Arkadaşlar bi sevgilim var ama birileriyle aldatmak istiyorum.Kızı çok seviyorum ve düşündükçe kendimden utanıyorum çünkü o da beni seviyor.Ama aklımın bir köşesini bir kurt gibi kemiriyor bu düşünce.Bazen fikirlerimin hastalıklı olduğunu düşünüyorum.Çoğu sevgilimden bu yüzden ayrıldım.Hep bu düşünce kafamda var oldu.Evet biraz farklı bir düşünce belkide değil.Herkeste olan bir düşünce mi bu yoksa tedaviye veya ona benzer bi çıkış yoluna mı ihtiyacım var.Anlayamıyorum bir türlü çünkü düşüncelerim bazen normal geliyor bazen aşırı uç bunun dengesini kuramıyorum..
Bir an önce tedavi görmeye başlamalısın.
quote:
Orijinalden alıntı: Seyitist
Ben sana ne diyim şimdi
quote:
Orijinalden alıntı: Seyitist
aynı durumda bi arkadaşım war. benim de onun kafasını kırasım war.
abaza
quote:
Orijinalden alıntı: SuperSadist
Kafasını kırmadan önce bir kere sordun mu neden böyle düşünüyorsun diye?
quote:
Orijinalden alıntı: 25th November
quote:
Orijinalden alıntı: SuperSadist
Kafasını kırmadan önce bir kere sordun mu neden böyle düşünüyorsun diye?
Hayır kesin olarak kendime abaza demem.Çünkü karşımdaki kim olursa olsun ona değer veririm.Cinsel obje olarak asla bakmadım kızlara.Hep yanımda olsunlar istedim.Yoldan hani yaka bağır açık bir kız geçsin yanımdakiler bakar ama ben asla bakmamışımdır.Çünkü yetiştirildiğim aile içinde bana bu terbiye verilmiştir.Ben babamı az gördüğümden kadınlar arasında büyümüşümdür ve kadınlara nasıl davranılacağını,ne söyleneceğini çok iyi bilirim.Ve kesinlikle abaza detirtmem kendime.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Buff R+
abaza
Hayır kesin olarak kendime abaza demem.Çünkü karşımdaki kim olursa olsun ona değer veririm.Cinsel obje olarak asla bakmadım kızlara.Hep yanımda olsunlar istedim.Yoldan hani yaka bağır açık bir kız geçsin yanımdakiler bakar ama ben asla bakmamışımdır.Çünkü yetiştirildiğim aile içinde bana bu terbiye verilmiştir.Ben babamı az gördüğümden kadınlar arasında büyümüşümdür ve kadınlara nasıl davranılacağını,ne söyleneceğini çok iyi bilirim.Ve kesinlikle abaza detirtmem kendime.
Alıntıları Göster
arada bir aldatacan canim her gun seftali kebap yenir mi ? bazen ozliyecen ozletecen
quote:
quote:
abaza
Alıntıları Göster
dostum sakın aldatma tut kendini.. onun senin aldattığını düşünsene ne kadar kötü olursun değilmi
quote:
Orijinalden alıntı: Jeak
dostum sakın aldatma tut kendini.. onun senin aldattığını düşünsene ne kadar kötü olursun değilmi
Alıntıları Göster
Tedavi arıyorsan dinin yeter kardeşim.
Şimdi hemen yobaz diye başlar bazıları.
Bu kadar kör olmayın, bunlar şeytanın vesveseleri yahuuuu.
quote:
Orijinalden alıntı: Jeak
Alıntıları Göster
Aldatmak değil de, sevgilimin yanında başka bir kızın lafını edince acayip sinirleniyor. Kıskandırmak öyle hoşuma gidiyor ki
quote:
quote:
abaza
Alıntıları Göster
sebep nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: Light_Velocity
Aldatmak değil de, sevgilimin yanında başka bir kızın lafını edince acayip sinirleniyor. Kıskandırmak öyle hoşuma gidiyor ki
Alıntıları Göster
Demekki neymiş sevgilin senin istediklerini karşılayamıyor yada sen doyumsuzsun
quote:
Orijinalden alıntı: Dx
Demekki neymiş sevgilin senin istediklerini karşılayamıyor yada sen doyumsuzsun
Alıntıları Göster
Sevgi görmedin mi küçük yaşlarda, itilip kakıldın mı?
Çok ciddiyim.
quote:
Orijinalden alıntı: Shift41
sebep nedir?
Alıntıları Göster
Sacmalama seviyomusun ? seviyorum diyosun ozaman etrafa bakma yoluna devam et
quote:
Orijinalden alıntı: Angry Again
Sacmalama seviyomusun ? seviyorum diyosun ozaman etrafa bakma yoluna devam et
Alıntıları Göster
imzam
Gerçekten seviyosan aldat(a)mazsın bence.(zor durumlar için eller aldatma sayılmaz.aslında hiçbi zaman sayılmaz)
Ulan biz sevgilimiz olsun diye kırk takla atıyoruz adamın yaptığına bak hey güzel allahım adalet mi bu ilerde hiçbi kız sana bakmasın da o zaman görürüm seni