorum teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.