Şimdi Ara

Çok sevdim, yardım edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olay biraz uzun ama sıkılmadan okursanız bir çözüm yolu gösterebilirsiniz umarım;

Üniversiteye yeni başlamıştım; Burası başlangıç
    İlk dönemin bitmesine az kalmıştı. Güzel bir kız gördüm. En başta sadece beni güzelliği etkilemişti. Kız Orduluydu. Bende öyle karizmatik yakışıklı biri sayılmam. Bir süre sadece takip ettim ve arkadaşlık isteği yolladım. Kabul da etmedi redde etmedi. Bir süre bekledi (1 hafta kadar). Daha sonra arkadaşım benim yerime "slm" diye mesaj yollamış. Onada cevap gelmedi. Daha sonra cesaretimi toplayıp "seninle biraz konuşmak istiyorum" gibisinden şeyler yazdım, bu sefer cevap verdi. Biraz tanımak amaçlı konuştum, örneğin nerelisin,kardeşleri vb basit sorular. Arada bir "burdan böyle konuşmanın doğru olmadığını, arkadaşlar aracılığıyla arkadaş olabiliriz" gibisinden şeyler yazıyordu. Bende aşırı üstelemedim. Bir süre yazmadım. Zaten oda benim sınıftan başka birinden hoşlanıyormuş.

2.Dönem Başladı; Gelişme
    Üniversiteye tekrar gelince yine bir "slm" diye mesaj attım, ama bu seferde yine öyle dedi. Bende sinirlenmiştim artık. "Tamam ozaman, iyi geceler" diyip olayı kapatmıştım.

Kızlar banktaydı, arkadaşımla yanlarına gittik, doğrusu o bastı gitti bende peşine takıldım(çekiniyordum). Ben kızın karşısına oturdum, oda hafif çapraz duruyordu. Ortam iyidi.O gün öyle bitmişti.Kızdan ilgi çekmek için, gizemli ve çözülmesi gereken biri olmak için kantinde karşısında başka kızlarla takılıp gülüşüyorduk.Galiba işe yaradı(emin değilim), artık kızı gördükçe selam veriyordum, oda alıyordu. Bir gün selamı kestim aniden.Arkadaşımla yürürken karşıdan kızlar geliyordu. Yan yana gelince kız selam vermiş tabi ben karşılık veremedim. Çünkü o ara dalgındım. Bende epeyce pişman oldum. Daha sonra Kızlar yine o bankta oturuyorlardı. Cesaretle gittim yanlarına ve oturdum. Normal muhabbetler ediyorduk, bana arkadaşımın eski kız arkadaşını, sınıftan bir kaç kızı ve o takıldığım kızı muhabbet arasında kişiklerini sordular. Daha sonra ders muhabbetleri oldu, bende kendi ders programını fazla bilmiyormuş gibi yaptım. Kızda bizim ders programını bayağı bir iyi biliyormuş. Bende "Bizim programı bizden iyi biliyorsun" daha sonra "1 kişi için neler yapıyoruz mu yoksa 1 kişi nelere kadir mi" gibi birşey söyledi. Ben o çocuktan şüphelendim biraz. Daha sonra muhabbet arasında ayağı ayağıma deydi. Pardon dedi. Bütlere kalmıcağım için arkadaşı kıza şöyle bir omuz attı(1 şey dedi). O gün öyle bitti.

Son 3 gün kaldı: Bu sefer arkadaşı beni faceden ekledi, bende kıza tekrar istek yolladım. Bu sefer kabul etti. Muhabbetler ordanda devam etti.

Son 2 gün kaldı: 2. öğretim olduğumuz için gündüz kızdan telefon numarasını istedim, oda "Volkan su an numaramı vermenin doğru bişey oldugunu sanmıyorum seni tanımıyorum tm arkadaş olarak iyisin filan ama bilmiyorum yani" ve bende bişeyler yazdım benim için sıkıntı yok falan yazdım oda tekrar "Yani su an için yanlış olduğunu düşünüyorum arkadaşlık biraz daha eskiye dayansaydi verebilirdim ama su an seni pek tanımıyorum ama yanlış anlama tanıdığım kadarıyla iyi birisin orda sıkınti yok ama erken" yazdı bana. O gün son defa okula gidince biraz soğuk davrandım, sanki oda soğuktu o gün uzaktan vedalaşıp ayrıldık.

