Şimdi Ara

Çok mu salağım ? ( lütfen olgunlar okusun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5.5 senelik ilk ilişkimiz , her şey mükemmel. O benim aileme ben onun ailesine girip çıkıyorum seviliyoruz.

Aniden saçma sebeple bitti , ardına düştüm. Annesi ve yengesi , biz sevgili iken varlığını bir kere duyduğum ‘hayırlı kısmet’ olan X kişisi ile tanıştırmış. Kız ona , o kıza hediye. Ailecek dışarı da yemeklere gidilmiş.

Kısaca çocuk 2-3 kuruş para kazanıyor diyerek kızın aklına girmişler. Kız seni çok seviyorum aşığım diyerek ayrılmıştı. Bi ara barıştık bunlara göz yumdum. Tekrar bitti.

Baskı altın da benden ayrılmış , ayrılmaya bilir. Çok sevdiğini söylerdi ailesine , bir gaz ile 5.5 senelik ilişki biter mi ? Bence bitmez.

Olay şurada o kadar çok bir birimize bağlıydık hala için buruk.

Ben o kadar çok sinirlendim ortak arkadaşımıza saydırdım , üstü kapalı bayağı sövdüm (küfür etmedim)

Şimdi ben ihanet , kısmen aldatılma , terk edilme...

Hepsini yaşattı ve ben arkasından sadece onun ve ailesinin yaptıklarını ortak tanıdığa söylediğim için pişmanım ve vicdan azabı çekiyorum...

hiç bir sırrı açıklamadım , hiç bir özeli paylaşmadım sadece ve sadece bana yaptığı ihanetleri anlattım sizce gerçekten saf mıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• :( kimse bişey demiyor mu

• yav niye bu kadar takıyorsunuz birader

hayatınıza odaklanın. başarı elde edin , kariyer yapın , dünyayı gezin , parayı kırın

Bunları yaparsanız zaten bu tip şeyler asla umurunuzda dahi olmaz. Çok boş işlerle uğraşıyorsun kusura bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

yav niye bu kadar takıyorsunuz birader

hayatınıza odaklanın. başarı elde edin , kariyer yapın , dünyayı gezin , parayı kırın

Bunları yaparsanız zaten bu tip şeyler asla umurunuzda dahi olmaz. Çok boş işlerle uğraşıyorsun kusura bakma

hocam bu dediğine katılıyorum , hani ulaşamadığımı sevmek mi bilmiyorum.

5 küsür sene sadece o vardı , bazen düşünüyorum gelip özür dilese affeder miyim ?

Belki 2-3 ay ilişkiyi umursamazdım , gerçekten örnek çiftttik

• Bazı düşüncelerini sevmem ama bazen çok doğru konuşuyorsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 5.5 sene kızla mı çıkılır la? Liseli misin sen? Bir kızla maksimum 1 bilemedin 2 sene çıkılır. Sonra nikahı basarsın alırsın. Seninki yılan hikayesine dönünce kızda yoluna bakmış. En azından maaşı var en azından düzeni var diye o beğenmediğin X kişisine gitmiş.

• hocam bilmiyorum bu kızları anlamak çok zor söylemeyi sevmiyorum asgari ücretin 5 katı maaşım var kız bana diyor du ki ne kadar alıyorsun öyle öyle dedim işine gelmiyor ya bazen az diyor bazen birikimin var mı diyordu daha düğün var nişan var vs elbette hallederiz diyordum biz istedikten sonra neden olmasın ne oldu en son terk etti bildiğin aldatma şimdi fabrika işçisi biriyle (küçümsemiyorum) birde bana diyor du yok altından kalkamayacaksan uğraşma falan diye :) işin özü boşver dicem ama kolay değil bana da çok diyorlar ama zamanla işte ne yapalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt
    5.5 seneyse +1

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 5 sene çok uzatmışsın. ailesi büyük ihtimal "bu ciddi düşünmüyor, en iyisi bunu bırak bak şurda şunun bunun oğlu var işi gücü arabası var" diyip ona ayartmışlardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: salzburg11

hocam bilmiyorum bu kızları anlamak çok zor söylemeyi sevmiyorum asgari ücretin 5 katı maaşım var kız bana diyor du ki ne kadar alıyorsun öyle öyle dedim işine gelmiyor ya bazen az diyor bazen birikimin var mı diyordu daha düğün var nişan var vs elbette hallederiz diyordum biz istedikten sonra neden olmasın ne oldu en son terk etti bildiğin aldatma şimdi fabrika işçisi biriyle (küçümsemiyorum) birde bana diyor du yok altından kalkamayacaksan uğraşma falan diye :) işin özü boşver dicem ama kolay değil bana da çok diyorlar ama zamanla işte ne yapalım
    15kya az mı dedi?
    Sonrada işçiyle evlendi? Bu nasıl bi mantık?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

hocam bilmiyorum bu kızları anlamak çok zor söylemeyi sevmiyorum asgari ücretin 5 katı maaşım var kız bana diyor du ki ne kadar alıyorsun öyle öyle dedim işine gelmiyor ya bazen az diyor bazen birikimin var mı diyordu daha düğün var nişan var vs elbette hallederiz diyordum biz istedikten sonra neden olmasın ne oldu en son terk etti bildiğin aldatma şimdi fabrika işçisi biriyle (küçümsemiyorum) birde bana diyor du yok altından kalkamayacaksan uğraşma falan diye :) işin özü boşver dicem ama kolay değil bana da çok diyorlar ama zamanla işte ne yapalım

O halde belasını bulmuş. Senin paran var iken parana laf ediyorsa bulmuş güzelce

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergin asistanı

5.5 sene kızla mı çıkılır la? Liseli misin sen? Bir kızla maksimum 1 bilemedin 2 sene çıkılır. Sonra nikahı basarsın alırsın. Seninki yılan hikayesine dönünce kızda yoluna bakmış. En azından maaşı var en azından düzeni var diye o beğenmediğin X kişisine gitmiş.

