Şimdi Ara

Çok pişmanım yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler şimdi ben uluslararası ticaret ve finansman okuyorum bu sene kazandım 2.öğretim afyon. Kız arkadaşım başka ilde. Onu ziyarete gittim hafta sonu ve çok üzüldüm ben çok kötü bir yerdeyim
    ilk girişimde kazandım ve fen bölümü mezunuyum. Tm den tercih yaptım hiç çalışmadan. Bu bölümü yazdım geldi. Ama kafam çok karışık. Şimdi tm bölümü olduğu için bu sene edebiyat ve mat var. Bunlara yüklenip tekrar girsem ve bu sene 160bininci olduğum sınava tekrar girip 70bine getirebilir miyim? Hiç çalışmadım edebiyata falan 160bin geldi. Lütfen fikir verin çok zor ayrı okumak. Not:ilişkimiz birkaç ay değil basit bir ilişkide değil.

• Muhtemelen biliyorsun ama, alan dışı tercih olduğu için puanın kırılacak. Ayrıca bu sene yerleştiğin için de okul puanın yarı yarıya düşecek. Bunlara rağmen eğer çalışırsan gayet tabi kazanabilirsin. Eğer çok zor geldiyse tekrar dene derim, tercih senin..
  • şuanda bunu yapman zor gibi görünüyor.Öncelikle arada oluşacak puan farklarını kapatman için ekstra çalışman gerekecek.Dershane şart sana durumun kritik bana göre okulu bırakıcaksın eve geçip kendini eve kapatman gerekicek bunları göze alabiliceksen neden olmasın bana kalsa 1 yıl okulunu oku belki alışabilir ve durum kabullenebilirsin bende seninle aynı durumdayım ama ilk yılımı iyi kötü okudum bu yıl sınava giricem hiçbir kesinti olmadan.
  • yorumlar için teşekkür ederim up
  • kız arkadasının yanına gecmek ıstıyorsan dgs sınavları falan var bi araştır derim düzeltiyorum dgs değil yatay geçişti galiba yani ilk dönem notların iyi olursa başka bir üniye geçebiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scbcab -- 26 Eylül 2011; 23:45:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pislix

kız arkadasının yanına gecmek ıstıyorsan dgs sınavları falan var bi araştır derim düzeltiyorum dgs değil yatay geçişti galiba yani ilk dönem notların iyi olursa başka bir üniye geçebiliyorsun

kendi bölümümden başka bölüme gecis oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahri999

quote:

Orijinalden alıntı: Pislix

kız arkadasının yanına gecmek ıstıyorsan dgs sınavları falan var bi araştır derim düzeltiyorum dgs değil yatay geçişti galiba yani ilk dönem notların iyi olursa başka bir üniye geçebiliyorsun

kendi bölümümden başka bölüme gecis oluyor mu?

Baska bolume gecis olmuyor diye biliyorum. Baska bolum ayni uni icinde oluyor diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.