Şimdi Ara

ÇOK ÖNEMLİ DERS NOTLARIM GİTTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin. Laptop umunda sorun vardı format atmam gerekti format öncesi önemli 55 gb lık mimarlık notlarımı D ye aldım. Sonra boot olarak başlatıp temiz kurulum için format ekranında C yi biçimlendirirken D yi biçimlendirmişim notlarım gitti sonra C yide biçimlendirip kurulum yaptım.

Disk drill, getdataback, stellar data recovery, racuva, easeus ile tarattım asla birşey bulmuyor napıcam yardım edin

• Disk SSD mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Easy Recovery pro deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parcapincik

Disk SSD mi ?
    hayır hdd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Din Djarin

Easy Recovery pro deneyin.
    o programında diğerlerinden bir farkı olduğunu düşünmüyorum
  • Easeus recovery deneyebilirsin. Eski partition yani format atılan bölümü geri getirebilirsin oradan. Bilgilerin üzeriine bir şey yazmadıysan (harddisk) bilgiler geri gelecek.

Eski format atılmış bölmeleri için daha ilerisi olarak EaseUS Partition Recovery var (EASE partition master içinde). Eski format attığın bölmeyi buradan alabilirsin, yukarıda ki gibi yapmadıysan.
    www.easeus.com
    How to Recover Data from Deleted or Lost Partition - EaseUS
    https://www.easeus.com/datarecoverywizard/recover-lost-partition.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 21 Nisan 2020; 12:30:20 >

• PRADETORX kullanıcısına yanıt
    Mekanik diskte Low Level Format atmadan yada tam format atmadan veriler silinmez sadece indexten silinir üstüne birşey yazdırılana kadar durur aslında, ssd mi diye sormamin nedeni oydu, verdiğin programların hicbiri ile birşey bulamamış olması cok enteresan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PRADETORX kullanıcısına yanıt
    Düşüncenize saygım var ama madem tavsiye istiyorsunuz veriliyor ve buna cevabınız bu ise ne yaparsanız yapın. yardımcı olacak adamin vay haline.

ben 4-5 yıl önce atılmış formattan bu program ile dünya dosya kurtardım. keyfe keder söylemiyoruz. Bizlerin tecrübeleri sizin gibi arkadaşlara yardımcı olmak için.
  • cevaplarınız için sağolun ama easeus bile bulamadı format ekranında biçimlendirdiğim için mi bilmiyorum ama asla dosyalarımı bulmuyor sadece daha önce yüklediğim programlara ait fotoları buluyor çok ilgiç gerçekten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.