Öylece okul bitti.Onlarında okulu komple bitti. Son sınıflardı. Aynı yaştaydık.Bu arada arkadaşına sorduğumda o çocukla muhabbetleri çoktan bitti demişti. Yani banktaki muhabbetlerde falan bitmişti galiba.

Yaz başladı; Bayağı bir gelişme
    Faceden muhabbettimiz 8 gün kadar devam etti. Faceden şakayla karışık geç yazıyon dedim, oda faceye fazla giremiyorum dedi. Fırsat bu diyerek tekrar telefon numarasını istedim. Bu seferde "Zararını görmedim, daha görmem" gibi bişeyler yazarak telefon numarasını verdi.
    Artık whatsappa geçtik ordan sohbet ediyorduk. Ama o ilk yazmıyordu hiç. Ben bir ara ing notumu öğrenemedim. Bu bahaneyle kıza okula gitcekmisiniz diye sordum. "evet" falan dedi. Hocaya gidip böyle böyle dermisiniz dedim. Tmm dedi. Akşam ilk sefer o yazdı bu sefer. Uğraşmışlar vs.
    Zaman öyle muhabbetle falan geçti. Ramazanda arada bir sahura kadar sohbet ediyoduk. Bir ara hattım kırıldı diyerek faceden benim telimi istedi.Ama yeni hat almak 1 saat sürdü soruncada bir şekilde hallettim dedi. sanki muhabbet açmak amaçlı yazdı gibi.
    Yine bir ara yanlışla aradım :) . Tel falan bozuk diyerek bahane uydurdum. O gün whatsapp durumumu sordu. "Kim bu yenge, tanıyormuyuz " gibi şeyler dedi. E tabi bende biraz üzüldüm yenge diyince. Biraz üstü kapalı onu anlattım. Ogünde öyle bitti.

Bir süre sonra birisi eski öğretmen hesabıyla sevgili durumlarını sormuş vs. Bana şu şu kişi tanıyonmu dedi. anlamadım falan dedim. Muhabbet biraz kızgınlaştı. Hafif tartışmaya döndü. Bana "Bisey demiyorum daha dicemi dedim bnden uzak durun başka bisey istemiyorum sen anladin" diye yazdı. Bende 1 gün sonra sinirin geçtimi yazdım. Cevap vermedi. 2. gün tekrar biraz uzun bir şekilde konuşmak istiyorum gibisinden yazdım. Sadece "tmm" dedi. Daha sonra bu yazının sonunda bir mesaj yazcam. Onu yolladım. Cevap olarak "Dusuncem filan yok volkan hep arkadas olarak gordum seni fazlası olmadı hiç seni kirmamaya çalıştım her zmn selamimi esirgicek değilim düşmanlığı bnde sewmiyorum ama elinden geldiğince uzak dur bnden senden tek isteğim bu" yazmak oldu. Faceden çıkarttım. 1 ay kadar konuşmadık.

Daha sonra slm amaçlı normal bir muhabbet yazdım. Bir ara samsuna gelirsem konuşuruz diye dışarıya falan davet ettim yine yukardaki gibi yanlış olduğunu söyledi.

Daha sonra yine bir süre sonra doğum günüydü. O gün normal bir şekilde muhabbete başladım. En sonunda doğum gününü kutladım. "Cokk teskkur ediyorum saolasin" yazdı. Daha sonra çalışmayamı başladın dedim. oda "Hehe ewt de sen bu kadar bilgiye nerden sahipsin maslhh :)" yazdı. Bende sosyal ağdan şansa gördüm diyerek kıvırdım :). o gün öyle gitti.
    Bir süre sonra whatsapptan bir soru amaçlı mesaj yazdım. daha sonra faceye geçtim. Bilerek benim whatsapp bozuldu dedim. Faceden konuştuk. O sıra arkadaşlık isteğini yine yolladım. yine kabul etti. Tabi benim kalbim yine yerinden fırlıcaktı. Okullar tekrar açıldı. O ara arkadaşına mesaj yazdım ama bu sefer arkadaşı sanki soğuk davrandı mesajları geç cevapladı. Konuşmaya isteği yoktu sanki. 5-6 mesaj 3 gün sürdü işte :) .

