Bildirim
çökmüş windows tan resim kurtarma
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
format çekilen pc den bile veri kurtalıbiliyor.eğer format çekmediysen iç sıkıntı olmaz.windowsu yeniden formatsız olarak kur resimler karşında. -
vindows u kuracağın diskin üzerinde ise dosyalar arkadaş açıklamış zaten yok başka disk üstünde ise formatlasanda sorun olmaz
bide cd den çalışan sistemler var pardus 2008 çalışan cd gibi bunlarıda kullanabilirsin -
eyvallah arkadaşlar hayatımı kurtardınız çok sağolun
pek teknolojiyler aramyokta sizin içn kolay olabilir ama ben pek anlamıyom
çok sağ olun -
benim boyle bi sorunum yokta oldu diyelim yorumlari fazla anlamadim format atmadan windows nasil kuruluyor ilk defa duyuyorum :D -
quote:
Orjinalden alıntı: fox-mete
benim boyle bi sorunum yokta oldu diyelim yorumlari fazla anlamadim format atmadan windows nasil kuruluyor ilk defa duyuyorum :D
Windows CD'sinden Windows tamiri seyret öğren. -
windowsu çöken pc hardiskini işletim sistemi çalışan bi pc ye ikinci hardisk olarak bağlarsanız çökmüş olan pcnin (ntfs si bozulmuş olan) bozuk dosyalarını düzeltir ve işletim sisteminiz sorunsuz bi şekilde tekrar çalışır hale gelir. -
quote:
Orjinalden alıntı: nihat35nihat
quote:
Orjinalden alıntı: fox-mete
benim boyle bi sorunum yokta oldu diyelim yorumlari fazla anlamadim format atmadan windows nasil kuruluyor ilk defa duyuyorum :D
Windows CD'sinden Windows tamiri seyret öğren.
Link çalışmıyor
-
@loptas Öncelikle imkanın varsa xp live cd indirip cd ye kayıt et cd den aç sistemdeki kurtarılması gerekenleri flash diske yada hddnin 2. partittionuna kayıt et(genelde d: die anılır)
xp onarılabilecek durumdaysa (çöktü kelimesini açıp açılışdaki vermiş olduğu hatayı yada yaptığı işlemi buraya yazarsan bunu anlayabiliriz) xp cdsini takıp ilerle sanırım f8 den sonra gelen bi ekran var."zaten kurulu bi xp sürümü var bunu onarmak istiyomusunuz" tarzı bişi diodu oraya gelince "r" tuşu ile devam et bu durumda xp ni "otomatik" onarmaya çalışacaktır. eğer ilk gelen ekranda r yaparsan burda senin manuel olarak onarmanı isteyecekdir. onarım bittiğinde xp çalışırsa live cdlere ihtiyaç duymadan işin hallolmuş olur.
ikinci bahsetmiş olduğum yöntemi dene faydası olmazsa buraya yaz live cd temin ve yapımı konusunda yardımcı olayım.
Edit: Dejjay a slm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXx_xXx -- 2 Kasım 2008; 23:50:25 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X