Şimdi Ara

Çok mutluyum çok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2 yıl önce ümraniyede sevgilim vardı o zamanlar 13 yaşındaydım 2 hafta boyunca çıkma teklifi yapmak için uğraştım kızarıp morardım her neyse güzel anılarımız oldu ben bu kızı bir çöp, pislik her ne denilirse artık işte uğruna terkettim kötü sözler sarfettim tabi o zamanlarda neyin ne olduğunu kavrayamıyordum neyse ordan ayrıldıktan sonra taşındık ben bu kızı unutamadım 2 yıldır düzgün bir ilişki kurmadım kimseyle flörtleşmeler oldu bu kıza hep ulaşmaya çalıştım en sonunda buldum özür diledim çok çaba sarfettim kendimi affettirmek için oda bir daha böyle olmayacağına söz ver gibisinden birşey dedi neyse konuşmaya devam ettik kız meğersem taşınmış o yüzden hiç bir türlü ulaşamamışım her yolu denemiştim neyse nerde oturduğunu sordum şansa bak ki benim evimin 15 dakika mesafesinde bir yere taşınmış yürüyerek nasıl mutlu oldum anlatamam tabi bunları konuşurken bir yığın eski şeylere dair konuşma geçti sordum işte bir ara buluşalım mı diye olumsuz cevap bekliyordum oda olabilir boş bir günüm de buluşuruz dedi acayip sevindim tabi hala biraz soğuk davranıyor kırgın davranıyor ve de sevgili değiliz ama olsun hala çekildiğimiz onlarca resim her hatırayı saklıyorum

Özet : çok mutluyum imlaya dikkat etmedim anlam bozukluğu olabilir uykum var uğraşamam

• sizde mutlu olursunuz inşallah
  • Yav he he
  • 15 yaşında olduğunu öğrendik böylece.
  • Hayirlisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrimleşmemiş maymun

Yav he he

yemin ederim yalan söylemiyorum csb yazsaydım adam akıllı yazardım mesajları çeker atardımda yapamam inanıp inanmamak senin elinde herkesi kendin mi sanıyorsun

@Carrier has arrived
    daha öncede söylemiştim sorsan söylerdim zaten

@INVESTGN DISCOVERY
    amin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofıeld -- 14 Ocak 2014; 23:45:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofıeld

quote:

Orijinalden alıntı: evrimleşmemiş maymun

Yav he he

yemin ederim yalan söylemiyorum csb yazsaydım adam akıllı yazardım mesajları çeker atardımda yapamam inanıp inanmamak senin elinde herkesi kendin mi sanıyorsun

@Carrier has arrived
    daha öncede söylemiştim sorsan söylerdim zaten

Alınma arkadaşım şaka yapıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sanırım Çok şanslıyım
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • senin hayatin yalan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 13 yaşında ne kırgılınız vardı la saçını çekip yüzüne balgam mı attın.

Yoksa eteğini kaldırıp kaçtın mı la.

15 yaşında ki kızın boş günü ajandasınada baktımı

Yeni nesil çok fena.
  • quote:

Beyler 2 yıl önce ümraniyede sevgilim vardı o zamanlar 13 yaşındaydım 2 hafta boyunca çıkma teklifi yapmak için uğraştım kızarıp morardım her neyse güzel anılarımız oldu ben bu kızı bir çöp, pislik her ne denilirse artık işte uğruna terkettim kötü sözler sarfettim tabi o zamanlarda neyin ne olduğunu kavrayamıyordum neyse ordan ayrıldıktan sonra taşındık ben bu kızı unutamadım 2 yıldır düzgün bir ilişki kurmadım kimseyle flörtleşmeler oldu bu kıza hep ulaşmaya çalıştım en sonunda buldum özür diledim çok çaba sarfettim kendimi affettirmek için oda bir daha böyle olmayacağına söz ver gibisinden birşey dedi neyse konuşmaya devam ettik kız meğersem taşınmış o yüzden hiç bir türlü ulaşamamışım her yolu denemiştim neyse nerde oturduğunu sordum şansa bak ki benim evimin 15 dakika mesafesinde bir yere taşınmış yürüyerek nasıl mutlu oldum anlatamam tabi bunları konuşurken bir yığın eski şeylere dair konuşma geçti sordum işte bir ara buluşalım mı diye olumsuz cevap bekliyordum oda olabilir boş bir günüm de buluşuruz dedi acayip sevindim tabi hala biraz soğuk davranıyor kırgın davranıyor ve de sevgili değiliz ama olsun hala çekildiğimiz onlarca resim her hatırayı saklıyorum

