Şimdi Ara

ÇOK KOLAY AMA ÇOK İLGİNÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YA BENİM BİLGİSAYARIM XP BU ARADA BAŞLAT MENÜSÜ KLASİK GÖZÜKÜO İŞTE ÖZELLİKKLERE GİRDİM TEMALARA BAKTIM DEĞİŞTİRİLEN TEMA WİNDOWS KLASİK DAHA ÇOK TEMA VE GÖZAT VAR AMA XP STİLİ YOK XP STİLİ ESKİDEN VARDI BİLGİSAYARA BİŞEY YÜKLEDİM RESTART ATTIM DAHA SONRA BAKTIYDIM BÖLE NEYSE Bİ BAKIYIM DEDİM XP STİLİ YOK DAHA SONRA YARDIM ALDIM DENEDİM OLMADI EN SONA SİSTEM GERİ YÜKLEME YAPTIM YİNE AYNI ŞEY SİZ BİLİRSENİZ BANA SÖLERMİSİNİZ MSN ADRESİM ŞU Tayyip_Batuhan@hotmail.com

• merhaba
    farklı bir kullanıcı tanımlayıp onunla bir bakabilirsin
  • Bİlgisayarım>>sağtuş>>özellikler>>Gelişşmiş>>performans>>ayarlar dan bir bak en iyi görünüm için ayarla mı seçili. bi bak belki sorun orada olabilir.
  • tamer kardeş senin dediğinide yaptım ama kullanıcı yı kurunca Kişisel Ayarlarınız Yükleniyor diyor bekliyor açılmıyor bide benim abim var hayatta izin vermez öle yapmama
  • ya nolursunuz bana yardım edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: alone_boy07

Bİlgisayarım>>sağtuş>>özellikler>>Gelişşmiş>>performans>>ayarlar dan bir bak en iyi görünüm için ayarla mı seçili. bi bak belki sorun orada olabilir.

arkadaşım yazmış ama buraya girip en iyi görünüm ayarlamadan aşağıdaki listeden
    pencere ve düğmelerde görsel sitil kullan ile
    Klasörlerdekiortak görevleri kullnı işaretle

hem hızlı hemde görsel (sevmemya aslında)

abinede selam söyle niye izin vermiyormuş ki
  • Senin makinaya virüs yada spy bulaşmış olmalı. Virüs taraması yaptır, daha sonra Ad-aware yada başka bi spy programı ile tarama yaptır. Büyük ihtimal virüs yada spy. Bu arada yüklediğin şeyin ne olduğunu yazarsan daha fazla yardım alabilirsin. Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya bi sistem aracı ide tamindir den indirmiştim ya en iyisi format atmakta ah şu abim olmasa alın ya ona söleyin ilk önce ona sölemem lazım ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: alone_boy07

Bİlgisayarım>>sağtuş>>özellikler>>Gelişşmiş>>performans>>ayarlar dan bir bak en iyi görünüm için ayarla mı seçili. bi bak belki sorun orada olabilir.

Bu ayarlarda en iyi performans için ayarla seçilmiş olsa bile Temalarda
    XP Stili çıkıyor
    arkadaş temalarda XP stili çıkmıyor diyor. Muhtemelen yüklediği şeyle alakalı.
    Ne olduğunu bilirsek daha fazla yardım imkanı olabilir.
  • C:\WINDOWS\RESOURCES\THEMES
    klasörü içinde
    LUNA.theme ->XP stili tema
    olup olmadığını kontrol et
  • msn adresim şu ekle beni senle işimiz var Tayyip_Batuhan@hotmail.com bi de kardeş luna var ama sadece luna yazıo LUNA.theme yazmıo
  • windowsun kendi sitillerimi yok yoksa senin sonradan kurdukların mı yok eğer windowsun kiler yoksa yeniden windows kurmak zorundasın ve başka bi cd ile
  • YA WİNDOWSTA OLANLAR
  • Msn den halledildi. Spy ve Virüsler neden olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramerturk

Msn den halledildi. Spy ve Virüsler neden olmuş.

sağolasın abim yardım etti sağolasın abi ne güzel de sohbet ettik abi senle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.