Haklısın fakat , sıkıntı şurada benim üzülmem ve teoride haklı olan benim ve haklı olduğum halde üzülmem

• quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

15kya az mı dedi?
    Sonrada işçiyle evlendi? Bu nasıl bi mantık?

Alıntıları Göster

aga ne dicen işte bir hevesle gitti işler ciddiye binince görürüm onu buna verdiğim 1300 tl vardı onu istedim onu bile veremedi sevgiliside biliyor oda ödeyemedi ne bilim aga ya

• timucinkalorifer T kullanıcısına yanıt

aga ne belası varsa bulur umarım ne kadar sevdiysem de iyi olmasını istemiyorum haklı olan bendim Allahın'dan bulur umarım

• Sen değil kalbin saf hocam. Hayırlısı olmuş, inan bana gerçek yüzünü görmüş oldun. Nikahı bassaydin 2 sene sonra, neden 5 sene bekledin diyenler cidden bu kızla evlenilir mi sizce? Kurtulduğun için şükret hocam, unutulur elbet.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 5.5 yıllık ilişkim bitse bir de o terketse bir de başkası için terkediyorsa büyük ihtimal intihar ederdim. Sabırlıymışsın tebrik ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun.5.5 sene hiç az değil.Benim de başıma benzer bir durum gelmişti.1 yıllık ilişkim vardı deli gibi sevdiğim aşık olduğum.Kızın ailesi aramızı bozdu görüşmemizi istemedi.Sırf o an işsizim diye.O kadar annesini aradım ailem gelsin tanışalım konuşalım anlaşalım yok.Sonra yeşilçam fillerindeki gibi kızın babası aradı beni kızımın peşini bırak ben senin gibileri iyi bilirim diye.Kızla isteyeme istemeye bitirdik.Şu an evli.Uzun süreler acısını çektim.Psikolojisini etkiliyor insanın ama zamanla da geçiyor.Umarım hobin ya da sürekli uğraşacağın birşeyler vardır.Kafanı başka yere yönlendirmen gerekiyor.Zamanla da başka kızlarla vakit geçir ciddi olmasa bile.Toparlayacaksındır.

• quote:

aga ne dicen işte bir hevesle gitti işler ciddiye binince görürüm onu buna verdiğim 1300 tl vardı onu istedim onu bile veremedi sevgiliside biliyor oda ödeyemedi ne bilim aga ya

Alıntıları Göster

bunlar da salak mı ? Hem maddiyatçılar hem de gittiği kişi senin 1300₺’ni ödeyemiyor çok ilginç..

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf_Ozkan

Sen değil kalbin saf hocam. Hayırlısı olmuş, inan bana gerçek yüzünü görmüş oldun. Nikahı bassaydin 2 sene sonra, neden 5 sene bekledin diyenler cidden bu kızla evlenilir mi sizce? Kurtulduğun için şükret hocam, unutulur elbet.

Hocam evet gerçekten safım , çevrem de bunu diyor. Hani sadece bana yaşattıklarını anlattığım için kendimi kötü hissettim.

Kendi ilişkimizi ve aramız da konuşulan hiç bir özelini anlatmadım. Ama yine huzursuz oldum.

Belki de yıllar sonra işsiz kalacağım ve bu sırada beni terkedecekti en iyisi yalnızlık gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Öncelikle geçmiş olsun.5.5 sene hiç az değil.Benim de başıma benzer bir durum gelmişti.1 yıllık ilişkim vardı deli gibi sevdiğim aşık olduğum.Kızın ailesi aramızı bozdu görüşmemizi istemedi.Sırf o an işsizim diye.O kadar annesini aradım ailem gelsin tanışalım konuşalım anlaşalım yok.Sonra yeşilçam fillerindeki gibi kızın babası aradı beni kızımın peşini bırak ben senin gibileri iyi bilirim diye.Kızla isteyeme istemeye bitirdik.Şu an evli.Uzun süreler acısını çektim.Psikolojisini etkiliyor insanın ama zamanla da geçiyor.Umarım hobin ya da sürekli uğraşacağın birşeyler vardır.Kafanı başka yere yönlendirmen gerekiyor.Zamanla da başka kızlarla vakit geçir ciddi olmasa bile.Toparlayacaksındır.

Arkadaşlarım var hocam , hobim sürekli uğraşım yok. Eğer ben üstelesem konuya aileler girecekti üstelemedim. Muhtemelen ilerleyen seneler de evlenip belasını bulur.

Bi ara çok etkilendim ayrılmak kötü , fakat iyi yönleri de var kendi benliğimi bulup , kendim için yaşamak.

bir de çok sevdiğim birinden böyle kazık yemenin verdiği olgunluk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timucinkalorifer -- 22 Temmuz 2021; 19:16:55 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.