Şimdi Ara

Çok yüksek puanlı bir lise hedefiniz yoksa boşa çalışıyorsunuz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi 9.sınıfta olan biri olarak nakilsiz 461 ile gittiğim liseye nakille en düşük 437 puanlı biri geldi.23 puan fark. Adalet mi şimdi ? Hadi onu geçtim 10 da 382 11de 356 12de 294 puan ile almak nedir ? Bulunduğum şehirde en yüksek anadolu lisesi nakilsiz taban puan 476 9.sınıf için .Ama 10.sınıf için 443 11.sınıf için 382 ? En yüksek fen lisesi ise nakilsiz 485 ile aldı şimdi 460 ile alıyor 9.sınıfta.11.sınıfta 452 ? Eğer İstanbul gibi şehirlerde yaşıyorsanız az da o lsa şanslısınız , eğer 490 lık bir lisedeyseniz en fazla 10 15 puan düşük biri lisenize gelebiliyor.Ama tabi puanınız benim gibi 460 olursa boş yere çalışmıssınız demektir. Sonuç olarak kendinizi sınav için kasmayın, 9.sınıfta kötü bir liseye gittiyseniz 10 , 11 , 12 de kesin 9.sınıftaki puana göre yüksek bir lisede olacaksınızdır.Zaten liselerin önemide pek kalmadı.Bir lisede 10 yılını dolduranlar gelecek sene o okulda olamayacak galiba ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alihan03881 -- 6 Kasım 2014; 23:02:53 >

• Hangi liseden bahsediyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonicTheHedgehog

Hangi liseden bahsediyorsun
    Kayserideki liseler için yazdım.Ama bu durum tüm Türkiye için geçerli.
  • Sanırım tam anlaşılmadı dediklerim .Bu benim lisem.İngilizce bölümündeyim , puanın ne kadar düştüğünü görmektesiniz.
     Çok yüksek puanlı  bir lise hedefiniz yoksa boşa çalışıyorsunuz!
    Ve 10,11,12 de ki alım puanı.Denilecek bir şey yok heralde.

Ve Kayserinin 9.sınıfta 488 ile alan en yüksek lisenin nakil sonrası puan durumu :
    Boşyere çalışyorusunuz 8.sınıf gençleri !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alihan03881 -- 10 Kasım 2014; 22:52:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.