Şimdi Ara

çok kötü duygular içerisindeyim yardım beyler[sivilceler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 17 yaşındayım ve zor hatta geçmeyen genetik sivilcelerim var okulda her konuştuğum arkadaş olsun öğretmen olsun gözüme bakanı görmedim herkes yanaklarıma bakıyor çok kötü oluyorum

3 yıldır duruyorlar ve bunlar yüzünden tamamen asosyal oldum hafta sonu hiçbiryere gitmiyorum dedemlere bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi out78 -- 17 Aralık 2012; 18:06:07 >

• henuz daha 1 ay olmadi ancak roaccutane kullaniyorum ve yuzumdeki yaglanmayi yok etti ayrica insanin kendini iyi hissetmesini sagliyor sonucta sivilcelerim 6 ay sonra gececek bence sen de hemen basla git doktora ve o seni yonlendirir zaten. bir kac yan etkisi var ama katlanilmayacak sey degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

henuz daha 1 ay olmadi ancak roaccutane kullaniyorum ve yuzumdeki yaglanmayi yok etti ayrica insanin kendini iyi hissetmesini sagliyor sonucta sivilcelerim 6 ay sonra gececek bence sen de hemen basla git doktora ve o seni yonlendirir zaten. bir kac yan etkisi var ama katlanilmayacak sey degil

onu yazdılar ben kullanmak istemedim ;
    dudakları kurutuyor ve durduk yere burnun kanıyor diyorlar

dudakların çok kötü oluyormuş öylemi sabahları uyandıgında kuru oldugu için kesın kanıyormuş
  • roaccutane
    beyler bu ilaç nasıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala çok yalnızım.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.