Özet : çok mutluyum imlaya dikkat etmedim anlam bozukluğu olabilir uykum var uğraşamam

Beynim yandı ty..

• allah mutluluğunu arttırsın
  • Tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: TYLER*

13 yaşında ne kırgılınız vardı la saçını çekip yüzüne balgam mı attın.

Yeni nesil çok fena.

kızla uzun süre çıktım ulan o zamanlar yaşımız küçük diye salak mı zannediyorsun milleti boş günü olduğunu bizde biliyoruz 2 yıldır görüşmemişim kötü bir şekilde ayrılmışım ne bekliyordun

@-İstanbullu-
    ben siz değilim canım

@mrsmrc
    Amin seninde :)

@Zig Zag
    tekrardan bir okudum da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofıeld -- 14 Ocak 2014; 23:50:50 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TYLER*

13 yaşında ne kırgılınız vardı la saçını çekip yüzüne balgam mı attın.

Yeni nesil çok fena.

kızla uzun süre çıktım ulan o zamanlar yaşımız küçük diye salak mı zannediyorsun milleti boş günü olduğunu bizde biliyoruz 2 yıldır görüşmemişim kötü bir şekilde ayrılmışım ne bekliyordun

@-İstanbullu-
    ben siz değilim canım

Yaş 15 zeka uzay.

Çok büyümüşsün abi kusura bakma ben yaptım sen affet.

• quote:

Beyler 2 yıl önce ümraniyede sevgilim vardı o zamanlar 13 yaşındaydım 2 hafta boyunca çıkma teklifi yapmak için uğraştım kızarıp morardım her neyse güzel anılarımız oldu ben bu kızı bir çöp, pislik her ne denilirse artık işte uğruna terkettim kötü sözler sarfettim tabi o zamanlarda neyin ne olduğunu kavrayamıyordum neyse ordan ayrıldıktan sonra taşındık ben bu kızı unutamadım 2 yıldır düzgün bir ilişki kurmadım kimseyle flörtleşmeler oldu bu kıza hep ulaşmaya çalıştım en sonunda buldum özür diledim çok çaba sarfettim kendimi affettirmek için oda bir daha böyle olmayacağına söz ver gibisinden birşey dedi neyse konuşmaya devam ettik kız meğersem taşınmış o yüzden hiç bir türlü ulaşamamışım her yolu denemiştim neyse nerde oturduğunu sordum şansa bak ki benim evimin 15 dakika mesafesinde bir yere taşınmış yürüyerek nasıl mutlu oldum anlatamam tabi bunları konuşurken bir yığın eski şeylere dair konuşma geçti sordum işte bir ara buluşalım mı diye olumsuz cevap bekliyordum oda olabilir boş bir günüm de buluşuruz dedi acayip sevindim tabi hala biraz soğuk davranıyor kırgın davranıyor ve de sevgili değiliz ama olsun hala çekildiğimiz onlarca resim her hatırayı saklıyorum

Bende zamanında 11 12 yaslarında ilk sevgilimden 2 yıl sonra ayrılmıştım 2 yıl sonra kürkçü dükkanı misali geri döndüm ve 8 senedir nazar değemesin süper bi ilişkim var. Darısı başına

• busvas kullanıcısına yanıt
    hadi ya çok iyiymiş maşallah taktir ettim valla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.