Yani anlıcağınız ben kıza sırılsıklam aşık oldum. Görünce kalbim fırlıcak ve göğsüm ağrıyor. Hatırlayınca duygulanıyorum. Eskiden mesajlardada hep güzel gülüşmeli geçiyordu muhabbetimiz. Nolur yol gösterin. Muhabbet etsek ederiz. Ama ne konuşacağımı bilmiyorum artık. Whatsapp duvarına yazdığı şarkı sözlerinden şarkıları bulup anlam çıkartmaya çalışıyorum, o kadar aşık oldum :)

Burası yukarda belirttiğim mesaj (Kısaltamadım aynı olsun diye);
    O mesaj = (En başta sana karşı hiçbirşey hissetmemiştim, sadece kız arkadaşım ol istemiştim. Ama o zamanlarki benim ters davranışımı terslemen kafama takılmıştı çünkü zaten güzeldin, ama kendinide korumayı bilebilen düzgün bir kız olman ilgimi çekmişti. İlk zamanlarda sende sezdiklerim: arkadaş konusunda seçiydin, espirili, dinamik ve hareketli bir ruhun vardı, iyimserdin. Sana karşı hiçbir kıza hissetmediklerimi hissetmeye başlamıştım. Ama sen bana karşı birşeyler hissetmiyordun. Bende sana tekrar yakınlaşmaya çalıştım ama bu sefer düzgün. Yakınlaştımda. Ama sen hala sana karşı birşeyler hissettiğimin farkındaydın. Aramızı mümkün oldukça arkadaş gibi tutmaya çalıştın. Bende sohbeti hiçbir zaman koparmak istemedim. İlk önce faceden ekledim, sende kabul edince bir umut doğmuştu bana, bir süre sonra sadece net paketi kullanacağım için görüşemicektik bende telefon numaranı almaya çalıştım, sende ilk seferde beni kırmadan arkadaş olarak daha fazla tanımam lazım dedin bende bişey demedim, çünkü hoşuma gitti. Zordun ve kendini koruyordun. Tekirdağa gelince faceden muhabbetler yavaş gidince fırsat bilip  tekrar denemek istedim ve bu sefer verdin. İyi güzel ordan sürdürdük muhabbetimizi. Ben arada durumlardan bazı mesajlar atmaya çalıştım sana, konuşmadada ince mesajlar vermeye çalıştım. Sende bir ara sormuştun kim bu yenge diye, işte sen yenge diyince ben bayağı üzülmüştüm. O günde sana bazı mesajlar verdim. Seni tarif etmeye çalıştım. Bir süre normal muhabbet devam etti. Sonra senin serhat diye bir çocuktan hoşlandığını duyunca ve  geçen gün bana o öğretmen iftirasını  atana kadar iyidim. O gün benim için yer yerinden oynadı. Ve burdayız. Anlıcağın ben sana gerçekten aşığım ve seni gerçek anlamda sevmek istiyordum. Olmadı. Benim okul kaydımı buraya aldırma ihtimalim var. İşte bu yüzden hiç değilse diyorum. Hiç değilse dost ve arkadaş kalalım. Sen ne düşünüyorsun, seninde en baştan beri düşüncelerini alabilirmiyim acaba? Lütfen azıcıkta olsa hatırım varsa bunuda tmm diyerek geçiştirme.)

Şimdiden Teşekkür Ederim!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkanc7 -- 5 Ekim 2015; 11:00:16 >

• Ah be kardeşim emeğine harcadığın zamanına değmez üzme kendini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sal gitsin.

• Ulan bu ne çetrefilli olaymış arkadaş :/
    Dostum bu kız sana yar olmaz gibi gereksiz muhabbeti çok uzatmışsın red yesen ne olacak ki emin ol yoluna devam ediyorsun yani daha nerede göreceksin.
    Olgun bir adam ol ve içindekileri söyle. Böyle sürekli pofpoflarsan işin zor
  • Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim. Aynen son bir defa çağırıcam. Gelirse yüz yüze konuşmak daha etkilidir zaten. Herşeyi söylücem. Gelmezsede zaten bitmiştir artık
  • Cocuk musun kardeş sen kız seni sallamıyor bile boşver unut gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşver unut gitsin kardeşim. Eğer bu kızla senden bir çift olsa bile ben bu ilişkinin sonunu şimdiden burada yazarım. Boşver gitsin. Arkadaş olarak takıl ne azalt alakanı ne de fazla bir olaya bürünsün. Kazanan sen olursun. Devam ediyim mi dersen çok seviyorum? Et, tecrübe kazanırsın, oturur ağlarsın acısını yaşarsın ama o kadar. Daha fazlasını bekleme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Zaten bırakmaya karar verdim. Ayağıma kısmet geliyor onu bile kaçıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordunun insanından uzak durun..

• olmaz bu iş salla birader bu kızı kalp ağrısı 2 sn geçer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.