merhaba arkadaşlar. kendimi uzun zamandır çok kötü hissediyorum. ama bu sene çok kötüyüm. hiçbirşeyden zevk almıyorum ,insanlara derdimi anlatamıyorum ,çok karamsar ve mutsuzum. içim sıkılıyor hep. derslere konsantre olamıyorum herkese ister istemez zarar veriyorum. kendimi çok değersiz hissediyorum. hiç bir his olmuyor içimde. mesela birine araba çarpsa hiçbirşey yokmuş gibi bi his oluyor içimde. bide fazla detaylara giremiyorum ,çünkü beynim duruyor sanki bütün kelimeleri unutuyorum. hiçkimseyle muhabbet kuramıyorum doğru düzgün. normal hayatımda okulda arkadaşlarıma neşe kaynağı gibi görünsemde ,sadece dıştan öyleyim. içim sanki terkedilmiş bir kasaba gibi. psikiyatriye gidiyorum ilaç verip yolluyorlar ve uyku ,uyuşukluk ve bağımlılk yapmaktan başka bir işe yaramıyor. arkadaşlar ben doğal yolla azda olsa azaltmak istiyorum. artık dayanamıyorum cidden. intihar etmek istiyorum cidden ama sevdiklerimi düşünüyorum hep. lütfen yardımcı olun bana...
Çevremle ilişkilerimde aynı sayılırız ve buyuk bir problem oldugunu düşünmüyorum. İşlerinde başarılı olmaya çalış. Yaşını bilmiyorum ama kelimeleri unutmak da neyin nesi? Görüyorum ki sen kendi durumuna itiraz edebilecek bir iradeye sahipsin ve bunlar kapasiteye, çalışkanlığa, beceriye ve marifete delalet eden olgular. Herkesin hayatında bunalıma girdiği dönemler olur ama sabredenler gerçek kazananlardır. Kendini göster etrafa. Gücünü, becerilerini... Son olarak biraz maneviyat kardeşim. İntiharı düşünebilmen bile ne menem boşlukta oldugunu gosterir. Lafı dine diyanete bağlamak istemiyorum :) ama biraz maneviyat kardeşim . İnsallah bu da gecer ve bir gün bu yazdıklarına gülüp geçersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
hocam ilgilendiğiniz için ilk başta teşekkür ederim. yaşım 17. kelimeleri unutuyorum derken söyleyecek kelimeleri toparlayamıyorum. iş ,eğitim hayatında başarılı olmaya çalışıyorum. ama benim istediğim sadece mutlu bir hayat. sadece bu umarım geçer herşey hocam.. tek isteğim bu..